aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Caruna: kesä- ja trainee-työpaikat 2023

Hanki oman alan työkokemusta ja ymmärrystä energia-alasta saman katon alta, huipputyökavereiden tukemana.

Katso avoimet työpaikat

Caruna on 250 ammattilaisesta koostuva sähkönjakeluyhtiö, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaita ja yhteiskuntaa energiamurroksen läpiviemisessä. Caruna pitää huolen siitä, että sähköt toimivat suomalaisissa kodeissa ja työpaikoilla vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Nyt etsitään tekijöitä kesä- ja trainee-rooleihin

Tänä vuonna Caruna etsii 11 kesätyöntekijää ja viittä traineeta erilaisista koulutustaustoista. Työpaikkoja on moneen lähtöön, mutta kaikkia niitä yhdistää yksi asia: pääset seuraamaan laaja-alaisesti tiimisi ja koko yrityksen toimintaa ja saat samalla läpileikkaavan kuvan energiamurroksesta ja sähkön käytön tulevaisuudesta Suomessa.

Caruna kesätyöpaikat 2023

Carunalla on avoinna 11 kesätyöpaikkaa useissa eri tiimeissä. Kesätyön tarkempi kesto on sovittavissa, mutta toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä toukokuun aikana ja jatkaa tehtävissä aina elokuun loppuun saakka.

Caruna trainee-työpaikat 2023

Trainee-paikkoja on avoinna sähköverkkopalveluiden, alueorganisaation, uuden liiketoiminnan, mittausomaisuuden hallinnan ja viestinnän tiimeissä. Trainee-jakson aikana saat kattavan perehdytyksen ja pääset tutustumaan Carunan toimintaan työmaa- ja käyttökeskusvierailuilla. Esihenkilösi lisäksi oppimistasi tukee oman mentori, jota tapaat säännöllisesti jakson aikana. Trainee-jakso kestää vuoden ja sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen. Opinnäyte- ja lopputöiden tekeminen trainee-jakson jälkeen on mahdollista.

Hyppää mukaan energiamurrokseen

Caruna on mukana kehittämässä uusia, kestäviä ratkaisuja energiatuotantoon ja ilmastonmuutoksen torjumiseen. Saat mahdollisuuden kasvattaa energia-alan asiantuntemustasi mitä erilaisimmissa tehtävissä, tiimeissä ja hankkeissa, tutustua osaaviin kollegoihin ja hahmottaa suomalaista energiamarkkinaa aitiopaikalta.


Haastattelimme blogissa Carunan verkkopalveluharjoittelija Eetun kokemuksista Carunan kesätyöntekijänä ja siitä, mikä energia-alassa on kiinnostavinta. Samassa jutussa Eetun esihenkilö Matias kertoo tarkemmin, mihin suuntaan ala on kehittymässä tulevina vuosina.


Klikkaa itsesi Eetun ja Matiaksen haastatteluun tästä

2023 trainee-työpaikat Carunalla

2023 kesätyöpaikat Carunalla