Business Finland - Viemässä ideoita maailmalle

Haluatko sinä olla mukana viemässä Suomea maailmankartalle, nähdä eturivistä suomalaisen liike-elämän kehitystä ja olla mukana luomassa maailmanluokan menestystarinoita?

Business Finland syntyi vuonna 2018, kun Finpro ja Tekes yhdistyivät uudenlaiseksi toimijaksi. Business Finland rakentaa Suomesta maailman vetovoimaisinta ja kilpailukykyisintä innovaatioympäristöä, jossa yritysten on hyvä kasvaa, uudistua ja menestyä. He tarjoavat rahoitusta ja apua suomalaisille eri kokoluokan yrityksille, jotta yritykset voivat kasvaa ja kehittää innovaatioistaan kansainvälisiä menestystarinoita.

Innolla. Isosti. Yhdessä. Sisulla.

Business Finlandilla olet eturivissä näkemässä koko elinkeinoelämän kirjon. Pääset konkreettisesti edesauttamaan suomalaisten yritysten kehittymistä ja kasvua ja siellä opit, mitä yrityksiltä vaaditaan innovaatioiden luomiseen ja kansainvälisen menestyksen rakentamiseen. Tekemälläsi työllä on suora vaikutus Suomen tulevaisuudelle.

Business Finlandissa työskentelee 600 asiantuntijaa eri toimialoilta. Oli kyse sitten biotaloudesta, cleantechistä, terveys- ja hyvinvointialueesta tai vaikkapa tekoälystä, Business Finlandista löytyy osaajia ja asiantuntijoita. Pääset työskentelemään kansainvälisessä ja monikulttuurisessa työyhteisössä ja oppimaan uutta omien alojensa asiantuntijoilta.

Haluatko sinä olla mukana viemässä Suomea maailman kartalle ja olla ohjaamassa suomalaisia yrityksiä kiihdytyskaistalle kohti kansainvälistä menestystä? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus.

Alta löydät avoinna olevat työpaikat

Lue lisää eri tehtävistä ja hae 25.9. mennessä, niin voit olla mukana tekemässä työtä Suomen tulevaisuuden eteen.

Avoinna olevat työpaikat

Looking for world-class opportunities with stimulating challenges? Business Finland is now looking for Internationalizations Advisors to Helsinki!

Looking for world-class opportunities with stimulating challenges? Business Finland is now looking for Internationalizations Advisors to Rovaniemi!

Looking for world-class opportunities with stimulating challenges? Business Finland is now looking for Internationalizations Advisors to Oulu!

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen