Sievi Capital Oyj

Viestinnän Trainee

Julkaistu 22.03.2021

Viestinnän Trainee

Sievi Capital Oyj on pörssilistattu (Nasdaq Helsinki) pääomasijoitusyhtiö, joka tekee sijoituksia pieniin ja keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin. Sievi Capital on kohdeyritysten johdon ja kanssaomistajien kumppani, joka aktiivisena omistajana tukee kohdeyritysten kasvua, tuloksellisuutta ja arvon rakentamista.

Sievi Capital on pitkäaikainen ja sitoutunut kumppani kohdeyrityksilleen, suomalaisille listaamattomille pk-yrityksille. Sievi Capital tulee kohdeyritystensä yrittäjien kumppaniksi jakamaan riskiä ja mahdollistamaan yritysten potentiaalin täysimääräisen hyödyntämisen. Sievi Capital on tällä hetkellä pääomistajana neljässä kohdeyhtiössä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2020 oli noin 370 miljoonaa euroa. Yhtiö hakee jatkuvasti aktiivisesti uusia sijoituskohteita.

Oletko pääomasijoitustoiminnasta kiinnostunut viestinnän osaaja, jolta löytyy kiinnostusta hypätä monipuolisten viestinnän tehtävien pariin? Pörssilistattu pääomasijoitusyhtiö Sievi Capital Oyj etsii viisihenkiseen tiimiinsä vahvistusta sijoittajaviestinnän tehtävien pariin! Tehtävä on alkuun määräaikainen projekti, jonka aina tulet avustamaan Sievi Capitalin kotisivujen sisällön syötössä ja muotoilussa. Verkkosivuprojektin aikana päivität ja syötät sisältöjä (esimerkiksi kuvia ja infografiikkaa) WordPress-alustan kautta. Pääset tehtävässä seuraamaan näköalapaikalta pääomasijoitusyhtiön toimintaa, sekä saat mahdollisuuden syventää osaamistasi määräaikaisuuden päätyttyä viestinnän muiden tehtävien parissa. Toivomme sinun työskentelevän projektin aikana 7-28 tuntia viikossa, tulevaisuudessa tehtävää on mahdollista jatkaa myös osa-aikaisena esimerkiksi opintojen ohessa.

Viestinnän avustavissa tehtävissä olet mukana tukemassa yhtiön ulkoista viestintää. Tehtäviisi kuuluu viestinnän materiaalien avustavaa suunnittelua, päivittämistä sekä toteutusta. Viestintää tehdään myös sosiaalisessa mediassa, kuten LinkedInissä ja Twitterissä, joten toivomme sinulta ymmärrystä myös sosiaalisen median eri kanavien hyödyntämisestä viestinnässä. Osallistut aktiivisesti myös koko tiimin viikkopalavereihin, kerryttäen sitä kautta ymmärrystä yhtiön toimialaan sekä pääomasijoitusyhtiön päätöksenteon prosesseista.

Hakijalta odotetaan:

  • Kauppatieteiden tai tuotantotalouden yliopisto-opintoja (vähintään 3.vsk)
  • Kiinnostusta pääomasijoitustoimintaa ja listayhtiön viestintää kohtaan
  • Erinomaisia viestintätaitoja suomeksi sekä englanniksi (kirjallinen sekä suullinen)
  • Teknistä näppäryyttä ja IT-asioiden nopeaa omaksumista. Katsomme WordPress -alustan aikaisemman käyttökokemuksen eduksi.

Arvostamme erityisesti:

Omatoimisuutta – Koska kyseessä on pieni tiimi, toivomme sinulta omatoimisuutta sekä kykyä johtaa omaa työtäsi. Saat tarvittavan tuen työhösi, mutta arvostamme aktiivista ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Vastuullisuutta – Ymmärrät viestinnän olevan tärkeä osa Sievi Capitalin sekä sen kohdeyhtiöiden toimintaa ja kannat vastuun omista työtehtävistäsi suurella ammattiylpeydellä

Joustavuutta – Sievi Capitalilla päätöksiä tehdään yhdessä — sinulla on neuvotteleva ja ratkaisukeskeinen tapa työskennellä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi

Visuaalista silmää ja näkemystä – Sinulla on vahva visuaalinen silmä ja osaat hyödyntää sitä Sievi Capitalin sekä sen kohdeyhtiöiden yritysmielikuvan vaalimistyössä

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen tehtäväkentän sekä roolin joka mukautuu oman osaamisesi mukaisesti
  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä oppimaan listatun pääomasijoitusyhtiön toiminnasta
  • Puolin ja toisin joustavan työpaikan, jossa saat paljon vastuuta oman työn suunnittelussa
  • Uudet hienot toimistotilat Esplanadin läheisyydessä – tosin etätyö on myös sallittua
  • Matalahierarkisen tiimin, joka kannustaa sinua itsesi kehittämiseen ja tarjoaa mahdollisuuksia laajentaa omaa vastuualuettasi yrityksen sisällä
  • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä modernit työvälineet

Miltä kuulostaa? Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 6.4. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Sievi Capital Oyj:sta voit lukea lisää osoitteessa: www.sievicapital.fi. Hakuprosessista lisätietoa tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Soittoaika ti 30.3. klo. 15 – 17. Kiireettömissä asioissa minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään alkuun aTalent Recruiting Oy:n henkilöstövuokrauksen kautta, mutta työsuhteen edetessä on mahdollisuus keskustella työllistymisestä Sievi Capital Oyj:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Viestinnän

McKinsey is a global management consulting firm committed to helping organizations accelerate sustainable and inclusive growth. They are now looking for an External Relations and Communications Specialist to join their growing network of Nordic communications professionals.

hartwall-atalent

Hartwallin oma graduate-ohjelma on kehitetty ponnahduslaudaksi unelmarooliin: kaksivuotisen, tiiviin ohjelman läpikäynyt on osaava asiantuntija, joka jatkaa omia vahvuuksiaan tukevassa roolissa Hartwallilla.
Nyt etsimme mukaan kahta vastavalmistunutta. Ohjelmassa pääsee tutustumaan laajasti Hartwallin eri toimintoihin ja tiimeihin, sillä töitä tehdään kahdessa erilaisessa roolissa. Ohjelmassa tarvitaan halua heittäytyä uuteen ja hypätä yllättäväänkin rooliin, sillä tehtäviä on tarjolla esimerkiksi markkinoinnissa, myynnissä ja taloushallinnossa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen