aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Työkokemus finanssialalla on sijoitus tulevaisuuteen!

AktiaSummer 2023

Etsimme AktiaSummer -rekrytointitapahtuman kautta Aktialle kesätyöntekijöitä kesälle 2023. AktiaSummer 2023 järjestetään tänä vuonna 16.2.2023 Tapahtumatalo Bankissa tilaisuuden henkeen sopivasti 1950-luvun pankkimiljöössä. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua syvemmin Aktiaan työnantajana, verkostoitua muiden hakijoiden kanssa ja päästä tutustumaan mahdollisiin tuleviin työkavereihin.

Hae töihin CV:llä

AktiaSummer - tuottoa ja kasvua CV:seen

Aktialla on avoinna kesätyöpaikkoja Helsingissä, Vaasassa ja Turussa niin liiketoiminnan, rahoituksen, vakuuttamisen, HR:n, viestinnän, riskienhallinnan kuin varainhoidon yksiköistä – nyt etsitään siis motivoituneita osaajia monipuolisilla koulutustaustoilla. Jos olet opintoja aloitteleva, valmistumisen kynnyksellä oleva tai vastavalmistunut opiskelija, ja haluat oppia lisää pankki- ja finanssitoiminnasta rennossa työyhteisössä, saattaa Aktia olla sopiva kesätyöpaikka sinulle!

Finanssialan inspiroivin työympäristö?

Aktian visiona on olla Suomen johtava varainhoitajapankki. Tätä tavoitetta tukee varainhoitotoiminnan lisäksi pankki- ja vakuutustoiminta, joiden avulla Aktia tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia palveluita. Finanssialasta kiinnostuneen kesätyöntekijän on helppo hahmottaa, mistä kaikesta Aktian toiminta koostuu ja saada monipuolista oppia eri alojen asiantuntijoilta.

Blogissa varainhoidon kehitysjohtaja Juuso Pelkonen kertoo, miten varainhoitoa tehdään Aktialla ja millaisena ympäristö näyttäytyy kesätyöntekijälle.

Lue varainhoidon kehitysjohtajan haastattelu

Tiimimme koostuu erilaisilla profiileilla ja mielenkiinnon kohteilla varustetuista ihmisistä – etsimme monenlaisia kollegoita ja erilaisuus on rikkaus. Katsomme toimialaa omista vastuualueistamme käsin ja siten saatamme myös motivoitua hyvin erilaisista asioista.

Juuso Pelkonen, kehitysjohtaja, Aktia

Työkokemus finanssialalla on sijoitus tulevaisuuteen

Totta puhuen, työkokemus finanssialalta näyttää hyvältä CV:ssä. Ala on vahvasti kytköksissä teknologiaan ja digitalisaatioon, ja on siksi yksi nopeimmin kehittyvistä aloista. Aktia on tunnettu ja arvostettu työnantaja Suomessa, joten kesätöistä on varmasti hyötyä, päätitpä sitten jatkaa Aktiassa kesän jälkeen tai lähteä tavoittelemaan jonkun muun alan taituruutta.

Aktialla saat tukuttain tilaisuuksia nähdä, kokea ja kehittyä - älä siis epäröi hakea!

3 syytä hakea Aktialle kesätöihin

Sopivankokoinen yhtiö

Tiiviissä työyhteisössä oppii tuntemaan työkaverinsa sekä sidosryhmät, joiden kanssa töitä tehdään. Aktialaiset työskentelevät yli tiimi- ja organisaatiorajojen, jakavat tietoa ja antavat toisilleen palautetta. Oppiminen ja omaan työtehtävään syventyminen tapahtuvat kuin itsestään.

Lämmin vastaanotto on taattu

Aktiaan on helppo tulla töihin ja työyhteisön ilmapiiri on lämmin. Aktian esihenkilöillä on myös erinomaisia kokemuksia aiemmista kesätyöntekijöistä. Sinua siis tarvitaan eikä sinua jätetä yksin työtehtäviesi kanssa.

Työt ja opinnot on helppo sovittaa yhteen

Työnkuvat ovat monipuolisia ja ne sopivat monenlaiseen koulutustaustaan. Aktia on työnantajana joustava, joten sovittaessa töitä voi tehdä helposti myös opintojen ohessa. Moni jatkaakin töitä kesän jälkeen osa-aikaisena. Esihenkilösi, tiimisi ja koko muu työyhteisö ovat tukenasi töissä suoriutumisessa ja valmiita auttamaan.

CV kunnossa? Laita hakemusta tulille!