Työmaapäällikkö (ratarakentaminen)

Julkaistu 03.06.2020

NRC Group Finland Oy on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista raideinfran kunnossapitäjistä. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka, Raide-Jokeri ja Kruunusillat. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Group Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on Pohjoismaiden suurin raideinfra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö urakoi raideinfran lisäksi myös muun liikenteeseen liittyvän infran, kuten teiden, satamien, siltojen ja tunneleiden parissa. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2100 infrahankkeiden ammattilaista, joista 1100 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

 

 

NRC Group etsii nyt joukkoonsa ratarakentamisen työmaapäällikköä. Tässä monipuolisessa roolissa johdat työmaata ja vastaat siitä tilaajan suuntaan. Hallinnoit projektin henkilöstöä ja vastaat turvallisuuteen ja laatuun liittyvistä tekijöistä sekä kustannus- ja aikataulutavoitteissa pysymisestä. Tulet tehtävässä aloittaessasi työllistymään ensimmäiseksi kahdeksi vuodeksi Luumäki-Imatra rakennusurakan pariin.   

Etsimämme kandidaatti on vahvan kokemuksen omaava alan ammattilainen, jolla on soveltuva rakennustekniikan koulutustausta. Sinulla on kokemusta infra-alan projekteista työmaapäällikön roolista vähintään 10 vuoden ajalta, joista vähintään viisi vuotta tulisi olla ratapuolen kokemusta. Referenssinä sinulla tulisi olla vuosien 2013-2019 ajalta ainakin yksi valmiiksi toteutettu infrarakentamisen urakka, jossa olet toiminut työmaapäällikkönä (referenssikohteen arvo vähintään miljoona euroa). Johdat tehtävässä laajaa kokonaisuutta ja suurta henkilömäärää, joten siedät hyvin painetta ja omaat ratkaisukeskeisen asenteen. Omaat myös hyvät neuvottelutaidot ja kyvyn pitää monia lankoja käsissäsi.

Hakijalta odotetaan:

 • Vähintään rakennustekniikan insinöörin tai teknikon tutkintoa
 • Vähintään 10 vuoden työkokemusta infra-alan projektien työmaapäällikön tehtävistä (tästä ainakin viisi vuotta ratapuolen kokemusta)   
 • Ratkaisukeskeistä asennetta ja hyvää paineensietokykyä  
 • Kykyä pitää monia kokonaisuuksia hallinnassasi
 • Hyviä neuvottelutaitoja 
 • Vahvaa suomen kielen taitoa
 • Ajokorttia

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävänkuvan raideinfran parissa 
 • Kasvavan, mutta samalla pitkät perinteet omaavan työnantajan, jonka toimintaan tuo moninaisuutta pohjoismainen aspekti  
 • Organisaation, jossa on tutkitusti hyvä ilmapiiri ja laadukas esimiestyö koetaan tärkeäksi
 • Laajat mahdollisuudet oppia ja edetä urallasi
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja edut  

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 17.6. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/nrc-group-tyomaapaallikko-ratarakentaminen-6-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ajankohdan, josta alkaen olisit tehtävään käytettävissä.

NRC Groupista voit lukea lisää osoitteessa: www.nrcgroup.fi. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme NRC Groupin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Lahti Precision etsii nyt Senior Software Developeria (IoT) osaksi mScales-pilvipalvelun kehitystiimiään Lahteen!

Haemme UKKO.fi:n uuden liiketoiminnan suunnitteluun ja kaupallistamiseen mukaan Project Manageria seuraamaan projektisuunnitelman etenemistä, luomaan liiketoimintaprosessien kuvauksia sekä pitämään projektin lankoja käsissään!

Etsimme projektiluontoiseen tehtävään työntekijää laatimaan digitaalisia tuotekortteja uusille nettisivuille.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen