aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

aTalentAvoin hakemus HR-konsultin työtehtäviin aTalentille

Haluatko päästä työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien HR-projektien parissa? Ole yhteydessä tai jätä meille avoin hakemus HR-konsultiksi!

HR as a Service (HRaaS) -palvelumme tarjoaa ratkaisuja yrityksille HR:n ja johtamisen erilaisiin haasteisiin tai toimii lisäresurssina HR-tiimille. Palvelu soveltuu monenlaisiin tarpeisiin, kuten työsuhteen elinkaaren hallintaan, HR-prosessien sujuvoittamiseen, rekrytoinnin ja perehdyttämisen tehostamiseen tai organisaatiokulttuurin ja työnantajabrändin virkistämiseen. HRaaS-palveluamme ovat käyttäneet muun muassa Hartwall, Aibidia ja Bou.

HR-konsulttimme työskentelevät muun muassa rekrytoinnin, perehdytyksen, suorituksen johtamisen, osaamisen kehittämisen tai esimerkiksi exit-prosessiin liittyvien tehtävien parissa asiakkaillamme. Myös työntekijäkokemus ja työhyvinvointi, palkitseminen tai hallinnollinen HR voivat olla tulevia aihealueita, jonka parissa voit päästä työskentelemään. HR-konsulttimme työskentelevät usein itsenäisesti eri toimeksiantojen parissa, mutta järjestämme myös erilaisia työpajoja ja koulutuksia asiakkaillemme yhdessä tiiminä. HR-konsultti myös itse osallistuu Account Managereidemme kanssa myyntiprosesseihin ja sitä kautta vaikuttaa toimeksiantojen sisältöihin ja niiden toteutukseen. Räätälöimme HR-palvelut aina asiakkaan tarpeisiin ja tähtäämme asiakkaan liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen.

HR-konsulttina työskenteleviltä odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (amk tai yo) sekä aikaisempaa kokemusta monipuolisista HR-tehtävistä esimerkiksi työsuhteen elinkaareen, osaamisen kehittämiseen ja / tai henkilöstön kouluttamiseen liittyen. Tehtävässä menestyy liiketoimintalähtöisellä, ratkaisukeskeisellä, yrittäjähenkisellä ja kehitysmyönteisellä otteella. Lisäksi tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Kiinnostuitko? aTalentista ja HRaaS-tiimistä kertoo lisää Talent Acquisition Partner Laura Seppä (040 557 93 89, laura.seppa@atalent.fi). HRaaS-palveluihimme voit tutustua lisää täällä ja aTalentin tiimiin täällä. Vaikka tiimissämme ei juuri nyt olisi tilaa uusille konsulteille, tilanne voi toisinaan muuttua nopeallakin aikataululla. Voit jättää kiinnostuksesi aTalentin HR-konsultin työtehtäviä kohtaan ja olemme yhteydessä hakijoihin tilanteen mukaan. Huomioithan, ettemme vastaanota hakijatietoja sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakijatiedot.


Hae nyt

aTalent on vuonna 2004 perustettu rekrytointi- ja HR-palveluita tuottava yritys, jonka omistavat Aalto-yliopiston opiskelija- ja alumnijärjestöt Prodeko ry, KY ry sekä Prodekon Alumnit ry. Meidät tunnetaan ennen kaikkea erinomaisesta kohderyhmätuntemuksesta, korkeasta asiakastyytyväisyydestä sekä ensiluokkaisesta hakijakokemuksesta. Erikoistumme kaupallisen, teknisen sekä teknologia-alan osaajamarkkinoihin.

Avoin hakemus HR-konsultin työtehtäviin aTalentilleaTalent

SijainnitHelsinki

TyötehtäväTyöpaikat aTalentilla, HR & rekrytointi

KokemusNot Applicable

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy31.12.2024

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat