WordPress Developer (tuotantotiimiin)

Julkaistu 02.10.2019

Poutapilvi on turkulainen digitoimisto, joka muotoilee digitaalisia palveluja markkinointiin ja viestintään. Tunnemme kaksi asiaa erityisen hyvin: ihmisen käyttäytymisen verkossa ja teknologian. Olemme saaneet kunnian toteuttaa palveluja sadoille organisaatioille ministeriöistä pörssiyhtiöihin ja yhdistyksistä pk-yrityksiin. Kaikille on yhteistä halu tehdä verkossa jotain ainutlaatuista ja toimivaa. Toimimme strategia, sisältö ja käytettävyys edellä. Poutapilvi on työpaikkana rento, joustava ja juuri sopivan kokoinen: 17 hengen organisaatiossamme pääset vaikuttamaan työnkuvaasi sekä liiketoimintaamme! Lue lisää meistä, palveluistamme sekä miksi meillä viihdytään täällä.

Etsimme nyt WordPress Developeria tuotantotiimiimme Turkuun! Tehtävässä kehität verkkopalveluita asiakkaiden tarpeisiin WordPressillä. Työsi painopiste on backend-kehittämisessä. Luot esimerkiksi integraatioita, plugineja, uusia toiminnallisuuksia, laajennuksia ja muita räätälöintejä asiakkaiden järjestelmiin. Keskityt työssäsi asiakkaille tehtäviin tuotantoprojekteihin, yleensä useampaa projektia samanaikaisesti edistäen. Projektit kestävät tyypillisesti muutamasta päivästä pariin viikkoon.  Työskentelet yhdessä projektipäällikön, käyttöliittymäsuunnittelijan, frontend-kehittäjän sekä välillä myös konseptisuunnittelijan ja sisältöasiantuntijan kanssa. Tuet ja koulutat kollegojasi siinä määrin kuin apuasi tarvitaan – esimerkiksi frontend-kehittäjämme saattavat tarvita apuasi projektien tekniseen toteutukseen, ja toisinaan otat koppia myös asiakastukitiimin kohtaamista haastavimmista ongelmista. Työsi on kuitenkin itsenäistä ja sinulla on vapaus rytmittää työpäiväsi ja -tehtäväsi usein haluamallasi tavalla. 

Meillä pääset osaksi taustaltaan monipuolista porukkaa. Ennen kaikkea etsimme kehittäjää, jolla on kiinnostusta ja valmiutta hypätä digitoimiston monipuolisiin asiakasprojekteihin ja jolle verkkopalveluiden laadukas toteutus ja käyttäjäkokemus ovat lähellä sydäntä. Meille koulutustasi tärkeämpää on, että sinulta löytyy jo vankkaa osaamista ja ohjelmointikokemusta PHP:sta. Lisäksi olet työntekijänä tiimihenkinen ja oma-aloitteinen. Koska meillä työnkuvat ovat joustavia, arvostamme jos sinulla on hiukan osaamista myös frontend-teknologioista. 

Matalahierarkkisessa organisaatiossamme pääset kehittämään niin omaa osaamistasi, työtapojamme kuin palveluitammekin kiinnostuksesi mukaan. Sinulla on mahdollisuus määritellä, mihin suuntaan roolisi kehittyy. Haluatko esimerkiksi olla firmamme teknisesti pätevin tyyppi, joka vastaa muun muassa uusien teknologioiden mahdollisuuksien kartoittamisesta? Tueksesi saat alusta asti tuotantotiimin lisäksi koko Poutapilven rennon joukon, jossa viihdytään yhdessä vapaa-ajallakin ja huolehditaan siitä, että työ on mielekästä eivätkä hommat seuraa mukaan kotiin. Kurkkaa täältä, millaista on arki Poutapilvessä! 

Odotamme sinulta:

 • Vankkaa ohjelmointiosaamista ja työkokemusta PHP:stä 
 • MySQL-osaamista 
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun 
 • Sujuvia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi

Lisäksi katsomme eduksi:

 • WordPress-osaamisen
 • Teknisen koulutustaustan 
 • Frontend-osaamisen esim. CSS, HTML ja JavaScript 
 • Harrastuneisuuden ohjelmoinnissa

Poutapilvi tarjoaa sinulle:

 • Digitoimiston rennon työilmapiirin, jossa viihdytään yhdessä myös vapaa-ajalla. Poutapilven huvitoimikunta pitää tästä huolen! 
 • Mahdollisuuden kehittää omaa työnkuvaasi haluamaasi suuntaan sekä osallistua yrityksen kehittämiseen pitkällä tähtäimellä
 • Mahdollisuuden keskittyä täysillä siihen missä olet hyvä. Poutapilvessä koodarin ei tarvitse piirtää leiskoja tai tuottaa sisältöä. Niitä varten ovat omat asiantuntijansa.  
 • Mielenkiintoiset ja vaihtelevat asiakasprojektit
 • Matalan organisaatiorakenteen, jossa asioista päätetään yhdessä ja jossa voit helposti hypätä mukaan sinua kiinnostaviin projekteihin
 • Kodinomaisen toimiston Turun keskustassa sekä hyvät edut, kuten liikuntasetelit, tapaturmavakuutuksen työajan ulkopuolelle sekä laajennetun terveysturvavakuutuksen

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan aTalentin asiakasyrityksen Poutapilven palvelukseen.

Oletko etsimämme WordPress Developer? Lähetä hakemuksesi ja CV:si (PDF-muodossa) viimeistään 16.10. täällä. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa tehtävässä. Mikäli sinulta löytyy GitHub-profiili tai muita näytteitä osaamisestasi, linkkaathan ne hakemukseesi, sillä tutustumme niihin mielellämme! 

Tehtävästä, hakuprosessista ja aikatauluista voit kysyä tarkemmin aTalentin Rekrytointipäällikö Anna Keravalta (anna.kerava[ät]atalent.fi, +358 44 204 94 86).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

LVI-urakoinnin asiantuntijayritys KLA Talotekniikka Oy etsii pääkaupunkiseudun tiimiinsä LV- ja IV- projektipäällikköä!

Ready to take on new challenges as an Embedded Systems Developer with the world-leading video electronics testing company? Unigraf is looking for an Embedded Systems Developer!

Haluatko kehittyä järjestelmäkonsultoinnin asiantuntijaksi? Etsimme nyt palveluhenkistä juniorikonsulttia CSI Helsingin konsulttitiimiin Sörnäisiin – kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa aTalentin markkinointijohtaja Outi Mäkinen ja toimitusjohtaja Niklas Huotari keskustelevat siitä mitä yritykset odottavat uransa alkuvaiheessa olevilta työntekijöiltä.

Sini Savonmäki flyttade från Keuru till Åland 2004. Det som skulle bli ett mellanår efter studenten blev något helt anna...

Tässä podcastissa keskustelemme #mimmitkoodaa ohjelman Milja Köpsin kanssa tavoista saada enemmän naisia ohjelmistoalalle.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen