Web Developer

Julkaistu 03.10.2019

Logmaster Oy on Suomen johtavia logistiikka-alan tietojärjestelmien toimittajia. Erityisalaamme ovat varastonhallintajärjestelmät ja logistiikkaketjun tiedonvälityksen integrointi. Jokainen järjestelmä on modulaarinen ja räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Kavuyrityksenä katsomme vankasti tulevaisuuteen ja haluamme olla alan kärkeä! Meillä pääset osaksi pientä ja joustavaa työyhteisöä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan rooliisi ja kehittää ammatillista osaamistasi. Sijaitsemme Turun keskustan tuntumassa ja työllistämme tällä hetkellä 7 IT-alan osaajaa.

Etsimme kasvumme tueksi uutta Web Developeria osaksi tuotekehitystiimiämme Turkuun. Voit olla vielä urasi alkuvaiheessa ja innokas kehittymään tai jo kokeneempi ohjelmistokehityksen ammattilainen uusien haasteiden äärellä. Meillä on mahdollisuus muokata roolista sinun näköisesi riippuen osaamisestasi, kiinnostuksestasi ja kokemuksestasi. Pienenä kasvuyrityksenä tarjoamme sinulle joustavan ja rennon työympäristön, jossa pääset tekemään monipuolisia tehtäviä ja kehittämään osaamistasi ilman valmiiksi määriteltyjä lokeroita. 

Web Developerina pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu järjestelmien selainpohjaisten käyttöliittymien kehittäminen, sisältäen sekä olemassaolevien järjestelmien tukemista että täysin uusien versioiden kehittämistä. Ensimmäiset työtehtäväsi voivat liittyä esimerkiksi varastonhallintajärjestelmään kytkeytyvän verkkokaupan jatkokehittämiseen. Lisäksi olemme uusimassa varastonhallintajärjestelmän mobiililaiteversioita skaalautuviksi selainversioiksi, joiden kehittämisessä sinulla on tärkeä rooli. Tällä hetkellä meille tärkeimpiä teknologioita ovat C#, PHP, JavaScript, Angular, HTML, CSS, ja SQL. Pääset viemään tuotteitamme uudelle tasolle, sillä olemme siirtämässä nykyisiä järjestelmiämme uudelle teknologialle.

Mikäli olet vielä urasi alussa, tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä heti oppimaan ja kehittymään kokeneempien tekijöiden tuella kohti ohjelmistokehityksen ammattilaisuutta! Olet mukana ohjelmistokehityksen ja asiakasprojektien kaikissa vaiheissa. Valmiuksiesi mukaan pääset myös halutessasi kontaktiin asiakkaiden kanssa. Voit olla jo valmistunut tai vielä opiskelija. Tarvittaessa voit työskennellä osa-aikaisesti (vähintään 3 päivää viikossa). 

Osaamisesi karttuessa (tai jos olet jo valmiiksi kokeneempi ohjelmistokehittäjä), pääset nopeaan tahtiin ottamaan vastuuta kehitysprojekteista, jopa niin että sinulla on päävastuu projektin vetämisestä. Pääset mukaan asiakasprojektien vaatimusmäärittelyyn ja konseptointiin heti alusta alkaen ja myöhemmin yhdessä asiakkaan kanssa kehittämään ja testaamaan järjestelmiä. Lisäksi sinulla on tärkeä rooli muiden tiimiläisten tukemisessa. Et silti ole yksin, vaan tarjoamme sinulle tukea ja opastusta.

Odotamme sinulta:

 • PHP- ja JavaScript-osaamista (esimerkiksi työ-, koulu- tai harrasteprojektien kautta)
 • Ymmärrystä Microsoftin työkaluista ja .NET kehitysympäristöstä
 • Perusteiden hallintaa SQL-tietokannoista
 • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn  
 • Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Aiemman työkokemuksen ohjelmistokehityksestä 
 • C#- ja SQL-osaamisen

Tarjoamme sinulle:

 • Työpaikan kehittyvällä ja kilpailulla logistiikka-alalla mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa. Katsomme vankasti tulevaisuuteen ja haluamme olla alan kärkeä!
 • Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset kokonaisvaltaisesti mukaan projekteihin aina suunnittelusta tuotantoon saakka 
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi, ottaa vastuuta sekä kasvaa logistiikka-alan järjestelmien asiantuntijaksi 
 • Mahdollisuuden päästä kehittämään ja ideoimaan uusia ratkaisuja asiakkaillemme 
 • Perehdytystä, apua ja tukea koko tiimiltä
 • Kilpailukykyisen palkan kokemukseesi perustuen

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Logmasterin palvelukseen.

Jos kiinnostuit ja koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, lähetä meille CV:si ja hakemuskirjeesi (PDF-muodossa) viimeistään 17.10.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/logmaster-web-developer-10-2019. Jos sinulla on  LinkedIn-, Github-, ja Bitbucket -profiili, linkkaathan ne mukaan niin tutustumme niihin mielellämme. 

Voit lukea lisää Logmasterista osoitteessa: https://www.logmaster.fi. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Anna Kerava (+358 44 204 9486, anna.kerava[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Remomedi is looking for (Junior) Software Developer who is ready to jump into the world of cloud-based product development and who has an interest for health-tech!

Western Systems etsii joukkoonsa oppimishaluista Junior Ohjelmistokehittäjää!

Lekab etsii Systems Engineeriä toteuttamaan tietotyön automatisoinnin asiakasprojekteja osana pohjoismaista Digital Transformation -tiimiä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Flexens was founded in 2018 to become a world leading project development company for renewable energy systems. Success ...

Tässä #rekrycast podcastissa käydään läpi mitä työnantajamielikuva tarkoittaa, mistä työnantajamielikuva syntyy ja miten siihen voi vaikuttaa.

Niklas Huotari, aTalent Recruiting

Kävin hetki sitten puhumassa Boardmanin Liikkeenjohdon tutkimusverkoston 70-vuotisjuhlassa tulevaisuuden johtamisesta. H...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen