Viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija

Julkaistu 20.10.2021

Viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on voittoa tavoittelematon, Suomen teollisuuden ja kaupan vuonna 1997 perustama ja omistama palveluyhtiö. RINKI on paras kumppani pakkausten tuottajavastuun toteutukseen Suomessa. Toimimme yhteistyössä tuottajayhteisöjen kanssa ja tuotamme yrityksille tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja. Kuluttajille tarjoamme yli 1850 pisteen valtakunnallisen Rinki-ekopisteverkoston. Me neuvomme kuluttajia, tilastoimme ja raportoimme. Me koulutamme, viestimme ja valvomme asiakasyritystemme etuja. Ennen kaikkea me keräämme ja kierrätämme. Joka vuosi entistä enemmän.

RINKIIN voit tutustua paremmin täällä.

Haluatko päästä tekemään merkityksellistä työtä viestinnän parissa? Kiinnostaako kiertotalous? Rinki etsii nyt digitaalisen viestinnän ammattilaista, joka ymmärtää myös markkinointia. Yhdessä viestintäpäällikön kanssa vastaat viestinnän strategiasta ja suunnittelusta sekä näiden toteutumisesta. Tärkein tehtäväsi on koordinoida, toteuttaa ja mitata Ringin digitaalista viestintää.

Työnkuvaan kuuluu verkkosivustojen sekä sosiaalisen median sisältöjen kehittäminen, sisällöntuotanto ja seuranta. Työtehtäväsi tulee olemaan monipuolinen, sillä tulet toteuttamaan laajasti viestintää eri kohderyhmille. Tehtävä sisältää niin kuluttaja- kuin yritys-, vaikuttaja- ja organisaatioviestintää. Pääset tekemään erilaisia uutiskirjeitä sekä tiedotteita, verkkolehteä ja sisällöntuotantoa sosiaaliseen mediaan. Olet mukana sekä tulevassa verkkosivustouudistuksessa että verkkolehden kehittämisessä ja pääset vaikuttamaan sen sisältöön.

Tässä roolissa viestinnän osuus korostuu, mutta valittavan henkilön osaamisen mukaan tehtävään kuuluu myös digimarkkinointia. Lisäksi erilaiset messut, koulutukset ja kampanjat kuuluvat työpöydällesi. Tehtävässä pääset olemaan yhteistyössä monien eri tahojen kuten kuluttajajärjestöjen, viranomaisten ja jätelaitoksien kanssa. Samalla opit uutta ja pääset vaikuttamaan globaaleihin megatrendeihin kuten kiertotalouteen. Ammattitaitoosi luotetaan ja pääset toteuttamaan ideoitasi itsenäisesti.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi viestinnän, markkinoinnin tai yhteiskuntatieteiden parista
 • Relevanttia työkokemusta digitaalisesta viestinnästä ja/tai markkinoinnista
 • Kokemusta uutiskirjeiden tekemisestä ja verkkosivustojen päivittämisestä
 • Aikaansaavaa työotetta, kykyä koordinoida ja priorisoida useita samanaikaisia prosesseja
 • Näyttöä sosiaalisen median kanavien kehittämisestä ja sisällöntuotannosta
 • Kokemusta WordPressin käytöstä
 • Erinomaista kirjallista suomen kielen taitoa
 • Hyvää englannin kielen kirjallista osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus tapahtumien järjestämisestä
 • Kokemus monikanavaisten kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta
 • Kokemus verkkosivuston uudistusprojektista
 • Kokemus digitaalisista viestintävälineistä ja -keinoista
 • Digimarkkinointiosaaminen
 • Ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

 • Paikan kehittyvässä suomalaisessa yrityksessä, joka toimii merkityksellisellä ja kasvavalla kiertotalous ja kierrätyssektorilla – vastuullisuus- ja ympäristöasioiden ytimessä!
 • Monipuolisen tehtäväkentän, jota voit kehittää oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan
 • Juuri sopivan kokoisen organisaation, joustavat etätyömahdollisuudet sekä mukavat työkaverit
 • Kilpailukykyisen palkan ja edut
 • Viihtyisät, modernit toimitilat Kalasatamassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi viimeistään 3.11.2021 mennessä PDF-muodossa aTalentin hakujärjestelmän kautta.

Kerrothan hakudokumenteissa myös palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä alkaa mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Supercell is now offering a perfect chance for a communications enthusiast to get more experience in the world of communications and to take the first steps towards becoming a future specialist as a PR & Communication Trainee! Supercell’s goal is to expose you to a wide variety of communications-related work tasks so that you can get a comprehensive picture of working in a Communications Team with a company like Supercell.

aTalent Recruiting logo

Etsimme näkemyksellistä Strategic Partnerships Manageria vaihteleviin hakijamarkkinoinnin sekä yhteisönhallinnan tehtäviin - kenties juuri sinua? Rekrytointiyrityksenä aTalentin vaikutuspiirin ytimessä ovat aktiiviset ja passiiviset työnhakijat sekä työnantajat, unohtamatta muita tärkeitä sidosryhmiä kuten opiskelija- ja alumnijärjestöjä ja ammatillisia ryhmiä - myös somesta tuttuja! Strategic Partnerships Managerina astut työelämän verkostoja navigoivan agentin kenkiin tavoitteenasi rakentaa strategisesti merkittäviä kumppanuuksia ja niiden myötä tehdä aTalent näkyväksi ja tunnetuksi suomalaisessa työelämässä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen