hartwall-atalent

Case study: Hartwall

Julkaistu 25.06.2019

aTalentin ja Hartwallin yhteistyö alkoi vuonna 2017 ja vuosien mittaan yhteistyö on kasvanut ja syventynyt vaihtelevien rekrytointien sekä vuonna 2019 toteutetun graduate-ohjelman myötä.

Junior Business Controller -rooliin huipputekijä suorarekrytoinnin avulla

aTalent toimi Hartwallin kumppanina Junior Business Controllerin rekrytoinnissa vuonna 2017. Rekrytointi toteutettiin nopeasti, ja haun avaamisesta henkilön valintaan kului alle kuukausi. Nopea toiminta rekrytoinneissa on aTalentin valttikortti, ja hakijalle miellyttävän prosessin ansiosta varmistettiin, että Hartwallin työnantajamielikuva säilyi erinomaisena prosessin alusta loppuun. Tässä, kuten muissakin aTalentin kanssa toteutetuissa rekrytoinneissa, ajansäästö sekä luotettavan rekrytointikumppanin läsnäolo olivat tärkeitä tekijöitä kumppanin valinnassa. aTalentin kattavat verkostot ja kanavat sopivat erinomaisesti Junior Business Controllerin hakuun ja potentiaalisia tulevia Hartwallilaisia löytyikin runsaasti. Tehtävään valitun Sanna Valtasen kokemuksiin Hartwallilla pääset tutustumaan täältä.

Hartwall Career Brewery graduate-ohjelma  

Vuonna 2018 Hartwallilla lähdettiin miettimään uudenlaisen graduate-ohjelman rakentamista, ja aTalent valittiin kumppaniksi pitkän ja onnistuneen yhteistyön ansiosta. Tavoitteet ohjelmalle asetettiin korkealle alusta alkaen. Ohjelmaan haluttiin alansa parhaat kandidaatit kaupalliseen rooliin Helsinkiin sekä tuotanto- ja toimitusketjujen pariin Hartwallin Lahden tehtaalle. Erinomaisten kandidaattien löytämisen lisäksi tavoitteena oli tehdä ohjelmasta nuoria osaajia puhutteleva ja näkyvä kokonaisuus, joka erottuu muista graduate-ohjelmista selvästi.

Ohjelman näkyvyyteen panostettiin paljon. Career Breweryn kampuskiertue vieraili neljässä kaupungissa ympäri Suomen ja ohjelmaa markkinoitiin vahvasti sosiaalisen median kanavissa, esimerkiksi omalla Instagram-tilillä. Ohjelman tiimoilta Hartwall näkyi laajasti relevanteilla kampuksilla ja kohderyhmän keskuudessa. Lopulta suuren hakijamäärän joukosta valittiin kolme kovatasoista nuorta osaajaa ohjelmaan. Sekä ohjelma kokonaisuudessaan että rekrytointiprosessi saivat erinomaista palautetta. Ohjelmalle suunnitellaan myös jatkoa tuleville vuosille.

Erinomainen kohderyhmätuntemus ja luotettavuus yhteistyön ytimessä

aTalent ja Hartwall ovat tehneet yhteistyötä usean vuoden ajan, ja toimiva yhteistyö on syventynyt luotettavaksi kumppanuudeksi. Se tekee yhteisistä rekrytointiprosesseista sujuvia ja yhdessä on helppo pitää huolta Hartwallin työnantajamielikuvasta. aTalentin erinomainen kohderyhmätuntemus ja kanavat, joilla oikeat osaajat tavoitetaan, mahdollistavat monipuolisten ja eri senioriteettitasojen rekrytoinnit, joihin ollaan joka kerta löydetty Hartwallille sopivia ja kovatasoisia kandidaatteja.

”Yhteistyö aTalentin kanssa on ollut loistavaa. Toiminta on ammattimaista ja tehokasta, mutta samalla hauskaa ja tiimiin voi aina luottaa. Mikään muu yritys ei löydä meille yhtä sopivia kandeja. aTalentin asenne on, että kaikki on mahdollista ja se on myös näkynyt yhteisissä toimeksiannoissa.”

Linda Aro, HR Director, Hartwall

Ota yhteyttä!

Niklas kertoo mielellään lisää palveluistamme. Ota yhteyttä!

Hyväksyn Tietosuojaselosteen

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen