aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Safetum

Myyntityön parhaat puolet – rento tiimi, alan edistyksellisin tuote, merkityksellinen tehtävä

Katso avoimet työpaikat

Safetum on turvallisuusalan kasvuyhtiö, jonka SaaS-ratkaisu on markkinoiden edistyksellisin. Yritys ennaltaehkäisee kiinteistöjen paloturvallisuusriskejä pelastaen työllään henkiä ja omaisuutta.

Safetum etsii nyt tiimiinsä Junior-asiakkuuspäällikköä

Paloturvallisuuden asiantuntija -ja digipalveluiden myyjänä autat asiakkaita löytämään ja ehkäisemään vuosittain yli 100 000 paloturvallisuusriskiä. Valitut Junior-asiakkuuspäälliköt liittyvät n. 10 hengen myyntitiimiin Helsingissä.

Kiinnostuksesi myyntiin tärkeintä

Hakijalla ei tarvitse olla kokemusta turvallisuusalalta, mutta kokemus kaupallisen alan trainee-, entry-, tai junior-level-tehtävistä on hyödyllistä. Tausta asiakaspalvelussa tai B2C-/B2B-myynnissä on eduksi. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin kiinnostus myyntityötä ja turvallisuusalaa kohtaan.

Työsi pähkinänkuoressa

Junior-asiakkuuspäällikkönä:

  • saat kattavan perehdytyksen, jossa tutustutaan toimialaan, asiakkuuksiin ja tehtävänkuvaan kokeneemman kollegan avustamana
  • saat oman asiakkuussalkun, jonka ylläpidosta ja kehittämisestä vastaat
  • asiakkaasi ovat pääsääntöisesti isännöitsijöitä ja taloyhtiöiden edustajia
  • varmistat, että asiakkaidesi kiinteistöissä on käytössä parhaat ratkaisut paloturvallisuuden varmistamiseksi.

Tuleva tiimisi

Safetumin tiimi on rento ja yhtenäinen porukka. Meillä keskeistä on matala hierarkia ja vapaus muovata työtavoistaan oman näköiset. Tässä tiimissä saat tilaisuuden vaikuttaa tiimin toimintatapoihin ja osallistua liiketoiminnan ja myynnin kehittämiseen myös oman roolinsa ulkopuolella.

Tiimi on yhteisönä todella kannustava ja terveellä tavalla kilpailuhenkinen. Jokainen saa tehdä töitä omilla vahvuuksillaan ja niitä myös kannustetaan käyttämään.

Tutustu tulevaan työnantajaasi

Kolme syytä hakea Safetumille

Tilaisuus hankkia myyntikokemusta

Junior-asiakkuuspäällikkönä pääset työskentelemään omien asiakkaidesi kanssa ja huolehtimaan, että kiinteistöissä ja taloyhtiöissä on käytössä parhaat paloturvallisuusratkaisut. Safetumilla kartutat kokemusta myyntityöstä ja tuntemusta turvallisuuden erityisalasta.

Turvallisuusalan edistyksellisin tuote

Suomen markkinoilla ainutlaatuinen, digitaalinen SaaS-tuotteemme tekee paloturvallisuudesta mitattavaa. Tuote perustuu dataan, jota olemme keränneet jo vuosikymmenen ajan. Ihmishenkiä ja omaisuutta suojelevan, korkealaatuisen palvelun takana on myyjänkin helppo seistä.

Aidosti merkityksellinen työ

Ihmishenkiä ja omaisuutta suojelevaa palvelua voi edustaa ylpeästi ja hyvällä omallatunnolla. Lisäksi työyhteisössämme on matala hierarkia: saat runsaasti mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja osallistua myynnin kehitystyöhön.

Kuulostaako sinun jutultasi? Lähetä hakemus saman tien!