Työnjohtaja

Julkaistu 22.02.2021

Rappaustekniikka Laurell Oy on kokonaisvaltaisiin julkisivukorjauskohteiden pääurakointiin perehtynyt rakennusalan yritys. Olemme vakavarainen ja arvostettu julkisivujen pääurakoitsija, jonka asiakkaita ovat taloyhtiöt, rakennusliikkeet, seurakunta- ja koulutusyhtymät, sairaanhoitopiirit, vakuutusyhtiöt ja yksityistaloudet. Liikevaihtomme on 3-6 milj. €/vuosi. Olemme toimineet Pirkanmaalla jo 30 vuotta ja lisäksi toimimme myös muualla Länsi-Suomessa sekä Etelä-Suomen alueella.

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin Työnjohtajaa – kenties juuri sinua? Työnjohtajana toimit vastaavan työnjohtajan johdolla huolehtien työmaiden sovituista työvaiheista ja siitä, että ne etenevät suunnitelmien mukaisesti hyvää laatua unohtamatta. Työsi pitää sisällään työmaalla tehtävän käytännön johtamistyön lisäksi esimerkiksi budjetointia, aikataulutusta sekä työturvallisuudesta huolehtimista. Kyseessä on erinomainen mahdollisuus uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle, sillä tehtävässä aloittaessa keskityt työnjohtajan tehtävänkuvan haltuun ottoon yhdessä kokeneemman kollegan tuella. Kokemuksen karttuessa vastuitasi voidaan laajentaa ja saat mahdollisuuden kasvaa kohti vastaavan työnjohtajan ja projektipäällikön tehtäviä.

Rakennusalan opintotaustan lisäksi toivomme, että omaat hieman aiempaa työmaakokemusta esimerkiksi työharjoittelun kautta. Arvostamme ennen kaikkea, että suhtaudut työhösi vastuuntuntoisesti etkä pelkää selvittää ongelmia tai pyytää apua. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykyä toimia erilaisten asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja kohtuullista englannin kielen osaamista sekä B-ajokorttia.

Emme edellytä sinulta tiettyä kokemustasoa, vaan meillä on tilaa eri taustaisille tekijöille. Jos olet urasi alussa oleva rakennusalan osaaja, on tämä tilaisuutesi kehittää osaamistasi monipuolisissa tehtävissä kokeneempien kollegoiden tuella. Jos taas olet jo kokeneempi rakennusalan ammattilainen, keskustelemme kanssasi mielellämme mahdollisuudesta hypätä suoraan vastaavan työnjohtajan rooliin!

Hakijalta toivomme:

 • Rakennusmestarin/rakennusinsinöörin tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja
 • Hieman aiempaa työmaakokemusta esimerkiksi työharjoittelun kautta
 • Sujuvaa suomen kielen ja kohtuullista englannin kielen osaamista
 • B-ajokorttia
 • Ongelmanratkaisukykyä ja rohkeutta kysyä apua

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ja/tai julkisivualalta

Tarjoamme sinulle:

 • Erinomaisen perehdytyksen: pääset kasvamaan rooliin vähitellen kokeneiden kollegoiden tuella
 • Kehitysmahdollisuudet vastaavan työnjohtajan ja projektipäällikön tehtäviin – meillä ammatillista kasvuasi tuetaan!
 • Mahdollisuuden tulospalkkioihin
 • Taloudellisesti vakaan ja kasvussa olevan organisaation, jossa arvostamme ammattimaisuutta ja inhimillisyyttä
 • Työyhteisön, jossa ideasi kuullaan ja turhaa hierarkiaa ei ole

Mikäli tämä tehtävä vaikuttaa kiinnostavalta seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 7.3.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Rappaustekniikka Laurellista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.rappaustekniikka.com/ . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Anni Rajalahti (+358 50 3071 210, anni.rajalahti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Rappaustekniikka Laurellin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen