aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Case study

Kamu

Korkia

Vuodesta 2015 alkaen aTalent on toiminut Korkian kasvun tukena asiantuntijoiden rekrytoinneissa. Henkilöstövuokraus aTalentin kautta on osoittautunut Korkialle joustavaksi ja tehokaaksi tavaksi rekrytoida uusia asiantuntijoita projektiluontoiseen liiketoimintaympäristöön.

Haaste

Projektiluontoinen liiketoimintaympäristö aiheuttaa vaihtelevuutta työn tarpeen määrässä ja vaatii joustavia resursseja.

Ratkaisu

aTalentin henkilöstövuokrauspalvelut ovat joustava tapa tasata ruuhkia ja taata toimitusvarmuus. Tähän mennessä aTalentin kautta Korkialla on työllistänyt parikymmentä juniorkonsulttia.

Kasvua nuorista osaajista

Korkia mahdollistaa asiakkaidensa kestävän kasvun tuomalla yhteen sijoittamisen ja konsultoinnin maailmat. Korkia syntyi kun finanssipalveluyhtiö Wallstreet ja konsulttiyhtiö Eera yhdistivät voimansa vuonna 2017. Korkian tiimi koostuu yli 70 asiantuntijasta 9 toimipisteessä ja toimintaamme tukee vahva Advisory-verkosto. Korkian palveluita ovat konsultointi, varallisuuden kasvattaminen, kasvuyhtiöiden kehittäminen ja rahoittaminen sekä pääomasijoittaminen.

Korkia on markkinamurrosten edelläkävijä – he auttavat kääntämään epävarmuudet kannattavaksi kasvuksi. Esimerkiksi tietotyön automatisoinnin aiheuttama murros tuo uusia mahdollisuuksia, mutta edellyttää myös uudenlaista osaamista työmarkkinoilla.

Vuodesta 2015 alkaen aTalent on toiminut Korkian kasvun tukena juniorkonsulttien rekrytoinneissa. Vuokratyöntekijöiden rekrytointi on Korkialle joustava rekrytointitapa, jota on tehostanut entisestään pitkään kestänyt yhteistyö aTalentin kanssa. Vuokratyöntekijöiden rekrytointi projektiluontoisessa liiketoimintaympäristössä onkin hyvä tapa tasata ruuhkia ja taata toimitusvarmuus.

Tähän mennessä aTalentin kautta Korkialla onkin aloittanut jo parikymmentä tietotyön automatisointiin, ohjelmistorobotiikkaan ja strategiatyöhön erikoistunutta juniorikonsulttia.

aTalentin kautta olemme löytäneet useita nuoria osaajia, jotka ovat kasvaneet Korkiassa tietotyön automatisoinnin asiantuntijoiksi, ja joista moni on löytänyt polkuaan talon sisällä toisissa liikkeenjohdon konsultoinnin ja kehittämisen tehtävissä.


Tomi Torri, CDO, Korkia

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää! Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta, tai pyydä yhteydenottoa.

Olen työnhakija
Olen työnantaja