Business Finland - Viemässä ideoita maailmalle

Haluatko sinä olla mukana viemässä Suomea maailmankartalle, nähdä eturivistä suomalaisen liike-elämän kehitystä ja olla mukana luomassa maailmanluokan menestystarinoita?

Business Finland rakentaa Suomesta maailman vetovoimaisinta ja kilpailukykyisintä innovaatioympäristöä, jossa yritysten on hyvä kasvaa, uudistua ja menestyä. He tarjoavat rahoitusta ja apua suomalaisille eri kokoluokan yrityksille, jotta yritykset voivat kasvaa ja kehittää innovaatioistaan kansainvälisiä menestystarinoita.

Innolla. Isosti. Yhdessä. Sisulla.

Business Finlandilla olet eturivissä näkemässä koko elinkeinoelämän kirjon. Pääset konkreettisesti edesauttamaan suomalaisten yritysten kehittymistä ja kasvua ja siellä opit, mitä yrityksiltä vaaditaan innovaatioiden luomiseen ja kansainvälisen menestyksen rakentamiseen. Tekemälläsi työllä on suora vaikutus Suomen tulevaisuudelle.

Business Finlandissa työskentelee 600 asiantuntijaa eri toimialoilta. Oli kyse sitten biotaloudesta, cleantechistä, terveys- ja hyvinvointialueesta tai vaikkapa tekoälystä, Business Finlandista löytyy osaajia ja asiantuntijoita. Pääset työskentelemään kansainvälisessä ja monikulttuurisessa työyhteisössä ja oppimaan uutta omien alojensa asiantuntijoilta.

Haluatko sinä olla mukana viemässä Suomea maailmankartalle ja olla ohjaamassa suomalaisia yrityksiä kiihdytyskaistalle kohti kansainvälistä menestystä? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus.

Alta löydät avoinna olevat työpaikat

Lue lisää eri tehtävistä ja hae 20.6. mennessä, niin voit olla mukana tekemässä työtä Suomen tulevaisuuden eteen.

Avoimet työpaikat

Business Finland is now looking for a full time, fixed-term (5 months) EU collaboration trainee with an hands-on attitude and proactive mindset.

Business Finland is now looking for a full time, fixed-term (5 months) Data Analyst trainee, Visit Finland with a flexible attitude, an eye for details and a proactive mindset.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen