Autokiinteistöt Laakkonen Oy

Ylläpitopäällikkö

Julkaistu 12.01.2022

Ylläpitopäällikkö

Laakkonen-konserni on perustettu vuonna 1960 Joensuussa. Yrittämiseen kasvanut Laakkosen suku on luonut kahden automerkin yrityksestä merkittävän liike-elämän vaikuttajan ja työnantajan, jolla on nykyisin yli 1600 työntekijää ja liikevaihtoa lähes 550 miljoonaa euroa (2020). Laakkosen pääliiketoimintaan kuuluu autoliiketoiminta (Bavaria Laakkonen Oy ja Veljekset Laakkonen Oy). Lisäksi Laakkonen on mm. merkittävä omistaja mediayhtiö PunaMusta Media Oyj:ssä. Tärkeänä osana Laakkonen-yhtiöitä on Autokiinteistöt Laakkonen Oy, joka tarjoaa kiinteistöliiketoiminnan asiantuntijapalveluja kaikille Laakkonen konserniin kuuluville yhtiöille. Toisin sanoen, se vastaa Laakkosen kiinteistöistä sekä näiden ylläpidosta ja vuokrauksista. Kiinteistöjä on reilu 30 ympäri Suomen.

Autokiinteistöt Laakkonen etsii vakituista ja kokoaikaista Ylläpitopäällikköä vastaamaan Laakkosen konsernin kiinteistöistä, niiden ylläpitotoimista sekä vastuullisuuden, kuten energiatehokkuuden parantamisesta. Ylläpitopäällikkö toimii kiinteistöjohtajan alaisuudessa, osana muutaman hengen kiinteistöyksikön tiimiä. Ylläpitopäällikön työnkuvaan kuuluu kiinteistöjen pitkän ja lyhyen tähtäimen johtaminen ja valvonta, kuten kiinteistöjen tekniikan etäseuranta, toimipisteissä vierailu sekä yhteydenpito paikallisten kiinteistövastaavien ja autotalojen johtajien kanssa. Näistä saadun informaation perusteella, ylläpitopäällikkö koordinoi korjauksia ja huoltoja sekä kilpailuttaa palvelusopimuksia ja raportoi kiinteistöistä kiinteistöjohtajalle ja laajemmin Laakkosen johdolle.

Ylläpitopäällikkönä olet itseohjautuva ja luotettava tiimipelaaja, jolla on kiinteistöihin liittyvää teknistä tietämystä ja kiinnostusta. Teknisen ymmärryksen lisäksi tehtävässä vaaditaan kaupallista ymmärrystä mm. palveluntarjoajien kilpailuttamisen suhteen. Työskentelyn sijainnin suhteen ollaan avoimia, kuitenkin preferoiden Laakkosen pääkaupunkiseudun, Lahden tai Joensuun toimipisteitä. Pääasiallisen työpisteen ja etätyömahdollisuuden lisäksi työ sisältää matkapäiviä Suomessa Laakkosen eri toimipisteiden välillä.

Hakijalta odotetaan

 • Relevanttia insinööritutkintoa
 • Vähintään viiden vuoden työkokemusta kiinteistötekniikan ylläpidon parista, esim. päällikkötason kokemusta yhdistettynä työntekijätason taustaan
 • Vankkaa teknistä osaamista rakennustekniikasta
 • Oma-aloitteista “hands-on” työskentelyotetta sekä erinomaista kommunikointikykyä eri sidosryhmien kanssa
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja

Lisäksi eduksi katsotaan

 • Erityistä teknistä osaamista esim. LVIS-puolesta tai kiinteistöautomaatiosta
 • Kokemusta kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisesta
 • Käytännön osaamista talotekniikkaan tai kiinteistön ylläpitoon liittyvistä tehtävistä
 • Ymmärrystä kiinteistöhuoltokirjoista

Laakkonen tarjoaa sinulle

 • Pienen ja ketterän kiinteistöyksikön tiimin isossa ja tunnetussa suomalaisessa perheyhtiössä
 • Vapaan ja itsenäisen roolin laajalla vastuualueella
 • Mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää yhtiön kiinteistöliiketoimintaa
 • Nykyaikaiset työskentelyvälineet sekä kattavat ison yhtiön henkilöstöedut, kuten alennusprosentit autohankinnoista
 • Mahdollisuuden työsuhdeautoon

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 26.1.2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Autokiinteistöt Laakkonen Oy palvelukseen. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Kati Hautakoski (kati.hautakoski(at)atalent.fi, +358 50 552 0419).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen