aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Kasvutarina jatkuu – aTalentin uudet tekijät esittelyssä

22.03.2017 | Mika Räsänen | Lukuaika 4 min
Viimeksi pääsitte tutustumaan uusimpiin aTalentin tulokkaisiin marraskuussa 2016. Kasvupöhinä ei suinkaan ole laantunut, vaan Tommin sanoja lainatakseni, matka kohti ääretöntä jatkuu vauhdilla. Joukkoomme on laskeutunut peräti 11 uutta tulokasta, jotka esittelemme teille nyt.

Rämäpäisyys on selvästi yksi yhdistävä tekijä uusien tulokkaiden joukossa. Juho, aTalentin taloushallinnon guru, on valmis ottamaan haasteen vastaan pelissä kuin pelissä, eikä tyydy voittoa vähempään. Juhosta kumpuava rauha toimii hyvänä tasapainottajana vilkkaassa toimistossamme. Kateriina, kavereiden kesken Kate, on yllytyshullu reissunainen ja ehtinyt kerätä huippukokemuksia taskut täyteen sekä Suomesta että maailmalta. Vastoin useimpia ihmisiä, Kate on tunnustanut nauttivansa intohimoisesti työnhausta, jonka myötä hän löysi paikkansa työelämässä rekrytointialalta.

Katen lisäksi uusia tekijöitä rekrytiimissämme ovat Hanna ja Meeri. Hanna on kulkeutunut muutaman mutkan kautta joukkoomme Oulusta. Töiden ohella hän pakertaa gradun, tuon useimmille vakavaa päänsärkyä aiheuttavan tutkielman, parissa. Matkustelu ja hyvä ruoka on kombo, joka saa Hannan hymyilemään. Meeri edustaa niitä rohkeita helsinkiläisiä, jotka ovat uskaltaneet hakea kokemuksia myös kehän ulkopuolelta, ja neljäksi vuodeksi hän liittyikin Turun kasvatustieteilijöiden joukkoon. Meerin hyvät energiat kumpuavat aktiivisesta elämäntyylistä ja liikunnasta; kroolaus, salitreeni ja lenkkipolut ovat tälle neidolle peruskauraa.

Meerin tavoin myös Severi on sivistänyt itseään Turussa, kauppakorkean puolella tosin. Severi on oman elämänsä tutkimusmatkailija ja tähän mennessä löytänyt itsestään muun muassa laulajan, kilpaurheilijan sekä nukkumattia pakoilevan yökyöpelin. Taistelussa aamuväsymystä vastaan auttavat mielenkiintoiset ihmiset ja uudet haasteet, joihin hän ei pelkää tarttua. Severi ja minä, Jasmin, muodostamme rekrytiimin harkkaduon. Severin tavoin olen kauppiksen kasvatti, mutta laulajan urani ei toistaiseksi ole edennyt suihkukoppia pidemmälle. Nautin aktiivisesta elämästä ja pienestä kiireestäkin, mutta vapaapäivinä Netflixin next episode koituu toisinaan kohtalokseni.

Kolme veistoksellisesta herrasmiestä; Otto, Rasse ja Antti ovat myyntitiimimme uusimmat vahvistukset. Ottoa et löydä homehtumasta kotoa, sillä töiden ohessa salibandy ja kalastus pitävät miehen kiireisenä. aTalentilla Ottoa vetivät puoleensa rekrytoinnin ja myynnin yhdistäminen. Myyntimaailma on imaissut myös Espoon maalaisidyllin kasvatin Antin mukaansa, eikä myyntipesti aTalentilla ole suinkaan miehen ensimmäinen. Tasapainottelu työn ja opintojen välillä on Antille tuttua, mutta onneksi kavereille ja kuntoilulle löytyy aina aikaa. Myös Rasse, entinen kilpauimari ja aTalentin ruotsinkielinen vahvistus, on aktiivinen vapaa-ajan hustlailija ja opiskelijajärjestötoimija – viime vuosi vierähtikin vallan kahvassa SHS:n puheenjohtajana.

Markkinointi- ja IT-tiimimmekin ovat saaneet tuoreet kasvot joukkoonsa. Kuten jo moni aikaisempi KY:n yrityssuhdesektorin kasvatti, myös uusi markkinointikoordinaattorimme Kata löysi tiensä aTalentin riveihin pian KY-pestinsä loppumisen jälkeen. Tämä paljasjalkainen stadilainen työskentelee aTalentilla opiskelijayhteistyön parissa jatkaen samalla maisteriopintojaan Helsingin Töölössä. Oulun Toripoliisia pakoon lähtenyt Timo sen sijaan suuntautui opinnoissaan älykkäisiin järjestelmiin ja työkokemusta hän on kerryttänyt devauksen ja erinäisten kehitystehtävien parissa. Kaikenlainen urheilu ja loputtomat, yön pikkutunneille venähtävät keskustelut ovat lähellä tämän miehen sydäntä.

Tällainen porukka on siis tullut mukaan vahvistamaan aTalentin rautaista tiimiä vuodenvaihteen ja alkuvuoden aikana. Oletko sinä kenties seuraava?

aTalentin päälukua ollaan kasvattamassa jälleen ja etsimmekin nyt myyntitiimiimme Account Manager- ja Sales Coordinator -pesteihin uusia kykyjä. Tsekkaa speksit täältä: https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/ ja hae mukaan!

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Olen työnhakija
Olen työnantaja