Ota kurssi kohti SeaKingiä

Merten kiistaton kuningas, SeaKing Oy, etsii miehistöönsä taitavaa takuuasioiden hoitajaa – tuttavallisemmin Aftersales Engineeriä. Pysyykö homma hallussa tiukimmankin merimiessolmun edessä? Tutustu rooliin ja SeaKingiin työnantajana tarkemmin tällä sivulla ja hae paikkaa 17.10. mennessä.

SeaKing suunnittelee, toimittaa ja asentaa huipputason catering-järjestelmiä loistoristeilijöihin. Toimitukset ovat viimeisintä teknologiaa sisältäviä laitekokonaisuuksia, jotka räätälöidään aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Yritys on ollut yhtäjaksoisesti jo yli 30 vuotta alan globaali markkinajohtaja. Sen asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin kuuluu tunnetuimpia varustamoja ja telakoita ympäri maailmaa.

Miksi SeaKingillä viihdytään pitkään?

Vesa, Joonas ja Lauri kertovat blogissa, mikä saa heidät viihtymään SeaKingin miehistössä.

 

SeaKing tarjoaa sinulle:

Haastavia, mutta mielekkäitä projekteja

SeaKing on sopiva työpaikka asiantuntijoille, jotka eivät hätkähdä yllätyksiä tai monipuolisia vastuualueita. “Yksikään päivä ei ole samanlainen, eikä ikinä tiedä mitä huomenna tulee vastaan ja minkälaisia asioita pääsee selvittämään”, kertoo takuuinsinööri Joonas Finnilä.

Vastuuta ja vapautta, työetuja unohtamatta

SeaKing on matala organisaatio, jossa johto ja tekijät saavat saman kohtelun. Työnkuvat ovat niin laajat, että tiimipäällikötkin ovat usein mukana projekteissa ruuvimeisseli kädessä laivalla. Itsenäistä ja tiimityötä on sopivassa suhteessa ja työntekijöillä on hyvät edut ja kilpailukykyiset palkat. “Vapauksia on paljon ja tärkeintä on, että hommat tulee tehtyä”, kertoo toimitusjohtaja Vesa Jumppanen.

Loistavia työkavereita

Töitä tehdään ammattimaisesti, mutta rennolla meiningillä ja hyvällä yhteishengellä. Työyhteisöön kuuluu monen eri teknisen alan asiantuntijoita ja apua saa kuin tilanteessa, kuten projektipäällikkö Lauri Lehtinen toteaa: “Meillä on niin paljon osaamista talossa, että useimmat ongelmat on jossain vaiheessa yrityksen historiaa kohdattu ja selätetty.”

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä Seaking-perheeseen! Yritys etsii miehistöönsä Aftersales Engineeriä. Alta löydät työpaikkailmoituksen, jossa kerromme tarkempaa lisätietoa tehtävänkuvasta. Muista hakea paikkaa 15.10. mennessä!

Avoimet työpaikat SeaKingillä

SeaKing

Oletko korjaus- ja huoltotaitoinen jälkimarkkinoija? Merten kiistaton kuningas, SeaKing Oy, etsii jäsenistöönsä käsistään taitavaa Aftersales Engineeriä - tuttavallisemmin takuuasioiden hoitajaa - jolta aukeaa solmu kuin solmu!

Lue lisää SeaKingistä

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

SeaKing on markkinajohtaja omalla alallaan ja omaa yli 30 vuoden kokemuksen catering-järjestelmien suunnittelusta loisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen