Tom Allen Senera Oy

Uusiutuvien energiaratkaisujen Hankepäällikkö liike- ja toimistokiinteistöjen projekteihin

Julkaistu 03.12.2020

Uusiutuvien energiaratkaisujen Hankepäällikkö liike- ja toimistokiinteistöjen projekteihin

Tom Allen Senera syntyi vuonna 2015, kun maalämpöalan uranuurtaja Tom Allen Oy ja energiaratkaisujen asiantuntijayritys Senera Oy yhdistivät voimansa. Tom Allen Senera Oy nousi Suomen maalämpö- ja lämmöntalteenottoalan markkinajohtajaksi. Yrityksessä työskentelee noin kahdeksankymmentä alan ammattilaista.

Tom Allen Senera Oy:n toiminnan lähtökohtana on korkea asiakastyytyväisyys. Toimitamme asiakkaillemme maalämpö-, lämmön talteenotto- ja ilma-vesilämpöjärjestelmät kokonaisvastuullisesti. Kokonaisvastuuseen kuuluu järjestelmien mitoitus, suunnittelu sekä toteutus vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Järjestelmän valmistumisen jälkeen asiakastamme palvelevat etävalvontamme ja huoltomme.

Toimintaamme ohjaavina arvoina ovat luotettavuus, vastuullisuus sekä uusiutuvien energianlähteiden hyödyntäminen. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa taloudellisesti kestävää ja ympäristöystävällistä tulevaisuutta.

Tule mukaan edistämään uusiutuvaa energiaa ja energiataloudellisuutta rakennetussa ympäristössä! Maalämpö- ja lämmöntalteenottoalan markkinajohtaja Tom Allen Senera etsii tiimiinsä Hankepäällikköä toimitilakiinteistöjen projekteihin. Hankepäällikkönä vastaat suurten kiinteistöjen (mm. kauppakeskukset, toimistokiinteistöt, elintarvikekaupan kiinteistöt) projektien läpiviemisestä. Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluvat järjestelmien mitoittaminen ja suunnittelu yhdessä suunnittelutoimistojen kanssa, komponenttien määrittely, tarjouslaskenta, urakkaneuvottelut, ratkaisujen esittely sekä projektien hoitaminen. Tulet työskentelemään tehtävässä tiiviisti Tom Allen Seneran kokeneempien osaajien kanssa, saaden tehtävään perusteellisen perehdytyksen ja tuen.

Hankepäällikön vastuut pähkinänkuoressa:

Järjestelmien mitoitus ja suunnittelu – Tässä projektin vaiheessa työskentelet tiiviisti hankkeeseen dedikoidun suunnittelutoimiston kanssa ja varmistat osaltasi sen, että hankkeen suunnitelmat tarkennetaan, varmistetaan ja käytännön kokemus lämpöpumppujärjestelmistä otetaan huomioon suunnitelmissa. Kokemuksesi karttuessa tuot myös omaa asiantuntijuuttasi suunnittelutyöhön.

Tarjouslaskenta – Kun dokumentaatio on viimeistelty, lasket suunnitelmien pohjalta hankkeen toteutuksen kustannukset alan kattavimmalla kustannuslaskentajärjestelmällä. Määrittelet hankkeen komponentit, laitteet, automaatiojärjestelmän sekä teet niiden perusteella hankkeen kustannusarvion ja tarjouksen.

Urakkaneuvottelut – Osallistut urakkaneuvotteluihin yhdessä tiimisi sekä asiakkaan kanssa. Neuvotteluissa käydään läpi valmistelemasi tarjouslaskelma sekä sovitaan seuraavista askelista. Onnistuneen tarjous- ja neuvotteluvaiheen jälkeen allekirjoitetaan sopimus järjestelmän toteuttamisesta.

Hankkeen toteutus – Teette yhdessä suunnittelutoimiston kanssa hankkeen suunnitelmat valmiiksi myös detaljitasolla, ohjeistat ja osallistut hankintaan sekä allokoit hankkeeseen sopivat henkilöresurssit yhteistyössä tuotannon suunnittelun kanssa. Toimit projektipäällikkönä hankkeen aikana ja osallistut mm. hankkeen työmaakokouksiin, urakoitsijapalavereihin ja mahdollisiin rakennusvalvonnan suorittamiin tarkastuksiin.

Hankkeen viimeistely – Lopuksi laadit hankkeesta vielä luovutusdokumentaatiot, jonka jälkeen luovutat järjestelmän asiakkaalle. Kommunikoit etävalvontatiimille järjestelmän etävalvonnan kannalta kriittiset asiat sekä järjestät kiinteistön huollon koulutuksen.

Hakijalta odotetaan:

 • LVI-tekniikan tai energia-alan ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai korkeakoulututkinto (Insinööri YAMK/DI)
 • Ymmärrystä jäähdytys- ja lämpöpumppujärjestelmistä, geoenergiasta, lämpöenergian kierrätyksestä sekä kiinnostusta oppia näistä lisää
 • Vahvat vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi
 • Kiinnostusta asiakasrajapinnassa työskentelyyn sekä pelisilmää ja innostusta oppia paremmaksi neuvottelijaksi ja projektivetäjäksi
 • Sitoutuneisuutta hankkeisiin sekä yhteisiin tavoitteisiin. Hankkeet vaihtelevat kestoltaan kuukausista jopa vuosien mittaisiin yhteistyöprojekteihin ja pysyviin asiakkuuksiin.
 • Paloa päästä valjastamaan opintojen ja työkokemuksen kautta kerrytetty asiantuntijuus käytännön osaamiseksi
 • Ajokortti

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä
 • Sähkö- ja rakennusautomaatiojärjestelmien tuntemus

Tässä roolissa tulet oppimaan kaiken tarvitsemasi lämpöpumpputekniikasta sekä kylmäaineprosesseista ja siitä, miten niitä sovelletaan ympärillä olevaan talotekniikkaan. Opit jäähdytyskoneiden ja lämpöpumppujen toiminnasta sekä niiden erilaisista sovelluskohteista. Lisäksi pääset perehtymään siihen, miten geoenergia, lämpöenergian kierrätys ja varastointi toimii ja miten sitä kannattaa tehdä. Osana Tom Allen Seneran asiantuntijajoukkoa olet mukana alan johtavassa asiantuntijatiimissä. Pääset kehittämään ammattitaitoasi alan haastavimmissa hankkeissa. Töitä tehdään positiivisella asenteella ja pilke silmäkulmassa.

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alan ylivoimaisesti suurimman ja edistyksellisimmän toimijan riveissä energiatehokkaamman tulevaisuuden puolesta
 • Pääset mukaan tekemään ja kehittämään uusia ja innovatiivisia uusiutuvan energian ratkaisuja ja sitä kautta syventämään ja laajentamaan osaamistasi
 • Kattavat työterveyshuollon palvelut
 • Kattavat työsuhde-edut (liikuntaetu, puhelinetu)
 • Joustoa työaikoihin sekä työntekopaikkaan (osittainen etätyömahdollisuus)
 • Työsuhteen edetessä mahdollisuus työsuhdeautoon

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 20.12.2020 mennessä. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tom Allen Senerasta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.tomallensenera.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Tom Allen Seneran palvelukseen.

Käy tutustumassa toimialaan ja Tom Allen Seneran monipuolisiin hankkeisiin mm. täällä.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen