aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Lääketietokeskus

Lääketietokeskus on lääkeinformaatiopalveluiden ja tiedolla johtamisen teknologia- ja asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen osaamista, palveluita ja työkaluja turvallisuuden, vaikuttavuuden ja tulosten parantamiseen. Lääketietokeskuksella yhdistyy farmasian, data-analytiikan ja teknologian ammattilaisten osaaminen, joka mahdollistaa monipuolisten palveluiden tuottamisen tehokkaasti.

Avoimet työpaikat

Lääketietokeskus on tunnettu huipputeknologiaa hyödyntävistä palveluistaan. Niiden kehittämisessä avainroolissa ovat Lääketietokeskuksen IT- ja tiedolla johtamisen tiimit. Asiantuntijat Lääketietokeskuksella ovat ylpeitä terveydenhuollon ammattilaisille tuotetuista palvelukokonaisuuksista ja työssä korostuu tehdyn työn merkityksellisyys ja yhteiskunnallinen vaikutus.

Näistä syistä Lääketietokeskuksella viihdytään

Startup-henkinen työkulttuuri kehityksen ytimessä

Työkulttuuri on Lääketietokeskukselle tärkeä voimavara, johon on panostettu vuosien varrella paljon. Startup-henkistä kokeilemisen kulttuuria on kehitetty, ja se näkyy koko henkilöstön aktiivisessa osallistumisessa uusien asioiden ideointiin ja kehittämiseen. Organisaatiokulttuuri on matala, mikä tarkoittaa, että apua ja neuvoa on helppo kysyä.

Asiakkaiden kanssa työskentely on yhdessä oppimista

Lääketietokeskus tekee yhteistyötä lääkealan ja terveydenhuollon eri toimijoiden kanssa ja asiakkaina on erilaisia yrityksiä ja organisaatioita sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Viranomaisista tärkeitä suomalaisia yhteistyökumppaneita ovat Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea ja Kansaneläkelaitos.

Suunnannäyttäjä ja edelläkävijä terveydenhuoltoalalla

Asiakasprojekteissa usein keskiössä on uusien järjestelmien kehittäminen asiakkaan tarpeiden mukaisesti soveltaen uusia teknologioita tai uusien tapojen keksiminen datan varastointiin, analysointiin ja hyödyntämiseen. Lääketietokeskus kasvaa asiakkaidensa kanssa yhdessä hyödyntämään uusia moderneja teknologioita ohjelmistokehityksessä.

Haluatko ilmoituksia Lääketietokeskuksen työpaikoista?

Työpaikkavahti tuo ne – ja muut sinulle sopivat työpaikat – sähköpostiisi klikkauksien ulottuville.

Tilaa työpaikkavahti