Web Specialist

Julkaistu 01.10.2018

Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä ohjelmistoja tuottavan Accountor Groupin ohjelmistoliiketoimintaa. Yhteensä organisaatiossamme työskentelee yli 220 sähköisen taloushallinnon ammattilaista muun muassa ohjelmistokehityksen, myynnin ja koulutuksen parissa. Ohjelmistotuotteitamme Procountoria ja Tikonia käyttää yli 2.500 tilitoimistoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Olemme sähköisen taloushallinnon tiennäyttäjä, ja määrittelemässä niin alan ammattilaisten kuin yritystenkin työtapoja.

Etsimme draivikasta Web Specialistia täydentämään kansainvälistä Nordic-markkinointitiimiä Espoon Keilaniemeen. Tässä tehtävässä vastaat Accountor Finagon verkkosivuista sekä ylläpidät niiden laatua varmistaen brändimukaisuuden – tietojen oikeellisuutta unohtamatta. Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluvat kaikki verkkosivupäivityksistä sisältömuutoksineen aina verkkosivujen kehittämiseen. Lisäksi osana markkinointitiimiämme pääset oman kiinnostuksesi mukaan ottamaan osaa myös mm. hakukoneoptimointiin ja sen kehittämiseen Googlen työkaluja hyödyntäen sekä markkinointiautomaatioon HubSpot -työkalua hyödyntäen. Tehtävänkuva on räätälöitävissä ja osaamisesi karttuessa pääset siis operatiivisen työn lisäksi ottamaan osaa myös isompiin kehityskokonaisuuksiin, eritoten verkkosivujen ”speksaukseen” yhdessä verkkosivutoimittajien kanssa!

Aiempi osaaminen verkkosivujen parista on perusedellytys tässä tehtävässä. Teknisen osaamisen lisäksi asenne ratkaisee, joten etsimämme henkilö on ennen kaikkea utelias, itseohjautuva ja uuttera sekä työssään systemaattinen ja aikaansaava. Markkinointitiimimme kokeilee rohkeasti uutta, joten toivomme myös sinun olevan kokeilunhaluinen ja avoin soveltamaan osaamistasi uusilla tavoilla. Tehtävässä korostuvat tämän lisäksi hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot vähintään suomeksi ja englanniksi.

Huomioithan, että tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalentin kautta vuokratyösuhteeseen eli työskentelet alkuun aTalentin konsulttina Accountor Finagolla.

Roolissa pärjätäksesi sinulla tulisi olla:

  • Tehtävään soveltuva opintotausta
  • Aiempaa kokemusta verkkosivujen parista sekä jonkin CMS-järjestelmän käytöstä (esim. WordPress)
  • HTML- ja CSS-osaamista
  • Itsenäistä ja omatoimista työotetta sekä kykyä pitää monta palloa ilmassa samanaikaisesti
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi myös ”fluent English”

Arvostamme myös:

  • Hakukoneoptimointiosaamista sekä HubSpot-työkalun tuntemusta
  • Markkinointiautomaatioymmärryksen ja -osaamisen sekä Googlen työkalujen tuntemusta
  • Kuvankäsittelyosaamista
  • ”Flytande svenska” tai ” flytende norsk”

Keitä me olemme?

Viihtyisä ja mukava toimistomme sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Tehtävässä työskentelet osana markkinointitiimiämme, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittää työtapojamme ja jokaisen työpanos on arvostettu sekä tärkeä. Viihdyt meillä, jos haluat työskennellä ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä.

Tarjoamme:

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja. Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima, minkä vuoksi panostamme henkilöstön hyvinvointiin. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Tarjoamme esimerkiksi joustavat työajat, ergonomiaa tukevat työvälineet, kattavan työterveyshuollon, tulospalkkiomallin, pöytäfutisliigan sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Innostuitko? Lähetä suomenkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/accountor-finago-web-specialist-10-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan uusissa tehtävissä sekä palkkatoiveesi. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Mikaela Johanssonilta (mikaela.johansson[ät]atalent.fi, +358 50 351 2400).

* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen