Tuotepäällikkö

Julkaistu 06.09.2021

Tuotepäällikkö

Knorring Oy Ab on perustettu vuonna 1890 nimellä Axel von Knorringin Teknillinen Toimisto. Yritys on säilynyt perheyrityksenä läpi vuosikymmenten ja sitä voidaan pitää teknisen tukkukaupan uranuurtajana Suomessa. Tänään Knorringin päämiesverkosto on hyvin kansainvälinen ja laaja tuoteohjelmamme koostuu laatutuotteista.

Knorring Oy Ab:n liikeidean ydin on myydä ratkaisuja ja tuotteita, joilla teollisuus voi ylläpitää ja parantaa tuottavuuttaan. Toimintamme perustuu vankkaan tuotetuntemukseen ja tietotaitoon ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme mottonamme ”Laatu ja luotettavuus”. Tarjoamme monipuolisen valikoiman tarvikkeita, työkaluja, mittalaitteita, vaakoja sekä ympäristö-, terveydenhoito- ja kuluttajatuotteita. Knorringin noin 20 hengen asiantuntijajoukko markkinoi edellä mainittuja tuotteita kautta Suomeen.

 

 

Knorring etsii nyt liikkuvan myyntityön pariin Tuotepäällikköä – kenties juuri sinua? Tuotepäällikkönä liityt osaksi kasvavaa piirimyyjien joukkoa ja vastaat itsenäisesti asiakkuuksista sekä myynnistä, painopisteenä ympäristötekniikan tuotteet. Ympäristötekniikan suurin tuoteryhmä on monipuoliset imeytystuotteet teollisuuden, julkisen sektorin sekä viranomaistahojen vaativiin tarpeisiin. Tutustu tuotteisiimme lisää täällä: https://www.knorring.fi/ymparistotekniikka

Työskentelet aluksi kolmihenkisen ympäristötekniikan myyntitiimin rinnalla, saaden kattavan perehdytyksen asiakkuuksiin ja tuotteisiin. Perehdytyksen jälkeen otat itsenäistä vastuuta asiakkuuksista, mutta tukenasi ja käytettävissäsi on tietenkin myös koko muun myyntitiimin asiantuntijuus. Saat vastuullesi osaksi lämpimiä avainasiakkuuksia, minkä lisäksi hoidat uusasiakashankintaa, tilausten hallintaa sekä yhteydenpitoa päämiesten suuntaan. Asiakkaamme sijaitsevat laajasti ympäri Suomen, mm. Etelä-Suomen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueilla, joten tarkka asuinpaikkasi ei ole tehtävän kannalta ratkaisevaa.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on jo aikaisempaa kokemusta teknisestä B2B-myynnistä. Olet työskentely otteellasi aikaansaava ja itseohjautuva työ sopii sinulle hyvin. Päivittäisessä työssäsi teet asiakkaiden lisäksi tiivistä yhteistyötä muiden myyjien sekä päämiesten kanssa, minkä vuoksi hyvät yhteistyötaidot ovat edellytys työssä menestymiselle. Toimistotyötä voit tehdä halutessasi kotikonttorilta käsin, mutta valmius liikkuvaan työhön on ehdottoman tärkeää, sillä tapaat asiakkaita päivittäin ympäri Suomen. Toivomme sinulta myös ajoittaista matkustusvalmiutta pääkonttorillemme Vantaalle sekä ulkomailla järjestettäviin päämiesten tapaamisiin ja koulutuksiin.

Hakijalta toivomme:

 • Aiempaa työkokemusta teknisen B2B-myynnin saralta
 • Oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta
 • Yhteistyökykyä ja sosiaalisia taitoja
 • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme:

 • Ruotsin ja/tai saksan kielen taidon
 • Ymmärryksen ympäristötekniikan tuotteista
 • Kokemuksen vähittäiskaupan, julkisen sektorin tai kotimaisen teollisuuden saralta
 • Laajan kontaktiverkoston

Tarjoamme sinulle:

 • Tiiviin ja kannustava työyhteisön – olemme pitkät perinteet omaava perheyritys ilman turhaa byrokratiaa
 • Itsenäisen ja joustavan tehtävänkuvan – saat suunnitella oman työsi ja päästä tuloksiin sinulle mieluisalla tavalla
 • Kilpailukykyiset huipputuotteet mielenkiintoisessa ja kasvavassa segmentissä – tuotteet tunnetaan hyvin Suomen markkinoilla
 • Erinomaisen mahdollisuuden syventää asiantuntijuuttasi kokeneiden kollegoiden ja koulutuksen tuella
 • Liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden
 • Kattavat henkilöstöedut kuten lounas- ja liikuntasetelit sekä autoedun

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Knorring Oy Ab:n palvelukseen.

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 19.9.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Knorring Oy Ab:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.knorring.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Rajalahti (+358 50 3071 210, anni.rajalahti[ät]atalent.fi) torstaina 9.9 klo 15-16 ja tiistaina 14.9 klo 10-11.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Tuotepäällikkö

Oletko jo kokemusta myyntityöstä kartuttanut ammattilainen tai uraasi aloitteleva, kehittymishaluinen talentti? Havator, nostopalveluita, erikoiskuljetuksia ja raskassiirtopalveluita tarjoava yritys, etsii aktiivista ja kehittymishaluista (Junior) Myyntipäällikköä Etelä-Suomen tiimiinsä. Myyntipäällikön roolissa pääset vastaamaan nostopalveluiden myynnistä, uusasiakashankinnasta ja asiakkuuksien kehittämisestä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen