(Junior) Leasing Manager

Julkaistu 24.02.2020

Reagle Oy tarjoaa neuvonantopalvelua kiinteistötransaktioissa sekä yritysten strategisissa hankkeissa kaupallisten kiinteistöjen omistajille, sijoittajille, vuokralaisille sekä rahoittajille. Tiimi tekee kymmeniä transaktioita vuositasolla ja on yksi aktiivisimmista toimijoista omassa segmentissään. Reagle haastaa tyypillisesti konservatiivista kiinteistötoimialaa käyttämällä nykyaikaista ja konkreettista lähestymistapaa, sekä tehostaa alalla vallitsevia työtapoja hyödyntämällä uusinta teknologiaa. Perustajilla on taustallaan vahva osaaminen kiinteistövarainhoidon, -transaktioiden sekä -arvioinnin parista. Tutustu tiimiin ja yritykseen paremmin: www.reagle.fi.

Reagle starttaa uutta liiketoiminta-aluetta toimitilojen vuokrauksen parissa ja etsii nyt joukkoonsa (Junior) Leasing Manageria avustamaan uuden toiminnan käynnistämisessä! Reaglella halutaan haastaa kiinteistöliiketoiminnan perinteisiä toimintatapoja ja panostaa myös uuteen vuokrauksen osa-alueeseen tuoreen käsiparin voimin. Leasing Managerina rooliisi kuuluu vahvasti myyntityö. Taustaselvitykset myynnin onnistumisen tueksi tehdään huolella ja asiakaskohderyhmät valitaan dataan perustuen. Reaglen koko tiimi toteuttaa toimitila- ja markkina-analyysiä ja tekee näiden pohjalta toimintasuunnitelmia kehitettäviin kiinteistöihin. Leasing Managerina vastaat edelleen kohteen myynnistä ja markkinoinnista potentiaalisille vuokralaisille suunnitelmia hyödyntäen. 

Voit olla etsimämme Leasing Manager, jos olet urasi alkuvaiheessa ja innokas näyttämään taitosi tai jo pidemmällä uraasi, mutta asiakastyö sytyttää ja koet kiinteistöjen vuokrauksen uutena mielenkiintoisena haasteena. Työssäsi kontaktoit puhelimitse potentiaalisia asiakkaita, joten toivomme, että tartut rohkeasti luuriin ja keskustelet mielelläsi asiakkaiden kanssa heidän tarpeistaan. Tavoitteenasi ei ole vain varattujen näyttöjen lukumäärä, sillä Reaglella keskeistä on työn tekeminen laadukkaasti sekä asiakkaan kuuntelu toimivimman ratkaisuehdotuksen löytämiseksi.  

Toivomme sinulta:

  • Kiinnostusta ja kunnianhimoa myyntityötä kohtaan – nautit aktiivisesta kontaktoinnista sekä asiakastyöstä
  • Ratkaisukeskeistä ja analyyttista lähestymistapaa
  • Kiinnostusta digimarkkinointiin – Eduksi näemme, jos sinulla on osaamista / aiempaa kokemusta markkinoinnin hyödyntämisestä myyntityössä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista 

Sinun toivelistasi:

  • Monipuoliset ja kiinnostavat työtehtävät alan aktiivisimmalla toimijalla – mahdollisuus päästä näkemään markkinaa kokonaisvaltaisesti
  • Paljon vapautta ja vastuuta, ei sisäistä byrokratiaa
  • Työympäristönä nyt pieni, mutta vauhdilla kasvava yritys, joka mahdollistaa myös loistavia etenemismahdollisuuksia tulevaisuudessa
  • Mahtavat tyypit työkavereina – Pääset osaksi tiivistä tiimiä, jossa riittää intohimoa tekemiseen! 
  • Uusi toimisto ja erittäin mukavat puitteet työskentelyyn Helsingin ydinkeskustassa

Mikäli tämä kuulostaa seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 8.3.2020  mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/reagle-junior-leasing-manager-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tarkempiin työnkuvaan ja yritykseen liittyviin kysymyksiin vastaa Reaglen Partner Henri Hakala (+358 41 506 3101). 

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+35840 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Reaglen palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin nuorempaa työnjohtajaa. Tämä rooli on erinomainen ensimmäinen askel vastavalmistuneelle tai pian valmistuvalle: pääset ottamaan haltuun työnjohtajan tehtävänkuvaa kokeneiden kollegoiden tuella!

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin vastaavaa työnjohtajaa! Tässä roolissa johdat vastuullasi olevia työmaita kokonaisuudessaan yhteistyössä työnjohtajien kanssa.

Finnmap Infra etsii nyt kasvavaan joukkoonsa rakennesuunnittelijaa! Tässä roolissa vastuualueesi tulee olemaan infran taitorakenteiden suunnittelu.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen