aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Caruna: kesä- ja trainee-työpaikat 2024

Hanki oman alan työkokemusta ja ymmärrystä energia-alasta saman katon alta, huipputyökavereiden tukemana.

Katso avoimet työpaikat

Caruna on 250 ammattilaisesta koostuva sähkönjakeluyhtiö, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaita ja yhteiskuntaa energiamurroksen läpiviemisessä. Caruna pitää huolen siitä, että sähköt toimivat suomalaisissa kodeissa ja työpaikoilla vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Nyt etsitään tekijöitä kesä- ja trainee-rooleihin

Tänä vuonna Caruna etsii kuutta kesätyöntekijää ja neljää traineeta erilaisista koulutustaustoista. Työpaikkoja on moneen lähtöön, mutta kaikkia niitä yhdistää yksi asia: pääset seuraamaan laaja-alaisesti tiimisi ja koko yrityksen toimintaa ja saat samalla läpileikkaavan kuvan energiamurroksesta ja sähkön käytön tulevaisuudesta Suomessa.

Caruna kesätyöpaikat 2024

Carunan kesätyöpaikat ovat erinomainen tilaisuus opiskelijoille, joiden opinnot ovat vasta alkumetreillä, kuin myös heille, jotka ovat edistyneet opinnoissaan jo pitkälle. Avoinna on kuusi kesätyöpaikkaa eri tiimeissä, ja kesätyön tarkempi kesto on sovittavissa. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä toukokuun aikana ja jatkaa tehtävissä aina elokuun loppuun saakka.

Caruna trainee-työpaikat 2024

Carunan trainee-jakso kestää vuoden ja soveltuu erinomaisesti suoritettavaksi opintojen ohessa. Kesän ajan trainee-jakso on kokoaikainen ja syksyllä pystyt sovittamaan työskentelyn sujuvasti opintoihisi osa-aikaisessa roolissa, esimerkiksi kolmena päivänä viikossa.


Trainee-jakso sopii erityisesti loppusuoran opiskelijalle, esimerkiksi neljännestä vuosikurssista eteenpäin ja jaksoon on myös mahdollisuus yhdistää opinnäyte- tai lopputyö. Vuoden aikana saat kattavan perehdytyksen ja pääset tutustumaan Carunan toimintaan työmaa- ja käyttökeskusvierailuilla. Esihenkilösi ja tiimisi lisäksi oppimistasi tukee oman mentori, jota tapaat säännöllisesti jakson aikana.

Tutustu kesätyöntekijöiden kokemuksiin.

2024 trainee-työpaikat Carunalla

2024 kesätyöpaikat Carunalla