Hyvää energiaa uralle? Hae kesätöihin Carunalle!

Miltä kuulostaa kesätyöpaikka, jossa saat tueksesi lämminhenkisen työyhteisön, paljon etenemismahdollisuuksia sekä tilaisuuden olla mukana parantamassa suomalaisten arkea?

Caruna pitää huolen siitä, että sähköt toimivat suomalaisissa kodeissa ja työpaikoilla vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Töitä tehdään vastuullisesti: Yritys on mukana kehittämässä uusia, kestäviä ratkaisuja energiatuotantoon ja ilmastonmuutoksen torjumiseen. Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään kasvattamaan energia-alan asiantuntemustasi mitä erilaisimmissa tehtävissä, tiimeissä ja hankkeissa.

Loistava paikka kasvaa ja kehittyä ammattilaiseksi

Carunalaiseen tapaan tehdä töitä kuuluu kaverin auttaminen ja avun pyytäminen. Asioiden kyseenalaistamista tai virheitä ei myöskään tarvitse pelätä: “Ei kukaan kaikkea osaa, eikä tarvitsekaan,” kerrotaan yrityksen kulttuurikäsikirjassa. Kesätyöntekijöiden näkemyksiä arvostetaan siinä missä kokeneiden konkareidenkin ja mahdollisuuksia jatkaa töitä opintojen ohella on usein tarjolla myös kesän jälkeen.

”Kesätyöt Carunalla oli mahtava kokemus! Työ oli mielekästä ja perehdytys työtehtäviin huippuluokkaa mahtavien tuutorien opastuksella.”

Millaista on olla kesätyöntekijä Carunalla?

Tutustu Caruna-kulttuuriin kesätyöntekijän näkökulmasta: Lue Tuomaksen ja Paulan haastattelu blogista

Kiinnostuitko? Kesätyöhaut ovat nyt auki!

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja jätä hakemus viimeistään 25.1.2022.

Kesätyöpaikat Carunalla

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan sähköverkko- ja liittymäpalveluihin erikoistunutta tiimiä, jossa pääset haastamaan itseäsi erilaisten teknisten asiakaspalvelutehtävien ja tilausten parissa? Tiimin jäsenenä liityt osaksi Carunan 40-henkistä, asiakaskokemukseen ja verkkopalveluihin keskittynyttä yksikköä, mikä antaa sinulle hyvät eväät tulevaa uraasi varten.

Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan asiakaskokemukseen sekä verkkopalveluihin erikoistunutta tiimiä, mielenkiintoisten verkkosopimuksiin liittyvien tehtävien parissa? Asiakaskokemus ja verkkopalvelut -tiimin tavoitteena on tehdä satojen suomalaisten arjesta parempaa. Tiimin asiantuntijat ovat erikoistuneet sähköverkon palveluihin, liittymäpalveluihin sekä sopimus- ja laskutuspalveluihin.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä Carunan laskutuspalvelutiimissä, jossa pääset haastamaan itseäsi erilaisten laskutuksen ja saatavien hallinnan tehtävien parissa? Laskutuspalvelutiimin jäsenenä liityt osaksi Carunan asiakaskokemukseen ja verkkopalveluihin keskittynyttä yksikköä, mikä antaa sinulle hyvät eväät tulevaa uraasi varten.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuuloistaisi kesä osana osana yhdeksänhenkistä, maankäyttö- ja projektiasiantuntijoista koostuvaa tiimiä, vaihtelevien tehtävien parissa? Carunalla pääset kesän aikana seuraamaan laaja-alaisesti koko tiimin toimintaa ja saat samalla läpileikkaavan kuvan koko Suomen energiamarkkinasta ja sähköverkon elinkaaren hallinnasta.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä osana parinkymmenen hengen käyttökeskustiimiä, monipuolisten työtehtävien parissa? Carunan käyttökeskus hallinnoi sähköverkkoa ja vastaa verkon optimaalisesta käytöstä ja valvonnasta, turvallisuudesta sekä sähköverkkojen käyttötoimenpiteiden johtamisesta - eli käytännössä siitä, että suomalaisten arki pyörii ilman sähkökatkoja.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä Carunan kunnossapitotiimissä, monipuolisten ja vastuullisten kunnossapitotehtävien parissa? Kunnossapitoasiantuntijana liityt osaksi kahdeksanhenkistä asiantuntija- ja projektipäällikkötiimiä, jonka vastuulla on Carunan sähköverkon ylläpitäminen sekä kunnossapito aina Lapista Hankoon ja Porista Joensuuhun saakka.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä monipuolisten, sähköteknistä osaamista vaativien tehtävien parissa? Carunan kesäharjoittelijana liityt osaksi sähköverkon hallintaan ja operointiin keskittyvän yksikön kuusihenkistä teknologiatiimiä, jonka vastuulla on muun muassa verkkomateriaalien tekninen määrittely ja ylläpito, suunnittelun ja rakentamisen ohjeet sekä verkostosuojauksen periaatteet.

Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan HSEQ -tiimiä, jossa pääset haastamaan itseäsi Carunan työterveyden, turvallisuuden, ympäristön sekä laatuasioiden parissa? Carunalla hyvä turvallisuuskulttuuri on osa yrityskulttuuria ja yrityksen oma HSEQ-tiimi (health, safety, environment, quality) pitääkin huolta turvallisuuskulttuurin kehittämisestä carunalaisten ja sidosryhmien arjessa. Tiimin tärkeimpänä tavoitteena on estää tapaturmat ennalta, sillä yksikin tapaturma on liikaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen