Tuotepäällikkö

Julkaistu 15.03.2021

Knorring Oy Ab on perustettu vuonna 1890 nimellä Axel von Knorringin Teknillinen Toimisto. Yritys on säilynyt perheyrityksenä läpi vuosikymmenten ja sitä voidaan pitää teknisen tukkukaupan uranuurtajana Suomessa. Tänään Knorringin päämiesverkosto on hyvin kansainvälinen ja laaja tuoteohjelmamme koostuu laatutuotteista.

Knorring Oy Ab:n liikeidean ydin on myydä ratkaisuja ja tuotteita, joilla teollisuus voi ylläpitää ja parantaa tuottavuuttaan. Toimintamme perustuu vankkaan tuotetuntemukseen ja tietotaitoon ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme mottonamme ”Laatu ja luotettavuus”. Tarjoamme monipuolisen valikoiman tarvikkeita, työkaluja, mittalaitteita, vaakoja sekä ympäristö-, terveydenhoito- ja kuluttajatuotteita. Knorringin noin 20 hengen asiantuntijajoukko markkinoi edellä mainittuja tuotteita kautta Suomeen.

Knorring etsii nyt teollisuustarvikkeiden ja -palveluiden myynnin pariin yhteistyökykyistä Tuotepäällikköä – kenties juuri sinua? Tuotepäällikkönä liityt osaksi viisi henkistä piirimyyjien joukkoa ja vastaat itsenäisesti Varsinais-Suomen asiakkuuksista sekä myynnistä, painopisteenä konepajatekniikan lastuavat työkalut sekä ympäristötuotteet. Saat vastuullesi osaksi lämpimiä avainasiakkuuksia, minkä lisäksi hoidat uusasiakashankintaa, ostotilausten koordinointia sekä yhteydenpitoa päämiesten suuntaan. Suurin osa asiakkuuksista sijaitsee Turun seudulla, mutta osa myös muualla Varsinais-Suomen sekä Länsirannikon alueella. Tarkka asuinpaikkasi ei siis ole tehtävän kannalta ratkaisevaa.

Tulet alkuun työskentelemään nykyisen Tuotepäällikömme rinnalla saaden kattavan perehdytyksen asiakkuuksiin ja tuotteisiin. Nykyisen Tuotepäällikön jäädessä tehtävästä pois, otat ensi syksystä alkaen itsenäisen vastuun Varsinais-Suomen asiakkuuksista, mutta tukenasi ja käytettävissäsi on tietenkin myös koko muun myyntitiimin asiantuntijuus.

Etsimällämme henkilöllä on jo aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä. Sinulla on joko tekninen koulutustausta tai olet muutoin päässyt kerryttämään teknistä ymmärrystä. Olet työskentelyotteeltasi aikaansaava ja itseohjautuva työ sopii sinulle hyvin. Päivittäisessä työssäsi teet asiakkaiden lisäksi tiivistä yhteistyötä muiden myyjien sekä päämiesten kanssa, minkä vuoksi hyvät yhteistyötaidot ovat edellytys työssä menestymiselle. Toimistotyötä voit tehdä joustavasti kotikonttorilta käsin, mutta omaat myös valmiutta liikkuvaan työhön, sillä tehtävässä tapaat päivittäin asiakkaita Varsinais-Suomen ja Länsirannikon alueella. Toivomme sinulta myös ajoittaista matkustusvalmiutta muualle Suomeen, esim. pääkonttorillemme Vantaalle sekä ulkomailla järjestettäviin päämiesten tapaamisiin ja koulutuksiin.

Hakijalta toivomme:

 • Aiempaa työkokemusta B2B-myynnin saralta
 • Teknistä koulutusta tai vastaavaa työn kautta hankittua osaamista
 • Oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta
 • Yhteistyökykyä ja sosiaalisia taitoja
 • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta Varsinais-Suomen sekä Länsirannikon alueella
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme:

 • Ruotsin ja/tai saksan kielen taidon
 • Kaupallisen koulutuksen

Tarjoamme sinulle:

 • Tiiviin ja kannustava työyhteisön – olemme pitkät perinteet omaava perheyritys ilman turhaa byrokratiaa
 • Itsenäisen ja joustavan tehtävänkuvan – saat suunnitella oman työsi ja päästä tuloksiin sinulle mieluisalla tavalla
 • Kilpailukykyiset huipputuotteet
 • Erinomaisen mahdollisuuden syventää asiantuntijuuttasi kokeneiden kollegoiden ja koulutuksen tuella
 • Liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Kattavat henkilöstöedut kuten lounas- ja liikuntasetelit sekä autoedun

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Knorring Oy Ab:n palvelukseen.

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 28.3.2021 mennessä. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Knorring Oy Ab:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.knorring.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Rajalahti (+358 50 3071 210, anni.rajalahti[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Tuotepäällikkö

We are looking for a driven full-time Global Account Executive in Helsinki. You will be an integral part of Aibidia’s Sales team, and work as part of the wider Revenue team including Marketing, Customer Success, and Product. Your role as Global Account Executive is to generate new business via different channels and manage leads from our high-performing SDR team.

Tuotepäällikkö

Vertaa.fi etsii nyt myyntityöstä innostunutta ja tavoitteellista Asiakkuuspäällikköä kasvavaan joukkoonsa, oletko se sinä? Vertaa.fi auttaa sekä kuluttajia löytämään tarpeeseensa parhaat tuotteet että verkkokauppoja tuomaan paremmin omaa tarjontaansa kuluttajien saataville. Asiakkuuspäällikön roolissa pääset toimimaan avainasemassa molempien osapuolten auttamiseksi.

Tuotepäällikkö

Onko sinulla jo kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä, etkä malta odottaa pääseväsi jakamaan osaamistasi myös muille? Hengityssuojaimia valmistava yritys Jedx Medcare etsii nyt Myyntijohtajaa auttamaan heitä heidän myyntiorganisaationsa rakentamisessa ja kehittämisessä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen