Tuotetietokoordinaattori

Julkaistu 05.03.2020

Talhu Oy on palvellut Suomen rakentajia ja toimittanut laadukkaat rakennuskoneet sekä luotettavan jälkimarkkinoinnin jo vuodesta 1993. Seuraamme jatkuvasti koneiden kehitystä voidaksemme tarjota viimeisimmän tekniikan tuomat edut rakentajille. Tuomme markkinoille ainoastaan tuotteita joiden laatu on testattu ja toimintavarmuus taattu. Kehitämme toimintaamme palvelemaan asiakkaita ja vastaamaan kysyntää. 

Olemme panostaneet voimakkaasti palveluun viimeisten vuosien aikana. Toimitilamme ovat nykyaikaiset ja toimivat. Tilamme ovat hyvien yhteyksien varrella ja lähellä asiakkaita. Perusajatuksemme toiminnassa on asiakaskeskeisyys. Toimitamme laitteet käyttöön ja pidämme niistä myös huolta. Investointilaitteet tarvitsevat jatkuvaa ylläpitoa ja huolehtimista, jotta niiden tuoma hyöty saadaan irti. Tässä työssä haluamme olla luotettava yhteistyökumppani.

Rakennusalan yrityksiä palveleva Talhu etsii tiimiinsä nyt Tuotetietokoordinaattoria edistämään verkkokaupan toiminnan sujuvuutta ja tukemaan myyntiä. Talhun verkkokauppa ja nettisivut ovat uudistuksen keskellä, ja tuotetietokoordinaattorina olet mukana varmistamassa uudistuksen onnistumista. Tehtävänkuvaasi kuuluvat mm. verkkokaupan tekninen ylläpito, johon kuuluu mm. tuotetietojen päivitystä ja hinnastojen ylläpitoa. Myynnin tukitehtäviin taas kuuluu erilaiset toimitusketjun hallintaan liittyvät tehtävät. Talhun asiakaskunta koostuu erikokoisista urakoitsijoista, joihin olet yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. 

Tuotetietokoordinaattorin roolissa pääset haastamaan itseäsi monipuolisten tehtävien parissa. Tehtäväkenttäsi on laaja ja pääset itse vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Matala ja ketterä organisaatiorakenne mahdollistaa itsesi kehittämisen. Sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi tai suuntautua esimerkiksi teknisen myynnin pariin, mikäli koet sen kiinnostavaksi. 

Asioita, jotka helpottavat tehtävässä menestymistä:

  • Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta ja/tai kiinnostus tekniikkaa kohtaan
  • Oma-aloitteisuus – Tartut työtehtäviisi aktiivisella ja uteliaalla asenteella
  • Joustavuus – Nautit monipuolisesta tehtäväkentästä ja olet valmis ponnistelemaan yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi 
  • Vahva suomen ja englannin kielen taito – Työkielemme on suomi, mutta päämiehemme sijaitsevat mm. Italiassa, Ruotsissa, Saksassa ja Espanjassa

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen roolin, joka tarjoaa haasteita ja kehitysmahdollisuuksia
  • Lämminhenkisen ja kehittymiseesi panostavan työkulttuurin 
  • Kattavan perehdytyksen tehtävänkuvaan sekä Talhun tuoteportfolioon 
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Lisäksi muut perinteisemmät edut, kuten kulttuuri-, lounas- ja liikuntaedun sekä laajan työterveyshuollon

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si (pdf-muodossa) viimeistään 18.3.2020 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/talhu-tuotetietokoordinaattori-3-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Talhuun voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://www.talhu.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Talhu Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Haemme UKKO.fi:n uuden liiketoiminnan suunnitteluun ja kaupallistamiseen mukaan Project Manageria seuraamaan projektisuunnitelman etenemistä, luomaan liiketoimintaprosessien kuvauksia sekä pitämään projektin lankoja käsissään!

Etsimme projektiluontoiseen tehtävään työntekijää laatimaan digitaalisia tuotekortteja uusille nettisivuille.

Etsimme Aalto EE:n IT-tiimiin uutta vahvistusta, Tech Traineeta, auttamaan asiakaskoulutuksiin liittyvän videoinnin, striimauksen ja webinaarien toteutuksessa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen