aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Uralle pankki- ja finanssialalle?

Aktia

Know Your Customer -projekti tarjoaa tilaisuuden tutustua pankki- ja rahoitusalaan yhdessä Suomen vakavaraisimmista rahoituslaitoksista.

Hae töihin CV:llä

Etsimme projektityöntekijöitä rahanpesun estämiseen liittyviin taustatehtäviin

Opiskeletko rahoitusta? Oletko kenties vaihtamassa alaa? Vai kaipaatko täsmätyökokemusta Compliance- ja AML-teemoista? Hakeaksesi mukaan sinun ei tarvitse olla meritoitunut pankkialan taitaja – saat Aktialta kattavan perehdytyksen. Projekti on määräaikainen, mutta etenemismahdollisuuksia löytyy Aktiassa sen jälkeenkin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kielitaitoa (Pratar du svenska? Det är definitivt en fördel!). Onnistut varmasti, jos osoitat kykyä tarttua rohkeasti tuumasta toimeen sekä uteliaisuutta ja halua kehittyä.

Olen kokenut omat työtehtäväni tosi mielenkiintoisiksi ja ne tukevat opintojani hyvin.

Elina Uotila, Junior System Specialist

Millaista on olla kesätyöntekijä Aktiassa?

Vaikka Aktialla työt ovat vastuullisia ja vaativiakin, ei hyvästä fiiliksestä ja yhteishengestä ole tingitty. Tulokkaiden on helppo liittyä jengiin – kuten Junior Business Analyst Elina Uotila ja Junior System Specialist Janne Mustonen kertovat.

Lue Elinan ja Jannen haastattelu

Hyviä syitä hakea Aktialle töihin

Loistavat työkaverit ja tiivis yhteishenki

Meillä kukaan ei jää yksin – kaikki perustuu yhdessä tekemiseen. Työskentelemme yli tiimi- ja organisaatiorajojen, jaamme tietoa ja annamme palautetta. Luotamme toisiimme ja kunnioitamme työkavereitamme. Yhdessä tekeminen luo hyvää mieltä ja iloa, mikä näkyy asiakkaillemme asti.

Mahdollisuus oppia alan huipuilta

Meillä kesätyöntekijät pääsevät tutustumaan ja oppimaan paljon finanssialasta yhdessä alan huippuasiantuntijoiden kanssa. Meillä halukkaat pääsevät kehittymään, joten osaamisesi laajenee joukossamme takuulla. Meiltä rohkeille tekijöille löytyykin aina tilaisuuksia kasvaa ja oppia uutta.

Työt ja opinnot sopivat yhteen

Työnkuvat ovat monipuolisia ja ne sopivat monenlaiseen koulutustaustaan. Aktia on työnantajana joustava tuntien suhteen, joten töitä voi tehdä helposti myös opintojen ohessa. Moni jatkaakin töitä kesän jälkeen osa-aikaisena.

CV kunnossa? Laita hakemusta tulille!