aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Kesätöihin energia-alan edelläkävijään?

Vantaan Energia

Vantaan Energia etsii nyt kesätyöntekijöitä työskentelemään kohti ilmastotavoitettaan olla hiilinegatiivinen energiayhtiö vuonna 2030. Katso kaikki avoimet työpaikat ja hae 29.1. mennessä.

Katso avoimet paikat

Voiko kesätöissä päästä jättämään oman tuntuvan kädenjälkensä ilmaston hyväksi? Kyllä voi ja olet nyt askeleen lähempänä päästä kyseisiin tehtäviin.

Energia-alalla on suuri rooli ilmastokysymysten ratkaisemisessa ja Vantaan Energia tunnetaan alan edelläkävijänä. Vantaan Energia etsii nyt kesätyöntekijöitä työskentelemään kohti ilmastotavoitettaan olla hiilinegatiivinen energiayhtiö vuonna 2030. Tarjolla on paljon monipuolisia työtehtäviä muun muassa energiapalveluiden, kaukolämpöverkkojen ja kunnossapidon parissa, joihin saat hyvän perehdytyksen energia-alan edelläkävijältä.

Kuulostaako sinun hommaltasi? Löydät avoimet paikat alta.


Vantaan Energialta löytyy paljon uramahdollisuuksia energia-, sähkö- ja konetekniikan opiskelijoille. Monipuolisissa työtehtävissä oppii nopeasti energia-alan toimintatavat ja käytännöt.

Jarno Lauronen

Millaista on olla kesätyöntekijänä Vantaan Energialla?


Vantaan Energian yhteiskunnallisesti merkittävät projektit lasketaan sadoissa miljoonissa, ja yhtiön edelläkävijämäinen asenne erityisesti ilmastoasioissa onkin jo kaikkien alalla toimivien tietoisuudessa. Kun opiskelijoilta kysytään syitä hakea Vantaan Energialle, tärkeimmäksi nousevat luotettava maine työnantajana sekä työtehtävien monipuolisuus.


Annetaan sähkövoimatekniikan insinööriksi opiskelevan Jarkko Laurilan sekä konetekniikan diplomi-insinööriksi opiskelevan Jarno Laurosen kertoa kesätyökokemuksistaan:


Lue kesätyöntekijöiden kokemuksia täältä

3 hyvää syytä hakea Vantaan Energialle

Yhteiskunnallisesti merkittävä hanke

Vantaan Energia on energia-alan ensimmäinen yhtiö, joka tavoittelee hiilinegatiivisuutta. Poikkeuksellinen mahdollisuus päästä osaksi pioneerimaista toimintaa!

Laadukas esihenkilötyö

Vantaan Energialla panostetaan vastuullisuuteen myös henkilöstön näkökulmasta. Kesätyöntekijät otetaan osaksi tiimiä, eikä haasteiden kanssa joudu koskaan jäämään yksin!

Monipuoliset työtehtävät

Vantaan Energialla kesätyöntekijät pääsevät tekemään konkreettisia ja monipuolisia työtehtäviä, joiden avulla ymmärrys energia-alasta kasvaa. Erinomainen kehityspaikka opiskelijalle!

Tutustu avoimiin paikkoihin ja laita hakemusta tulemaan: