Tuoteryhmäkoordinaattori

Julkaistu 01.10.2021

Tuoteryhmäkoordinaattori

SOK (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta) on keskusliike, jossa tuotetaan S-ryhmään kuuluville osuuskaupoille asiantuntija- ja tukipalveluita. Lisäksi SOK vastaa S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä. SOK:lla työskentelee yli 1800 asiantuntijaa, joista suurin osa toimii vaativissa liiketoiminnan, tuki- ja palvelutoimintojen asiantuntijatehtävissä. S-ryhmässä pääset todella vaikuttamaan suomalaisten arkeen: siihen, miten ja mitä suomalaiset syövät, millaisia hotelli- ja ravintolaelämyksiä tarjotaan ja millaisen tankkauskokemuksen S-ryhmä tarjoaa ABC-asemilla.

SOK etsii nyt nopealla aikataululla teknisesti näppärää ja toimeen tarttuvaa Tuoteryhmäkoordinaattoria määräaikaiseen (5kk) työsuhteeseen! Tuoteryhmäkoordinaattorina liityt osaksi tuoteryhmäjohtamisen organisaatiota ja päivittäistavaroiden non food-tiimiä. Päivittäistavaroiden non food-tiimi koostuu 12 Tuoteryhmäpäälliköstä, jotka vastaavat muun muassa kysynnän analysoinnista, volyymiennusteiden laskemisesta, kilpailutuksesta, tavaratoimittajayhteistyöstä, myyntihinnoittelusta ja valikoiman muodostamisesta. Tuoteryhmäkoordinaattorina pääasiallisena työtehtävänäsi on auttaa Tuoteryhmäpäälliköitä heidän monipuolisissa työtehtävissään erilaisten tuoteryhmien parissa. Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi raporttien ajamista ja niiden analysointia sekä erilaisten tietojen syöttämistä, yhdistelyä ja tarkistamista.

Olet SOK:n etsimä Tuoteryhmäkoordinaattori, mikäli olet jo kerryttänyt ylipäätään aikaisempaa työkokemusta ja olet kiinnostunut työskentelystä kaupan alalla. Uskallat tarttua tuumasta toimeen, uusien asioiden oppiminen on sinulle luontaista ja toimit näppärästi erilaisten järjestelmien parissa. Lisäksi olet analyyttinen ja numeroiden parissa työskentely on sinulle mieluisaa puuhaa. Tuoteryhmäkoordinaattorin tehtävä on kokoaikainen ja kyseessä on noin viiden kuukauden määräaikaisuus. Työtä voit tehdä joustavasti liukuvaa työaikaa ja etätyömahdollisuutta hyödyntäen.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. kaupalliselta tai tekniseltä alalta
 • Aikaisempaa työkokemusta, esimerkiksi kesätöiden tai työharjoittelun kautta, työkokemus kaupalliselta alalta nähdään etuna
 • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Itseohjautuvaa, oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta
 • Paineensietokykyä ja joustavuutta
 • Erinomaisia MS Office-taitoja, erityisesti Excel –osaamista
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • SAP – osaaminen
 • Aikaisempi kokemus analysoinnista ja raportoinnista

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä Suomen suurimmalla kaupan alan toimijalla
 • Tilaisuuden kerryttää relevanttia työkokemusta tulevaisuuden urallesi
 • Kasvu- ja kehittymismahdollisuuden
 • Kattavan perehdytyksen ja avuliaat kollegat
 • Työskentelet tiiviisti Excelin ja SAP:n parissa, joten opit järjestelmistä kattavasti ja tekemiselläsi on erittäin konkreettinen vaikutus
 • Liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden
 • S-ryhmän tarjoamat Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut, joista voit lukea tarkemmin täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Oletko sinä SOK:n etsimä teknisesti näppärä ja toimeen tarttuva Tuoteryhmäkoordinaattori? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 14.10.2021. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

SOK:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://s-ryhma.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358 50 304 2987, anni.nurmi(at)atalent.fi). Parhaiten tavoitat perjantaina 8.10. klo 9-10 ja tiistaina 12.10. klo. 12-13.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi SOK:lle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Tuoteryhmäkoordinaattori

Business Tampere etsii nyt osa-aikaista taloushallinnosta ja kirjanpidosta kiinnostunutta taloushallinnon assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Taloushallinnon assistenttina pääset kerryttämään käytännön osaamista erilaisten taloushallinnon työtehtävien parissa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen