aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

aTalent kasvanut vuosi vuodelta kokeneempiin rekrytointeihin

18.11.2021 | Niklas Huotari | Lukuaika 3 min

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain hetkellisestä kysyntäshokista. Näyttää siltä, että tulemme rekrytoimaan tänä vuonna asiakkaillemme jälleen noin 500 henkilöä ja saavuttamaan taloudellisesti koko firman historiamme ennätysluvut. Kiitos koko porukallemme hienosta työstä, joka näkyy ja kuuluu!

Kaiken kasvun lisäksi taustalla näkyy myös yksi selvä trendi: olemme vuosien varrella kasvaneet paitsi yhtiön koon, myös rekrytoitavien profiilien osalta. Siinä missä meidät aiemmin tunnettiin pääosin uran alkuvaiheen rekrytoijana, nykyään olemme vuosi vuodelta löytäneet asiakkaillemme tekijöitä entistä vaativampiin asiantuntija- ja esihenkilörooleihin.

Viimeisin data kertoo, että välittämiemme kandidaattien täysipäiväinen työkokemus valmistumisen jälkeen on nyt keskimäärin noin viisi vuotta. Tähän joukkoon kuuluu luonnollisesti edelleen paljon vastavalmistuneita, mutta useammalta henkilöllä on takana kuitenkin jo esimerkiksi 10 vuotta merkityksellistä työkokemusta. Jonkinlaisena ennätyksenämme pidämme myös sitä, että olemme rekrytoineet pörssiyhtiön johtoryhmän jäsenen.

Muutos on tapahtunut oikeastaan ilman suurempia aikomuksia tai järjestelmällisiä toimia. Kyse on enemmänkin ollut automaattisesta kehityksestä: paitsi asiakkaiden toiveiden huomioimisesta, myös oman kandidaattipohjamme kypsymisestä ja työtapojemme jalostumisesta.

Tämän kaiken kehityksen myötä olemme tärkeän kysymyksen äärellä: haluammeko aktiivisesti viedä aTalentia sinne, mihin se luonnostaankin kasvaa – laajentuen kokeneempien rekrytointien suuntaan?

Olemme pohtineet kysymystä aTalentilaisten kesken ja päättäneet vastata siihen kyllä. Paitsi että saamme asiakkailtamme jatkuvasti pyyntöjä haastavampien rekrytointien toteuttamiseksi, tämä mahdollisuus innostaa myös meitä itseämme: uskomme, että pystymme toimimaan monia muita alalla toimivia rekrytointiyhtiöitä tuloksellisemmin, laadukkaammin ja ketterämmin. Kasvu rekrytoitavien profiilien kokemusvuosissa asettaa meille itsellemme myös sopivan tavoitteen, jonka eteen teemme nyt innolla ja tarmolla töitä.

Tähän koko yhtiömme tulevaisuuden kannalta kriittiseen suunnanmuutokseen tarvitsemme luonnollisesti monia uusia toimia, joista osa on ehditty laittaa jo käytäntöönkin. Paljon on kuitenkin vielä tehtävää. Koko henkilöstömme on mukana strategian suunnittelussa ja toteuttamisessa, mutta nyt etsimme tätä yhteistyötä vauhdittamaan uutta avainpelaajaa: henkilöä, joka ottaisi vastuulleen projektimme kokeneempiin laajentumiseksi.

Tämän henkilön kenties tärkein tehtävä on auttaa meitä ratkaisemaan, miten löydämme, tavoitamme ja sitoutamme työelämässä jo olevat ammattilaiset omaan vaikutuspiiriimme entistä järjestelmällisemmin ja tuloksellisemmin. Jos tämä kuulostaa sinulle sopivalta haasteelta, uskomme, että tulet viihtymään meillä erinomaisesti ja kasvamaan kanssamme entistä tärkeämmäksi toimijaksi suomalaisessa työelämässä.

Lue lisää tehtävästä ja vaikuta miltä aTalentin kasvu näyttää vuonna 2022!

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Olen työnhakija
Olen työnantaja