aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Caruna: kesätyöpaikat 2024

Hanki oman alan työkokemusta ja ymmärrystä energia-alasta saman katon alta, huipputyökavereiden tukemana.

Katso avoimet työpaikat

Caruna on 250 ammattilaisesta koostuva sähkönjakeluyhtiö, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaita ja yhteiskuntaa energiamurroksen läpiviemisessä. Caruna pitää huolen siitä, että sähköt toimivat suomalaisissa kodeissa ja työpaikoilla vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Nyt etsitään tekijöitä kesätyöpaikkoihin

Tänä vuonna Caruna etsii yhdeksää kesätyöntekijää erilaisista koulutustaustoista. Työpaikkoja on moneen lähtöön, mutta kaikkia niitä yhdistää yksi asia: pääset seuraamaan laaja-alaisesti tiimisi ja koko yrityksen toimintaa ja saat samalla läpileikkaavan kuvan energiamurroksesta ja sähkön käytön tulevaisuudesta Suomessa.

Caruna kesätyöpaikat 2024

Carunan kesätyöpaikat ovat erinomainen tilaisuus opiskelijoille, joiden opinnot ovat vasta alkumetreillä sekä heille, jotka ovat edistyneet opinnoissaan pitkälle. Avoinna on yhdeksän kesätyöpaikkaa eri tiimeissä, ja kesätyön tarkempi kesto on sovittavissa. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä toukokuun aikana ja jatkaa tehtävissä aina elokuun loppuun saakka.

Hyppää mukaan energiamurrokseen


Caruna on mukana kehittämässä uusia, kestäviä ratkaisuja energiatuotantoon ja ilmastonmuutoksen torjumiseen. Saat mahdollisuuden kasvattaa energia-alan asiantuntemustasi mitä erilaisimmissa tehtävissä, tiimeissä ja hankkeissa, tutustua osaaviin kollegoihin ja hahmottaa suomalaista energiamarkkinaa aitiopaikalta.


Haastattelimme Carunan verkkopalveluharjoittelija Eetua hänen kokemuksistaan Carunan kesätyöntekijänä ja siitä, mikä energia-alassa on kiinnostavinta. Samassa jutussa Eetun esihenkilö Matias kertoo tarkemmin, mihin suuntaan ala on kehittymässä tulevina vuosina.


Lue miksi Eetu ja Matias ovat valinneet uran energia-alalla

Tutustu kesätyöntekijöiden ja traineeden kokemuksiin.

Palautetta Carunan kesätyöntekijöiltä:

Carunan rento ja avoin työilmapiiri mahdollisti helpon sulautumisen joukkoon. Tiimikaverit ovat ottaneet minut hyvin osaksi porukkaa. Työtehtävät ovat olleet mielekkäitä ja vastuuta on ollut riittävästi. Oli myös hienoa, miten kesätyöntekijöille oli järjestetty yhteistä ohjelmaa heti kesätöiden alussa. Tämä teki tutustumisesta muihin kesätyöntekijöihin helppoa.

2024 kesätyöpaikat Carunalla