AX-Suunnittelu

Ympäristötekniikan suunnittelija

Julkaistu 28.05.2021

Ympäristötekniikan suunnittelija

Teknisen alan suunnittelu- ja konsulttitoimisto, AX-Suunnittelu, on kolmen yhtiön ryhmä, joka aloitti toimintansa keväällä 1993. AX-Suunnittelun yhtiöt muodostuvat Insinööritoimisto AX-LVI Oy:stä, AX-Prosessit Oy:stä sekä AX-Konsultit Oy:stä. Asiantuntijapalveluidemme laajin kokonaisuus on talotekninen suunnittelu sisältäen LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- ja jäähdytystekniikat teollisuuteen ja palvelurakennuksiin. Talotekniikan lisäksi vahvoja osaamisalueitamme ovat turvallisuus- ja ympäristötekniikka, energialaitokset, maakaasu- ja kaukolämpöverkostot, prosessisuunnittelu, lämpöpumpputekniikka, mittauspalvelut ja puhdastilat. Suunnittelun ohella teemme myös tutkimus- ja selvityshankkeita edellä mainituilla osaamisalueilla.

AX-Suunnittelun tehtävänä on tuottaa asiakkaille lisäarvoa heidän liiketoiminnassaan. Tämä edellyttää korkeaa ammattitaitoa ja sen jatkuvaa kehittämistä, mutta tärkeintä on asenne. Me emme pidä huolta vain asiakkaamme asioista, vaan haluamme aktiivisesti auttaa myös hankkeen muita osapuolia saavuttamaan yhteisiä tavoitteita. Entistä parempaa yhteispeliä tarvitaan ja meillä tähän sitoutuu jokainen.

Viimeisen reilun 25 vuoden myötä on väkimäärä kasvanut, mutta AX-Suunnittelun yhtiöt ovat yhä täysin henkilökunnan omistamia, eikä toimintamme tunne yritysrajoja. Meitä eivät sido pörssiyhtiöiden säännöt eikä kvartaalitalous, vaan saamme itse joustavasti ja nopeasti päättää, mikä on pidemmällä aikavälillä hyväksi asiakkaillemme, yhtiöillemme ja työntekijöillemme. Tällä hetkellä meitä on noin 100: olisitko sinä seuraava AX-lainen?

AX-Suunnittelu etsii ympäristötekniikan suunnittelijaa osaksi ympäristö- ja turvallisuustekniikan parinkymmenen hengen tiimiä Tampereelle.

Jokainen vastuuntuntoinen yritys pyrkii minimoimaan aiheuttamansa ympäristövaikutukset vähintään lakisääteisten ympäristövelvoitteidensa tasoisesti. Alati muuttuva ja monitahoinen lainsäädäntö luo kuitenkin lisäpainetta uusien velvoitteiden ja vastuiden muodossa. Ympäristötekniikan asiakkaat koostuvat laajasti eri teollisuusalojen keskisuurista ja suurista yrityksistä, joista jokaisella on omat ympäristötekniset haasteensa. AX-Suunnittelu onkin auttanut jo satoja asiakasyrityksiä saavuttamaan asetetut ympäristötekniset tavoitteet samalla auttaen navigoimaan lainsäädännön viidakossa. AX-Suunnittelun erikoisosaaminen kattaa kaikki keskeiset ympäristötekniikan osa-alueet. AX-Suunnittelu on paitsi kokenut ympäristölupa- ja kemikaaliselvityksissä sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmissä, se myös hallitsee energia- ja materiaalikatselmukset sekä suunnitelmat, joiden avulla on mahdollista löytää potentiaaliset säästökohteet asiakasyrityksille.

Ympäristötekniikan suunnittelijan tehtäväkenttä on varsin vaihteleva: uusimpana aluevaltauksena ovat mm. hajupaneelit ja hajunvähentämisratkaisut. Tilanteesta ja tarpeesta riippuen saatat mm. laatia ympäristölupahakemuksia, tehdä suunnitelmia päästöjen vähentämiseksi ja selvittää kemikaalien varastoinnin vaikutuksia ympäristöön. Toimenkuva on sellaisenaan monipuolinen ja vaihteleva, mutta myös avoin räätälöinnille.

Ympäristötekniikan suunnittelijana toimit tiiviissä yhteistyössä paitsi sisäisten, myös ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoiltasi olet palveluhenkinen ja aktiivinen tiimipelaaja. Olet jo kerryttänyt soveltuvaa työkokemusta ja teollisuuden tehdasympäristö on sinulle tuttu. Tunnet myös energia- ja kemikaalialan lainsäädäntöä, minkä lisäksi olet kiertotalousorientoitunut. Ennen kaikkea arvostamme kuitenkin halua oppia uutta ja ymmärtää ympäristötekniikkaa laajasti, sekä valmiutta hypätä mukaan vaihteleviin ja haastaviinkin tehtäviin.

Sinulta odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa
 • Aiempaa soveltuvaa työkokemusta, mieluiten teollisuuden parista
 • Ymmärrystä alan lainsäädännöstä
 • Huolellista ja tarkkaa työotetta
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

AX-Suunnittelu tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen tehtäväkentän sekä dynaamisen ja kehittyvän työympäristön
 • Kirkkaan näkymän erilaisiin mielenkiintoisiin vaativan tason hankekokonaisuuksiin
 • Tilaisuuden kasvaa alan parhaaksi asiantuntijaksi ja edetä yhä vaativampiin sekä vastuullisempiin tehtäviin – ehkä jopa osakkaaksi asti!
 • Mukavan, avoimen sekä välittömän työyhteisön, jossa töitä tehdään rakkaudesta lajiin -mentaliteetilla, mutta myös vahvan asiantuntijaorganisaation tuen
 • Aidosti joustavat työajat sekä ajanmukaiset etätyökäytännöt, joista huolimatta satapäinen tiimi viihtyy tyypillisesti tiiviisti yhdessä Tampereen toimistolla
 • Aktiivista virkistystoimintaa sekä oman yksikön että koko AX-Suunnittelun tasolla
 • Kilpailukykyiset etuudet sekä kannustavan palkkaus- ja bonusjärjestelmän

 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Insinööritoimisto AX-LVI Oy:n palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaihin 13. kesäkuuta 2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

AX-Suunnittelusta voit lukea lisää yrityksen kotisivuilta. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi). Sofian tavoitat parhaiten to 3.6. klo 13-14 ja ti 8.6.klo 14-15.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen