Työmaapäällikkö (taitorakentaminen)

Julkaistu 03.06.2020

NRC Group Finland Oy on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista raideinfran kunnossapitäjistä. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka, Raide-Jokeri ja Kruunusillat. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Group Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on Pohjoismaiden suurin raideinfra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö urakoi raideinfran lisäksi myös muun liikenteeseen liittyvän infran, kuten teiden, satamien, siltojen ja tunneleiden parissa. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2100 infrahankkeiden ammattilaista, joista 1100 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

 

 

NRC Group etsii nyt joukkoonsa taitorakentamisen työmaapäällikköä. Tässä monipuolisessa roolissa johdat työmaata ja vastaat siitä tilaajan suuntaan. Hallinnoit projektin henkilöstöä ja vastaat turvallisuuteen ja laatuun liittyvistä tekijöistä sekä kustannus- ja aikataulutavoitteissa pysymisestä. Työmaat sijaitsevat ympäri Suomen. 

Etsimämme kandidaatti on vahvan kokemuksen omaava alan ammattilainen, jolla on soveltuva rakennustekniikan koulutustausta. Sinulla on betonirakenteiden työnjohtajan pätevyys (poikkeuksellisen vaativa) ja olet jo päässyt toimimaan vastaavissa tehtävissä vähintään noin viiden vuoden ajan. Omaat tuloshakuisen asenteen työhösi, sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot ja et hätkähdä esimerkiksi aikataulupainetta. Elämäntilanteeseesi sopii työskentely eri puolilla Suomea työmaasta riippuen. 

Hakijalta odotetaan:

 • Betonirakenteiden työnjohtajan pätevyyttä (poikkeuksellisen vaativa)
 • Vähintään rakennustekniikan insinöörin tai teknikon tutkintoa
 • Vähintään viiden vuoden vastaavaa työkokemusta  
 • Hyvää ongelmanratkaisukykyä 
 • Tuloshakuista asennetta 
 • Vahvaa suomen kielen taitoa
 • Ajokorttia

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Rautatieympäristön tuntemus  

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävänkuvan raideinfran parissa 
 • Kasvavan, mutta samalla pitkät perinteet omaavan työnantajan, jonka toimintaan tuo moninaisuutta pohjoismainen aspekti  
 • Organisaation, jossa on tutkitusti hyvä ilmapiiri ja laadukas esimiestyö koetaan tärkeäksi
 • Laajat mahdollisuudet oppia ja edetä urallasi
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja edut  

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 17.6. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/nrc-group-tyomaapaallikko-taitorakentaminen-6-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ajankohdan, josta alkaen olisit tehtävään käytettävissä.

NRC Groupista voit lukea lisää osoitteessa: www.nrcgroup.fi. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme NRC Groupin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen