aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Oletko rohkea heittäytyjä vai analyyttinen pähkäilijä? Aktian IT-yksikössä pärjää oikealla asenteella!

08.12.2020 | Mikko Matikka | Lukuaika 4 min

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan. Tänä päivänä Aktia haluaa olla digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Näiden kehittämisestä vastaa IT-yksikkö, josta löytyy työtehtäviä sovelluskehityksestä tietoturvaan ja aina sisäisten toimintojen automatisointiin asti. Tämä yksikkö etsii nyt apukäsiä ensi kesäksi!

Kerrotaan faktat heti alkuun: Sinun ei tarvitse olla vielä kaiken osaava ammattilainen, vaan sen sijaan etsimme tyyppiä, joka sopii osaksi tiimiä, on valmis oppimaan uutta, ja tuo porukkaamme uutta energiaa ja ideoita. Mikä parasta, sinulta todennäköisesti löytyy jo kaikki tarvittava tähän! Millainen osaaja Aktian IT-yksikössä parhaiten viihtyy? Lue alta kuvaukset ja hae sinua kiinnostavaa paikkaa.

Timanttinen tiimipelaaja

Suurin osa on varmasti tehnyt ryhmätöitä koulussa tai hionut tiimitaitojaan töissä tai harrastuksissa. Aktialla nämä kokemukset nähdään isona etuna. Pääset osaksi tiivistä työyhteisöä, jossa on matala hierarkia ja töitä tehdään kunnianhimoisesti, mutta hyvällä ja rennolla meiningillä. Hyvät tiimityöskentelytaidot ovat siis valttia.

Rohkea heittäytyjä

Aktialla kesätyöntekijöiltä toivotaan myös kykyä kyseenalaistaa ja ideoida uutta ennakkoluulottomasti. Aina kannattaa siis tuoda esiin kehitysideansa. Tuoreet ajatukset ovat arvokkaita, sillä ne tuovat uusia näkökulmia ja auttavat kehittymään. Oletko ollut ideoimassa uusia toimintatapoja tai lähtenyt kehittämään asioita, joihin koet paloa? Aktialla voi olla paikka juuri sinulle.

Kehittymishaluinen tulevaisuuden tähti

IT-tiimissä pääset testaamaan uusia teknologioita sekä työskentelytapoja, kunhan intoa ja uskallusta vain riittää. Parhaimmillaan tämä voi avata oven jatkaa töitä Aktian sisällä myöhemminkin. “Jotkut tiimiimme tulleet tekijät ovat esimerkiksi aloittaneet tekemällä sovelluksia ja edenneet tuoteomistajaksi”, kertoo Unit Manager Filip Norrgård. Aktialla tuetaan myös koulutuksellista kehittymistä. Työt joustavat kätevästi koulun ja elämäntilanteen mukaan, mikäli kesätyöntekijänä jatkat Aktialla myöhemmin.

Analyyttinen pähkäilijä

Oletko hyvä hahmottamaan isoja kokonaisuuksia? Aktialla kiinnitetään paljon huomiota asiakaskokemukseen, johon vaikuttavat esimerkiksi palveluiden helppokäyttöisyys ja viestintä. Mikäli tykkäät pohtia omaa työnkuvaasi osana laajempaa asiakaskokemusta, ja osaat kertoa mitkä asiat luovat mielestäsi lisäarvoa asiakkaille, voi se olla meille kullanarvoista.

Oletko sinä tuleva aktialainen?

Aktialla työtä pidetään mielekkäänä ja palkitsevana. Varsinkin kesätyöntekijöille kokemus on mukava, sillä uusista tulokkaista ehtii kesän aikana muodostua tiivis porukka. Moni on saanut jopa uusia kavereita.

Töitä tehdään IT:ssä monella rintamalla sovelluskehityksestä tietoturvaan ja sisäisten toimintojen automatisointiin asti. Strategiset tavoitteet vuodelle 2023 saavat Aktian tietoturvajohtaja Henri Heinosen heittäytymään suorastaan runolliseksi: “Nyt on oiva tilaisuus hypätä liikkuvaan laivaan mukaan ja päästä osallistumaan huikean risteilyohjelman toteuttamiseen — haluatko olla kyydissä?”

Miltä kuulostaa? Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihin ja tule viettämään unohtumatonta kesää Aktiaan.

Aktialle kesätöihin hakeminen on superhelppoa, jätä ainoastaan CV:si meille 6.1.2021 mennessä! Ensimmäiset haastattelut pidetään AktiaSummer-rekrytointitapahtumassa. Lue lisää tapahtumasta ja jätä hakemus!

Hae kesätöihin Aktialle

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Olen työnhakija
Olen työnantaja