Valio Trainee 2021: Kasva ammattilaiseksi #valiojengi’ssä!

Haluatko lähteä matkalle kohti oman alan asiantuntijuutta arvostettujen brändien taustalla? Valio traineena pääset nauttimaan ison talon uraeväistä ja viisauksista. Saat huikeat kehittymis- ja oppimismahdollisuudet sekä taustallesi lämminhenkisen ja kannustavan työyhteisön. Valiojengissä et jää sivuosaan edes traineena, vaan pääset tekemään työtä paremman elämän palveluksessa.

12 kuukauden mittainen Valio Trainee -ohjelma (#valiotrainee) on tarkoitettu opintojen loppuvaiheessa oleville sekä vastavalmistuneille yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille. Haku syksyllä 2021 alkavaan ohjelmaan on nyt auennut! 

Trainee-ohjelma sisältää kattavan perehdytyksen ja kollegoiden vahvan tuen, monipuolisia tehtäviä sekä koulutuksia, mentorointia, opintomatkan ja -vierailuita (koronatilanteen salliessa). Saat vakituisen työsuhteen, jonka turvin ura Valiolla jatkuu myös trainee-jakson jälkeen.

Millaista on olla trainee Valiolla?

Lue kolmen traineena uransa aloittaneen #valiojengi'läisen tarinat.

 

Hyppää ympäristöön, jossa oppimista tapahtuu joka päivä

Valio traineena sinua ei jätetä sivuun seuraamaan tiimisi tekemistä, vaan pääset hyppäämään suoraan toiminnan keskelle. Urakehitystäsi tukevat esihenkilön ja lähitiimin lisäksi oma mentori, joiden puoleen on helppo kääntyä, kun tarvitset apua ja sparrausta. Lisäksi pääset muodostamaan muiden traineeiden kanssa vertaisryhmän, jossa kokemuksia, oppeja ja oivalluksia jaetaan yhdessä.

Valiojengissä yhteistyö on tärkeä arvo ja se näkyy vahvasti valiolaisten arjessa. Jokaisen traineen olo tehdään mahdollisimman tervetulleeksi ja heidän ammatillista kasvuaan todella tuetaan.

Lue lisää: Usein kysytyt kysymykset Valio trainee-ohjelmasta

Tiesitkö tämän Valiosta?

Valion tuotteita myydään jo 60 maassa ja sillä on tytäryhtiöitä USA:ssa, Ruotsissa, Venäjällä, Kiinassa ja Virossa. Kansainvälistikin tunnettujen brändien lisäksi yllättävän moni maailmalla myytävä elintarviketuote on valmistettu Valion raaka-aineista.

“Ei ole ollenkaan tavatonta, että Ranskassa kahvilassa tilaamasi croissant on valmistettu Valion voista”, kertoo traineena aloittanut ja nykyisin Valion ruokabrändien markkinointipäällikkönä toimiva Aino Aho.

Vaikka Valion juuret ovat vahvasti kotimaan kamaralla, yritys tarjoaa rutkasti uramahdollisuuksia kansainvälisestä työympäristöstä kiinnostuneille.

“Tytäryhtiöt eivät ole irrallisia palikoita, vaan olemme jatkuvasti vuorovaikutuksessa – kaikki ovat selvästi samaa porukkaa”, kertoo toinen trainee-polun kulkenut valiolainen, HR specialist Lari Jyrhämä.

Valio nousi myös Universumin toteuttamassa Opiskelijat 2021 -tutkimuksessa nuorten ammattilaisten mielestä yhdeksi Suomen houkuttelevimmista työnantajista.

Valio etsii tulevaisuuden talentteja – kenties juuri sinua?

Valion uusi trainee-ohjelma on kiihdyttämö urallesi! Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja jätä hakemus 20.5. mennessä.

Avoimet trainee-paikat

Haluatko päästä osaksi kunnianhimoista ruokataloa, jonka tuotteita myydään yli 60 maassa? Miltä kuulostaisi ammatillisesti kehittävät tehtävät alansa suurimman innovaattorin, Valion, jengissä? Etsimme nyt Digital Marketing Traineeta Valiolle!

Haluatko päästä osaksi kunnianhimoista ruokataloa, jonka tuotteita myydään yli 60 maassa? Miltä kuulostaisi mahdollisuus päästä oppimaan lisää globaalista turvallisuusjohtamisesta alansa suurimman innovaattorin, Valion, jengissä? Etsimme nyt Safety Management Traineeta Valiolle!

Would you like to influence what Finnish people find on their plates in the future? Would you like to develop your career in a big food company such as Valio? We are now looking for a Commercial trainee to join our team!

Haluatko päästä osaksi kunnianhimoista ruokataloa, jonka tuotteita myydään yli 60 maassa? Miltä kuulostaisi mahdollisuus päästä oppimaan lisää tuoteportfolioista, brändeistä ja etenkin liiketoiminnan kehittämisestä alansa suurimman innovaattorin, Valion, jengissä? Etsimme nyt Business Development Traineeta Valiolle!

Valio vie suomalaista osaamista ja laatua maailmalle ja kansainvälisyys näkyy vahvasti myös Lapinlahden tehtaan arjessa, jossa katsomme innokkaasti tulevaan. Haluatko tulla mukaan vaikuttamaan kansainväliseen kasvuumme? Miltä kuulostaisi ammatillisesti kehittävät tehtävät alansa suurimman innovaattorin, Valion, jengissä? Etsimme nyt Infant Product Expertise Traineeta Valiolle!

Haluatko päästä osaksi kunnianhimoista ruokataloa, jonka tuotteita myydään yli 60 maassa? Miltä kuulostaisi mahdollisuus osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun Public Affairs & Stakeholder Relations Traineen saappaissa alansa suurimman innovaattorin, Valion, jengissä?

Haluatko päästä osaksi kunnianhimoista ruokataloa, jonka tuotteita myydään yli 60 maassa? Miltä kuulostaisi mahdollisuus päästä oppimaan lisää tuotannosta, tutkimuksesta ja tuotekehityksestä alansa suurimman innovaattorin, Valion, jengissä? Etsimme nyt R&D Traineeta Valiolle!

Haluatko päästä osaksi kunnianhimoista ruokataloa, jonka tuotteita myydään yli 60 maassa? Miltä kuulostaisi mahdollisuus osallistua monipuolisiin investointihankkeisiin alansa suurimman innovaattorin, Valion, jengissä? Etsimme nyt Investment Projects Traineeta Valiolle!

Haluatko päästä osaksi kunnianhimoista ruokataloa, jonka tuotteita myydään yli 60 maassa? Miltä kuulostaisi ammatillisesti kehittävät tehtävät alansa suurimman innovaattorin, Valion, jengissä? Etsimme nyt Sourcing Traineeta Valiolle!

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen