aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Business Finland

Haluatko olla mukana viemässä Suomea maailmankartalle ja nähdä eturivistä suomalaisen liike-elämän kehitystä sekä maailmanluokan menestystarinoita?

Katso avoimet työpaikat

Trainee-paikka, joka antaa eväät kansainväliselle asiantuntijauralle

Business Finland rakentaa Suomesta maailman vetovoimaisinta ja kilpailukykyisintä innovaatioympäristöä, jossa yritysten on hyvä kasvaa, uudistua ja menestyä. He tarjoavat rahoitusta ja apua suomalaisille eri kokoluokan yrityksille, jotta yritykset voivat kasvaa ja kehittää innovaatioistaan kansainvälisiä menestystarinoita.

Business Finlandilla olet eturivissä näkemässä koko elinkeinoelämän kirjon. Pääset konkreettisesti edesauttamaan suomalaisten yritysten kehittymistä ja kasvua ja siellä opit, mitä yrityksiltä vaaditaan innovaatioiden luomiseen ja kansainvälisen menestyksen rakentamiseen. Tekemälläsi työllä on suora vaikutus Suomen tulevaisuudelle.


Tule mukaan viemään Suomea maailmankartalle

Business Finlandissa työskentelee lähes 800 asiantuntijaa eri toimialoilta. Oli kyse sitten biotaloudesta, cleantechistä, terveys- ja hyvinvointialueesta tai vaikkapa tekoälystä, Business Finlandista löytyy osaajia ja asiantuntijoita. Pääset työskentelemään kansainvälisessä ja monikulttuurisessa työyhteisössä ja oppimaan uutta omien alojensa asiantuntijoilta.

Avoimet työpaikat