Työmaapäällikkö (ratarakentaminen)

Julkaistu 03.06.2020

NRC Group Finland Oy on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista raideinfran kunnossapitäjistä. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka, Raide-Jokeri ja Kruunusillat. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Group Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on Pohjoismaiden suurin raideinfra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö urakoi raideinfran lisäksi myös muun liikenteeseen liittyvän infran, kuten teiden, satamien, siltojen ja tunneleiden parissa. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2100 infrahankkeiden ammattilaista, joista 1100 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

 

 

NRC Group etsii nyt joukkoonsa ratarakentamisen työmaapäällikköä. Tässä monipuolisessa roolissa johdat työmaata ja vastaat siitä tilaajan suuntaan. Hallinnoit projektin henkilöstöä ja vastaat turvallisuuteen ja laatuun liittyvistä tekijöistä sekä kustannus- ja aikataulutavoitteissa pysymisestä. Tulet tehtävässä aloittaessasi työllistymään ensimmäiseksi kahdeksi vuodeksi Luumäki-Imatra rakennusurakan pariin.   

Etsimämme kandidaatti on vahvan kokemuksen omaava alan ammattilainen, jolla on soveltuva rakennustekniikan koulutustausta. Sinulla on kokemusta infra-alan projekteista työmaapäällikön roolista vähintään 10 vuoden ajalta, joista vähintään viisi vuotta tulisi olla ratapuolen kokemusta. Referenssinä sinulla tulisi olla vuosien 2013-2019 ajalta ainakin yksi valmiiksi toteutettu infrarakentamisen urakka, jossa olet toiminut työmaapäällikkönä (referenssikohteen arvo vähintään miljoona euroa). Johdat tehtävässä laajaa kokonaisuutta ja suurta henkilömäärää, joten siedät hyvin painetta ja omaat ratkaisukeskeisen asenteen. Omaat myös hyvät neuvottelutaidot ja kyvyn pitää monia lankoja käsissäsi.

Hakijalta odotetaan:

 • Vähintään rakennustekniikan insinöörin tai teknikon tutkintoa
 • Vähintään 10 vuoden työkokemusta infra-alan projektien työmaapäällikön tehtävistä (tästä ainakin viisi vuotta ratapuolen kokemusta)   
 • Ratkaisukeskeistä asennetta ja hyvää paineensietokykyä  
 • Kykyä pitää monia kokonaisuuksia hallinnassasi
 • Hyviä neuvottelutaitoja 
 • Vahvaa suomen kielen taitoa
 • Ajokorttia

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävänkuvan raideinfran parissa 
 • Kasvavan, mutta samalla pitkät perinteet omaavan työnantajan, jonka toimintaan tuo moninaisuutta pohjoismainen aspekti  
 • Organisaation, jossa on tutkitusti hyvä ilmapiiri ja laadukas esimiestyö koetaan tärkeäksi
 • Laajat mahdollisuudet oppia ja edetä urallasi
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja edut  

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 17.6. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/nrc-group-tyomaapaallikko-ratarakentaminen-6-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ajankohdan, josta alkaen olisit tehtävään käytettävissä.

NRC Groupista voit lukea lisää osoitteessa: www.nrcgroup.fi. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme NRC Groupin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Korjauspartnerit etsii nyt rakennesuunnittelijaa Turkuun. Tässä roolissa pääset tekemään monipuolisesti rakennesuunnittelun tehtäviä erilaisissa korjausrakentamiskohteissa!

Korjauspartnerit etsii nyt kehittymishaluista suunnitteluassistenttia Turkuun. Tässä tehtävässä pääset ottamaan urasi ensiaskeleita rennossa, mutta asiantuntevassa tiimissä!

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi kokenutta rakennesuunnittelijaa tai rakennesuunnittelun projekti-insinööriä Tampereelle - kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen