Viestintäkoordinaattori

Julkaistu 04.11.2021

Viestintäkoordinaattori

Suomen Taloushallintoliitto ry on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen yritysten ja yhteisöjen valtakunnallinen toimialaliitto. Taloushallintoliiton yhteydessä toimii Tili-instituuttisäätiö, joka ylläpitää taloushallintoalan KLT ja PHT -asiantuntijapätevyyksiä. Taloushallintoliitto valvoo myös alan etuja sekä tarjoaa alan yrityksille räätälöityjä palveluja kuten koulutusta, toimialauutisia ja tutkimuksia. Olemme alan suurin koulutusorganisaatio ja lisäksi julkaisemme alan johtavaa ammattilehteä Tilisanomia. Taloushallintoliiton jäsenyritykset hoitavat 160 000 suomalaisen yrityksen ja yhteisön talous- ja palkkahallintoa. Toimistollamme työskentelee 18 henkilöä.

Suomen Taloushallintoliitto etsii nyt teknisesti näppärää ja suomen kieleen intohimolla suhtautuvaa viestintäkoordinaattoria 12 kk määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteelle. Viestintäkoordinaattorina vastaat viestinnän suunnittelusta sekä toteutuksesta Taloushallintoliiton eri kohderyhmille. Tehtävänäsi on esimerkiksi kehittää Taloushallintoliiton kohderyhmien välistä yhteistyötä sekä toimia asiakasverkostojen yhteyshenkilönä. Tämän lisäksi olennainen osa työnkuvaasi on monipuolinen sisällöntuotanto Taloushallintoliiton eri kanaviin, kuten verkkosivuille, uutiskirjeisiin sekä sosiaalisen median alustoille. Viestintäkoordinaattorina pääset myös ideoimaan ja kehittämään Taloushallintoliiton verkkosivu- ja brändiuudistusta, jossa sisällöntuotannon lisäksi vastuullasi on digitaalisen presenssin kehittäminen, verkkosivujen näkyvyyden kasvattaminen sekä potentiaalisten uusien kohderyhmien tavoittaminen. Viestintäkoordinaattorina työskentelet osana Taloushallinnon viestintä- ja markkinointitiimiä.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli olet idearikas ja rohkea tyyppi, jolla on oma-aloitteinen työskentelyote, sekä paloa päästä tekemään merkityksellistä kehitystyötä viestinnän parissa. Sinulta löytyy silmää niin oikeinkirjoitukselle kuin viestien kohdennukselle, ja omaksut uudet järjestelmät vaivatta. Osaat myös tarpeen tullen ottaa tilanteen kuin tilanteen haltuun, sekä kohdata ihmisiä asiakaspalveluhenksisesti. Sinulle on kertynyt jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä, ja olet kenties käyttänyt jo jotain julkaisualustaa. Olet kiinnostunut monikanavaisesta viestinnästä sekä markkinoinnista, ja haluat kehittää osaamistasi monipuolisesti viestinnän eri osa-alueilla. Työsuhde on aluksi määräaikainen, ja sen toivotaan alkavan mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista, että työsuhde vakinaistetaan.

Mitä tarjoamme:

 • Monipuolisen, vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan, jossa pääset kehittämään osaamistasi vaihtuvien työtehtävien ja omien mielenkiinnon kohteidesi parissa
 • Hauskan ja tiiviin työyhteisön, jossa työntekijöistä pidetään aidosti huolta
 • Siistit toimitilat Helsingin kattojen yllä sekä nykyaikaiset työvälineet
 • Mahdollisuuden etätöihin sekä liukuvat työajat
 • Hyvät henkilökuntaedut
 • Mahdollisuuden työsuhteen vakinaistamiseen määräaikaisuuden jälkeen

Mitä odotamme:

 • Relevanttia korkeakoulututkintoa
 • 1–3 vuotta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä (esim. sisällöntuotannosta, viestinnästä)
 • Kiinnostusta viestintää ja sen kehittämistä kohtaan
 • Perustoimistotyökalujen (esim. Office365) erinomaista hallintaa
 • Erinomaista suomen ja sujuvaa englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi, mutta emme edellytä:

 • Aiempi kokemus julkaisualustan käytöstä (esim. WordPress, Liana)
 • Adobe-osaaminen

Kiinnostuitko?

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 18.11. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Suosittelemme hakemaan mahdollisimman ripeästi, sillä etenemme hakuprosessissa tehtävään soveltuvien hakijoiden kanssa mahdollisesti jo hakuajalla. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan myös, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Suomen Taloushallintoliiton palvelukseen.

Tutustu tarkemmin Suomen Taloushallintoliittoon osoitteessa: https://taloushallintoliitto.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund (+358 50 551 3395, tittamari.bilund@atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Viestintäkoordinaattori

Eversheds Asianajotoimisto Oy:n tytäryhtiö Heinonen & Co etsii nyt joukkoonsa Patentti-insinööriharjoittelijaa! Tässä tehtävässä tulet työskentelemään ICT- ja elektroniikka-alan toimeksiantoihin kokeneen patenttiasiantuntijan tukemana ja osallistumaan prosessin jokaiseen vaiheeseen. Saat erinomaisen mahdollisuuden oppia monipuolisista asiakasprojekteista sekä kehittyä patenttialan monipuolisissa tehtävissä. Eversheds Sutherlandin maailmanlaajuinen verkoston ansiosta pääset osaksi kansainvälisiä asiakkuuksia ja näkemään uusinta teknologiaa.

Supercell is now offering a perfect chance for a communications enthusiast to get more experience in the world of communications and to take the first steps towards becoming a future specialist as a PR & Communication Trainee! Supercell’s goal is to expose you to a wide variety of communications-related work tasks so that you can get a comprehensive picture of working in a Communications Team with a company like Supercell.

NREP is looking for a part-time Junior Administrative Specialist to join their Investment Controlling team in Helsinki! You will be a part of a team of eight people in Finland and work closely with the Administrative Specialist on diverse administrative tasks.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen