Vesihuollon suunnittelija/projektipäällikkö

Julkaistu 09.11.2020

Finnmap Infra on mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa. Heidän tavoitteenaan ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Finnmap Infra suuntaa myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu heidän erityisosaamiseensa. Heidän toimistonsa sijaitsee Helsingin Pasilassa – keskeisessä liikenteen solmukohdassa. Toimipisteet löytyvät myös Lahdesta, Tampereelta, Turusta sekä Lohjalta. Finnmap Infra on helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty nuorekas ja innokas ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan haasteisiin. He kuuluvat tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin.

Finnmap Infra etsii parhaillaan uutta osaajaa täydentämään katusuunnittelun tiimiään vesihuollon suunnittelun pariin! Rooli on hakijan taustan ja osaamisen mukaan joko puhtaasti suunnittelutehtävä tai se voi sisältää myös projektinjohdollisia vastuita. Keskeisin osa tehtävää tulee olemaan vesihuollon rakennussuunnittelu sekä tie- ja katurakenteiden kuivatussuunnittelu. Rooli voi sisältää osaamisesi mukaan myös muita vesihuollon suunnitteluun osa-alueita, kuten pumppaamosuunnittelua. Toimipisteesi voi sijaita Helsingin lisäksi Lahdessa, Lohjalla, Tampereella tai Turussa. 

Suunnitteluprojektit ovat laajuudeltaan ja luonteeltaan vaihtelevia: osa niistä on vesihuollon omia, osa puolestaan kytkeytyy esimerkiksi katu- tai ratasuunnittelun laajempaan kokonaisuuteen. Pääset siis toimimaan tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa oppien myös muista suunnittelun aloista. Suunnittelutyössä tiimin käytössä on tällä hetkellä TerraPipen ohjelmisto, mutta sinulta ei vaadita tietyn ohjelmiston osaamista ja saat käyttöösi toivomasi työkalut. Teet suunnittelutyötä pääosin toimistolla (tehtävässä on myös hyvät etätyömahdollisuudet), mutta työnkuvaasi rikastuttavat lisäksi käynnit kohteissa. Toivomme, että sinulla on myös halua ja ideoita tiimin toiminnan kehittämiseen kohti yhä parempaa laatua. 

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi yhdyskuntatekniikan parista ja joka olisi päässyt hankkimaan jo ainakin jonkin verran työkokemusta vesihuollon suunnittelusta. Kokemuksesi voi olla peräisin niin suunnittelutoimistosta kuin kunnalliselta puolelta vesihuollon parista. Näemme suureksi eduksi, jos olet suunnittelutyön ohella ollut myös projektipäällikön tehtävissä tai vastaavassa projektinjohdollisessa roolissa. Tehtävässä tarvitaan myös sujuvaa suomen osaamista.  

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa amk- tai diplomi-insinöörin tutkintoa, esimerkiksi yhdyskuntatekniikka
  • Jo jonkin verran aikaisempaa osaamista vesihuollon suunnittelusta
  • Osaamista jostakin vesihuollon suunnittelun ohjelmistosta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Kokemus projektinjohdollisista tehtävistä 

Tarjoamme sinulle:

  • Osaamisesi mukaan räätälöidyn roolin ja kehittymispolun
  • Mahdollisuuden olla kehittämässä koko tiimin toimintaa ja työskentelytapoja
  • Vakaan suomalaisen työnantajan
  • Kompaktin 60:n hengen työyhteisön, jossa pääset aidosti vaikuttamaan yrityksen liiketoimintaan ja omaan toimenkuvaasi osaamisesi karttuessa 
  • Aidosti lämminhenkisen, avoimen ja huumorintajuisen työyhteisön   

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 23.11.2020 mennessä osoitteessa:https://apply.atalent.fi/finnmap-infra-vesihuollon-suunnittelija-projektipaallikko-11-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. 

Finnmap Infrasta voit lukea lisää osoitteessa:  http://www.finnmap-infra.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Santeri Saarinen (+35850 523 7037, santeri.saarinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Finnmap Infran palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Oletko koskaan pohtinut, miten Netflixin ja Viaplayn kaltaiset sovellukset on saatu sovitettua televisioosi? Mikäli uusi...

Neljä syytä panostaa työnantajakuvan kehittämiseen.

Hyvin rakennettu ja houkutteleva työnantajamielikuva on investointi. Lue 4 syytä panostaa työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen