Työnjohtaja, kiväärituotannon kokoonpano

Julkaistu 22.01.2020

Sako Oy on yksi maailman johtavia metsästys- ja urheiluaseiden valmistajia. Päätoimintomme ovat metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti maailmanlaajuisesti. Konsernimme liikevaihto on noin 95 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 300 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsevat Riihimäellä, Tukholmassa ja Torontossa. Suomessa olemme alan johtava maahantuoja ja tukkuri. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Sako etsii nyt joukkoonsa työnjohtajaa kiväärituotannon kokoonpano-osastolle. Tässä tehtävässä työsi fokuksessa ovat päivittäinen laadukas esimiestyö ja osaston toiminnan ohjaaminen. Vastaat tuotannon sujuvasta virtaamisesta ja tehokkuuden seurannasta sekä ratkot erilaisia ad hoc-tilanteita tarpeen mukaan. Tehtävääsi kuuluu myös toiminnan kehittämisen aspekti, johon hyödynnät koko organisaation ammattitaitoa. Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten toivommekin, että sinulta löytyy kokemusta ja näyttöjä tältä alueelta. Olet myös mukana huolehtimassa henkilöstöasioista, kuten työhyvinvoinnista, osaamisen kehittämisestä ja rekrytoinneista.

Kokoonpano-osastolla johdollasi työskentelee noin 40 ammattilaista ja osaston työ keskittyy tuotannon loppuvaiheeseen kattaen muun muassa pintakäsittelyn, testauksen, kasauksen ja pakkaamisen. Työtä tehdään käsin ja manuaalikoneilla, joka vaatii sinulta aktiivista läsnäoloa arjessa. Oman osastosi lisäksi teet tiivistä yhteistyötä eri toimintojen, kuten laadun, kunnossapidon ja menetelmäosaston kanssa. Tehtävään sinua auttavat perehtymään toisten työnjohtajien lisäksi pitkän linjan sakolaiset. 

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on määrätietoinen ja positiivinen ote työhön sekä joustavuutta haasteiden ratkomiseen. Hyvien organisointi- ja neuvottelutaitojen lisäksi tärkeää on kyky kuunnella muita, mutta tarvittaessa pystyä antamaan asioihin selviä linjauksia. Sinulla on jo kokemuksen tuomaa näkemystä päivittäiseen johtamistyöhön ja näin ollen siedät myös painetta ja pystyt tarvittaessa reagoimaan muuttuviin tilanteisiin nopeastikin.  Osaat hallita omaa työtäsi ja sen sijaan että tekisit kaiken itse, osallistat aktiivisesti muita kehittämistyöhön ja ongelmanratkaisuun. Kankeiden prosessien sijaan nautit ketterästä ja nopeatempoisesta toimintaympäristöstä. Haluat aidosti panostaa työturvallisuuteen ja koet hyvän esimiestyön itsellesi kunnia-asiaksi. Huomaathan, että Sakon toimialan vuoksi tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys. 

Hakijalta odotetaan: 

 • Soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa 
 • Kokemusta esimiestehtävistä valmistavan- tai kokoonpanevan teollisuuden parista
 • Ymmärrystä tuotannon virtauksesta ja sarjatuotannon mukanaan tuomista vaatimuksista 
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä
 • Office-ohjelmien osaamista ja kykyä omaksua uusia ohjelmistoja  
 • Vahvaa suomen kielen taitoa ja kohtuullista englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Harrastuneisuus esimerkiksi kilpa-ammunnan tai metsästyksen parista  
 • Tuntemus ja ymmärrys tuotannossa käytettävistä tietojärjestelmistä  

Tarjoamme sinulle: 

 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään laadustaan tunnetun premium-brändin tuotannon parissa
 • Tehtävän, jossa harjaannutat niin esimiestaitojasi kuin pääset hankkimaan syvällistä osaamista Suomessa uniikista toimialasta prosesseineen    
 • Pitkän, 100 vuoden historian omaavan perheomisteisen organisaation, jossa johtamiskulttuuri on pitkäjänteinen ja innovatiivisuus ja ketteryys näkyvät arjessa 
 • Työyhteisön, jossa työskennellään intohimolla ja voidaan olla ylpeitä omasta teknisestä osaamisesta  

Mikäli sinä haluat olla Sakon seuraava työnjohtaja, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 5.2. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sako-tyonjohtaja-kivaarituotannon-kokoonpano-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. 

Sakosta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.sako.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Sakon palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme projektiluontoiseen tehtävään työntekijää laatimaan digitaalisia tuotekortteja uusille nettisivuille.

Etsimme Aalto EE:n IT-tiimiin uutta vahvistusta, Tech Traineeta, auttamaan asiakaskoulutuksiin liittyvän videoinnin, striimauksen ja webinaarien toteutuksessa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen