Anonyymi

Verkkokaupan harjoittelija / E-Commerce Trainee

Julkaistu 27.09.2021

Verkkokaupan harjoittelija / E-Commerce Trainee

Rekrytoiva yritys on terveyspalvelualan toimija, joka tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja.

Suomalainen terveyspalveluyritys etsii nyt Verkkokaupan harjoittelijaa / E-commerce Traineeta määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Verkkokaupan harjoittelijana olet osa verkkokaupan osaavaa ja kehittyvää tiimiä. Tehtävässäsi pääset oppimaan ja kehittymään kasvavalla ja uudella liiketoiminta-alueella verkkokaupan kehittämisen parissa. Työnkuvaan kuuluu verkkokaupan sisällöntuotantoa, tuotesivujen kirjoittamista, konversio-optimointia, päivittämistä sekä pilotointia. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tiimin täyden tuen. Lisäksi työnkuvaan kuuluu verkkokaupan tuotteiden vastaanottamista, tilausten pakkaamista ja postittamista sekä asiakaspalvelua sähköpostitse.

Verkkokaupan harjoittelijalta odotamme käynnissä olevia korkeakouluopintoja (YO / AMK). Voit olla vasta opintojesi alussa tai jo pidemmällä. Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää on itseohjautuva työskentelyote, vahvat tiimityöskentelytaidot sekä halu oppia verkkokaupasta ja digitaalisesta markkinoinnista. Katsomme eduksi työkokemuksen asiakaspalvelusta.

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen harjoittelujakson yhdessä Suomen halutuimmista työnantajista
 • Mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelussa sekä oppia Shopify-verkkokaupasta, konversio-optimoinnista ja sisällöntuotannosta
 • Ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön, jota yhdistää vahva jaettu merkitys: kehittää terveempää ja parempaa elämää kaikille
 • Nopeatempoisen ja kehittymisorientoituneen työkulttuurin
 • Positiivisen ja ketterän tiimin, jossa ideoidaan yhdessä ja tuetaan toinen toisiaan
 • Modernit toimitilat ydinkeskustassa
 • Joustavat työajat ja osittaisen mahdollisuuden etätyöhön

Odotamme sinulta:

 • Korkeakouluopintoja (YO tai AMK)
 • Itseohjautuvaa työskentelyotetta ja nopeaa oppimiskykyä, mutta myös rohkeutta kysyä tiimiltä neuvoa tarvittaessa
 • Vahvoja tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
 • Intoa sekä halua oppia uutta ja tuoda omia ideoita esille
 • MS Office -työkalujen osaamista
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi:

 • Markkinoinnin opinnot tai aikaisemmat markkinoinnin harjoittelujaksot
 • Digitaalisen markkinoinnin tai verkkokauppa-työkalujen tuntemuksen
 • Aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelusta
 • Ruotsin kielen taidon

Kuulostaako tämä sinun mahdollisuudeltasi? Lähetä ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 3.10.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta.

Etenemme sopivien hakijoiden kanssa jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian! Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tiina Särkisilta (+358 50 553 7758, tiina.sarkisilta(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten ti 28.9. klo 9-10:30 ja to 30.9. klo 9-11.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi asiakasyrityksellemme.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Verkkokaupan

Mapita is now looking for a Digital Marketing Specialist with an analytical mindset and a can-do attitude to join their team in Helsinki! In this responsible and versatile position, you get to take true ownership of Mapita’s digital marketing operations and process development.

Verkkokaupan

Vertaa.fi etsii nyt tiimiinsä kahta Digimarkkinoinnin asiantuntijaa. Voit olla alalla jo kokeneempi asiantuntija tai digimarkkinoinnista innostunut ja uraasi aloitteleva henkilö. Vertaa.fi:llä pääset tekemään ja oppimaan hyvin monipuolisesti erilaisia digitaalisen markkinoinnin työtehtäviä ja kehittämään asiantuntijuuttasi alalla!

Rinki etsii nyt digitaalisen viestinnän ammattilaista, joka ymmärtää myös markkinointia. Yhdessä viestintäpäällikön kanssa vastaat viestinnän strategiasta ja suunnittelusta sekä näiden toteutumisesta. Tärkein tehtäväsi on koordinoida, toteuttaa ja mitata Ringin digitaalista viestintää.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen