Viestintäasiantuntija

Julkaistu 03.02.2021

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Terveystalon valtakunnallinen verkosto kattaa noin 3000 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2019 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,7 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 10 000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin puolet toimii itsenäisinä ammatinharjoittajina. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. Terveystalosta työnantajana voit lukea lisää osoitteesta: https://www.terveystalo.com/fi/Yritystietoa/Terveystalo-tyontantajana

Etsimme nyt Terveystalolle viestinnästä innostunutta ja teknisesti orientoitunutta Viestintäasiantuntijaa monipuolisiin viestinnän tehtäviin. Roolissa toimit sekä kasvuliiketoiminnan sisältöjen parissa, että viestinnän järjestelmien pääkäyttäjänä. Vaikka keskityt ensisijaisesti sisäisten sisältöjen tuottamiseen, tunnistat ulkoisen viestinnän näkökulmasta liiketoiminnan potentiaaliset ansaitun median aiheet. Kasvuliiketoiminta kattaa mm. Terveystalon digitaaliset palvelut sekä suunterveyden palvelut. Kasvuliiketoimintoja tuetaan myös markkinoinnin keinoin, joten teet läheistä yhteistyötä markkinointitiimin kanssa. Sisäisessä viestinnässä toimit intranetin pääkäyttäjänä, tuotat viestinnällisiä sisältöjä sekä tuet muita eri viestintäkanavien käytössä. Tehtävässä pääset hyödyntämään viestinnän kehittämisen trendejä ja pyrit aktiivisesti kehittämään Terveystalon viestinnän kanavia sekä toimintatapoja.

Terveystalolla pääset osaksi aktiivista ja muuttuvaa työympäristöä, joten toivomme sinun nauttivan vauhdikkaasta arjesta ja muuttuvista tilanteista. Etsimme tiimipelaajaa, joka on kiinnostunut viestinnän trendeistä ja kanavista sekä on valmis kehittymään ja kehittämään. Opintotaustasi voi olla esimerkiksi viestinnässä, mutta tutkintotaustaa enemmän arvostamme aitoa paloa ja intoa työtehtäviä kohtaan. Tehtävässä pääset toimimaan erilaisten teknisten järjestelmien parissa, joten tekninen näppäryys ja kokemus edesauttavat sinua menestymään tehtävässä. Lisäksi toivomme, että olet asenteeltasi aktiivinen, palvelualtis ja joustava sekä pystyt työskentelemään monipuolisen tehtäväkentän parissa.

Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde vakituinen. Toimisto sijaitsee Helsingin Kampissa. Toivottu aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, mutta neuvoteltavissa oleva. Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Terveystalon palvelukseen.

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän yhdessä Suomen halutuimmista työnantajista
 • Ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön, jota yhdistää vahva jaettu merkitys: kehittää terveempää ja parempaa elämää kaikille. Emme vain räätälöi hoitoa asiakkaillemme, vaan pyrimme luomaan terveempää yhteiskuntaa
 • Nopeatempoisen ja kehittymisorientoituneen työkulttuurin
 • Modernit toimitilat ydinkeskustassa
 • Laajan työterveyshuollon sekä monipuoliset työsuhde-edut
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aiempaa työkokemusta viestinnän tehtävistä
 • Viestintäkanavien tuntemusta ja näppäryyttä erilaisten julkaisutyökalujen käyttöön
 • Ymmärrystä ja innostusta viestintäkentän uusia trendejä kohtaan
 • Hyviä vuorovaikutus- ja kirjoitustaitoja suomeksi ja englanniksi
 • Itsenäistä, kehittämislähtöistä ja aktiivista työotetta sekä kykyä priorisoida

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi kokemus digitaalisista työympäristöistä ja modernista intranetistä tai vastaavasta CMS-järjestelmästä
 • Visuaalinen sisällöntuotannon osaaminen

Oletko valmis haasteeseen? Olisitko sinä tuleva Terveystalon Viestintäasiantuntija? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 21.02.2021 rekrytointijärjestelmämme kautta. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveen lisäksi myös aikaisimman mahdollisen aloituspäivämäärän. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Hakudokumenttien lisäksi tulevat kollegasi toivoisivat tutustuvansa sinuun videotervehdyksen merkeissä. Toivomme, että lähettäisit mahdollisuuksien mukaan hakudokumenttien lisäksi max. 2 minuutin videon, jossa vastaat kysymykseen: Mitä pidät tähänastisen työurasi merkittävimpänä onnistumisena ja miksi?

Lisätietoja antaa Recruitment Manager & Talent Acquisition Specialist Laura Seppä (+358 40 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi). Parhaiten tavoitat puhelimitse tiistaina 9.2 klo 14-15 ja perjantaina 19.2 klo 10.30-11.30.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Viestintäasiantuntija

McKinsey is a global management consulting firm committed to helping organizations accelerate sustainable and inclusive growth. They are now looking for an External Relations and Communications Specialist to join their growing network of Nordic communications professionals.

hartwall-atalent

Hartwallin oma graduate-ohjelma on kehitetty ponnahduslaudaksi unelmarooliin: kaksivuotisen, tiiviin ohjelman läpikäynyt on osaava asiantuntija, joka jatkaa omia vahvuuksiaan tukevassa roolissa Hartwallilla.
Nyt etsimme mukaan kahta vastavalmistunutta. Ohjelmassa pääsee tutustumaan laajasti Hartwallin eri toimintoihin ja tiimeihin, sillä töitä tehdään kahdessa erilaisessa roolissa. Ohjelmassa tarvitaan halua heittäytyä uuteen ja hypätä yllättäväänkin rooliin, sillä tehtäviä on tarjolla esimerkiksi markkinoinnissa, myynnissä ja taloushallinnossa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen