aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Haussa kesätyöt?

Caruna

Miltä kuulostaa kesätyöpaikka, jossa saat tueksesi lämminhenkisen työyhteisön, paljon etenemismahdollisuuksia sekä tilaisuuden olla mukana parantamassa suomalaisten arkea?

Katso avoimet työpaikat

Caruna pitää huolen siitä, että sähköt toimivat suomalaisissa kodeissa ja työpaikoilla vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Töitä tehdään vastuullisesti: Yritys on mukana kehittämässä uusia, kestäviä ratkaisuja energiatuotantoon ja ilmastonmuutoksen torjumiseen. Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään kasvattamaan energia-alan asiantuntemustasi mitä erilaisimmissa tehtävissä, tiimeissä ja hankkeissa.Loistava paikka kasvaa ja kehittyä ammattilaiseksi

Carunalaiseen tapaan tehdä töitä kuuluu kaverin auttaminen ja avun pyytäminen. Asioiden kyseenalaistamista tai virheitä ei myöskään tarvitse pelätä: “Ei kukaan kaikkea osaa, eikä tarvitsekaan,” kerrotaan yrityksen kulttuurikäsikirjassa. Kesätyöntekijöiden näkemyksiä arvostetaan siinä missä kokeneiden konkareidenkin ja mahdollisuuksia jatkaa töitä opintojen ohella on usein tarjolla myös kesän jälkeen.

Kesätyöt Carunalla oli mahtava kokemus! Työ oli mielekästä ja perehdytys työtehtäviin huippuluokkaa mahtavien tuutorien opastuksella.

Kesätyöntekijöiden kokemuksia Carunalla

Lue blogista, mitä Carunalla työskentelevät Paula ja Tuomas ovat mieltä Carunan yhteishengestä ja mahdollisuuksista edetä uralla.

Paulan ja Tuomaksen haastattelu

Avoimet työpaikat Carunalla