AX-Suunnittelu

Turvallisuustekniikan suunnittelija

Julkaistu 28.05.2021

Turvallisuustekniikan suunnittelija

Teknisen alan suunnittelu- ja konsulttitoimisto, AX-Suunnittelu, on kolmen yhtiön ryhmä, joka aloitti toimintansa keväällä 1993. AX-Suunnittelun yhtiöt muodostuvat Insinööritoimisto AX-LVI Oy:stä, AX-Prosessit Oy:stä sekä AX-Konsultit Oy:stä. Asiantuntijapalveluidemme laajin kokonaisuus on talotekninen suunnittelu sisältäen LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- ja jäähdytystekniikat teollisuuteen ja palvelurakennuksiin. Talotekniikan lisäksi vahvoja osaamisalueitamme ovat turvallisuus- ja ympäristötekniikka, energialaitokset, maakaasu- ja kaukolämpöverkostot, prosessisuunnittelu, lämpöpumpputekniikka, mittauspalvelut ja puhdastilat. Suunnittelun ohella teemme myös tutkimus- ja selvityshankkeita edellä mainituilla osaamisalueilla.

AX-Suunnittelun tehtävänä on tuottaa asiakkaille lisäarvoa heidän liiketoiminnassaan. Tämä edellyttää korkeaa ammattitaitoa ja sen jatkuvaa kehittämistä, mutta tärkeintä on asenne. Me emme pidä huolta vain asiakkaamme asioista, vaan haluamme aktiivisesti auttaa myös hankkeen muita osapuolia saavuttamaan yhteisiä tavoitteita. Entistä parempaa yhteispeliä tarvitaan ja meillä tähän sitoutuu jokainen.

Viimeisen reilun 25 vuoden myötä on väkimäärä kasvanut, mutta AX-Suunnittelun yhtiöt ovat yhä täysin henkilökunnan omistamia, eikä toimintamme tunne yritysrajoja. Meitä eivät sido pörssiyhtiöiden säännöt eikä kvartaalitalous, vaan saamme itse joustavasti ja nopeasti päättää, mikä on pidemmällä aikavälillä hyväksi asiakkaillemme, yhtiöillemme ja työntekijöillemme. Tällä hetkellä meitä on noin 100: olisitko sinä seuraava AX-lainen?

AX-Suunnittelu etsii projektinhoitotaitoista turvallisuustekniikan suunnittelijaa – tai jopa jo valmista projektipäällikköä – osaksi ympäristö- ja turvallisuustekniikan kymmenen hengen tiimiä Tampereelle.

Jokainen vastuuntuntoinen yritys pyrkii ehkäisemään henkilö-, omaisuus- ja ympäristövahinkoja sekä myös edistämään yleistä turvallisuutta. Turvallisuustekniikan asiakkaat edustavat elinkeinoelämän koko kirjoa: pienyrityksistä aina teollisuuden “jätteihin” sekä julkiseen hallintoon. AX-Suunnittelu on auttanut jo satoja asiakasyrityksiä saavuttamaan yksilölliset turvallisuustekniset tavoitteensa. AX-Suunnittelun erikoisosaaminen kattaa kaikki keskeiset ympäristö- ja turvallisuustekniikan osa-alueet, olipa kyse vaarallisten kemikaalien käytöstä ja varastoinnista, ATEX-laitevalinnoista tai rakennusprojektien turvallisuusselvityksistä.

Turvallisuussuunnittelijan tärkein tehtävä on tunnistaa vaaralliset prosessit, toiminnot sekä kemikaalit ja auttaa asiakasta hallitsemaan niihin liittyvät riskit. Turvallisuussuunnittelijan tehtäväkenttä on varsin monipuolinen ja vaihteleva: tilanteesta ja tarpeesta riippuen pystytkin mm. tekemään ATEX-suunnittelua, tuottamaan työturvallisuuden riskiarvioita, mallintamaan kemikaalionnettomuusskenaariota, laatimaan räjähdyssuojausasiakirjoja, tekemään kemikaaliturvallisuuskatselmuksia tai luomaan pelastussuunnitelmia. Kokemuksestasi, osaamisestasi sekä kiinnostuksestasi riippuen roolia on myös mahdollista painottaa esimerkiksi projektinhoitotehtäviin.

Turvallisuussuunnittelijana toimit tiiviissä yhteistyössä paitsi sisäisten, myös ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoiltasi olet palveluhenkinen ja aktiivinen tiimipelaaja. Monipuolisessa toimenkuvassa järjestelmällisestä, pitkäjänteisestä ja huolellisesta työskentelytyylistä on etua. Sinulle on jo kertynyt soveltuvaa työkokemusta alan tehtävistä. Ennen kaikkea kuitenkin toivomme sinun olevan paitsi innokas kehittymään ja oppimaan uutta, myös motivoitunut ottamaan vastuuta ja hyppäämään yhä isompiin saappaisiin.

Sinulta odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa
 • Aiempaa soveltuvaa työkokemusta turvallisuuden parista
 • Suunnitteluohjelmistojen hallintaa, esim. AutoCAD
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

AX-Suunnittelu tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen tehtäväkentän sekä dynaamisen ja kehittyvän työympäristön, jossa voit suuntautua sekä teollisuuden ja rakennusten turvallisuustekniikan suunnitteluun
 • Kirkkaan näkymän erilaisiin mielenkiintoisiin vaativan tason hankekokonaisuuksiin
 • Tilaisuuden kasvaa alan parhaaksi asiantuntijaksi ja edetä yhä vaativampiin sekä vastuullisempiin tehtäviin – ehkä jopa osakkaaksi asti!
 • Mukavan, avoimen sekä välittömän työyhteisön, jossa töitä tehdään rakkaudesta lajiin -mentaliteetilla, mutta myös vahvan asiantuntijaorganisaation tuen
 • Aidosti joustavat työajat sekä ajanmukaiset etätyökäytännöt, joista huolimatta satapäinen tiimi viihtyy tyypillisesti tiiviisti yhdessä Tampereen toimistolla
 • Aktiivista virkistystoimintaa sekä oman yksikön että koko AX-Suunnittelun tasolla
 • Kilpailukykyiset etuudet sekä kannustavan palkkaus- ja bonusjärjestelmän

 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Insinööritoimisto AX-LVI Oy:n palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaihin 13. kesäkuuta 2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

AX-Suunnittelusta voit lukea lisää yrityksen kotisivuilta. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi). Sofian tavoitat parhaiten to 3.6. klo 13-14 ja ti 8.6.klo 14-15.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen