aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Vuosi 2020 lähti vauhdilla käyntiin – uudet aTalentlaiset esittelyssä

29.01.2020 | Outi Mäkinen | Lukuaika 7 min

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet?

“Mulle on keksitty jo niin monta lempinimeä täällä, että en kohta enää muista alkuperäistä nimeäni”

Besjan “Bessu” Vantaan oma poika aloitti Account Managerina joukossamme jo joulukuun puolella. Besjanin opintotausta on Haaga-Helian liiketalouden opinnoista ja aikaisempaa työkokemusta häneltä löytyy myynnistä kovilla tuloksilla – tältä mieheltä ei tavoitteellisuutta puutu! aTalentille hänet houkutteli yrityksemme arvot ja läpinäkyvyys. Ensimmäisiä työpäiviään Bessu kuvailee todella mukaviksi. Kaikki olivat erittäin vastaanottavaisia ja esittäytyivät heti henkilökohtaisesti.

Yhteistä tekemistä oli runsaasti, jonka lisäksi oli tietenkin paljon koulutuksia. “Lisäksi mulle on keksitty jo niin monta lempinimeä täällä, että en kohta enää muista alkuperäistä nimeäni”. Account Managerin tehtävässä Bessu haluaa auttaa mahdollisimman montaa organisaatiota saamaan oikeat työntekijät oikeille työpaikoille. “Asiakkaiden sitoutuminen minuun ja meidän palveluihin on avain onneen!” Bessu kuvailee.

Heti tammikuun alussa joukkoon liittyivät loput uudet aTalentlaiset. Jesse aloitti Sales Coordinator -roolissa ja työskentelee osa-aikaisesti opintojen ohella kerryttäen samalla arvokasta työkokemusta nimenomaan B2B-myynnin parista. Jesse opiskelee Metropolian AMK:ssa liiketaloutta ja opinnot ovat suunnilleen puolessa välissä. Aikaisempaa työkokemusta Jesseltä löytyy usean vuoden ajalta B2C-myynnistä Elisalta, jonka lisäksi Jesse on työskennellyt mm. esimiestehtävissä sekä asiakaspalvelussa.

Jesse tuli aTalentille kollegan vinkkaamana, sillä oli kuullut kaverilta hyvää palautetta aTalentista. Erityisesti työn vapaus, etätyömahdollisuudet, hyvät työsuhde-edut sekä rento meininki talon sisällä ja yhteinen tekeminen sai Jessen liittymään joukkoomme. “Kaikki on yhtä perhettä”, Jesse kuvailee. Jessen ekat työpäivät kuluivat koulutuksissa sekä yritykseen tutustumisessa. Hän pääsi myös heti syvään päätyyn ja asiakastapaamisiin kokeneempien myyjien mukaan seuraamaan meininkiä. Lisäksi toimistolla vallitsevaan keittiödebattiin ja “tumma vai vaalea kahvi” -taistoon Jessellä on selkeä näkemys: “En käytä leivän päällä voita ja juon kahvin mustana”. Jesse odottaa jatkossakin hyvää meininkiä, mutta myös menestymistä omassa tehtävässä sekä myyntiennätysten rikkomista!

Paluu taloushallinnon tehtävistä konsultatiivisen myynnin pariin

Kauppisvahvistuksemme Olli oli tutustunut aTalentiin jo opiskelijatoiminnasta KY-aikoina ja vuosien saatossa aTalentilla on ollut todella monia Ollin kavereita töissä. Hän onkin siis päässyt seuraamaan sosiaalisen median välityksellä heidän työtään sekä aTalentin kasvua. Rento meininki ja hyvä työyhteisö on välittynyt Ollille vahvasti ja Olli halusikin nyt päästä itse osaksi samaa porukkaa. Ollin tausta on Aalto Yliopistosta, josta hän on valmistunut 2016 kauppatieteiden maisteriksi. Ennen aTalentia Olli työskenteli useamman vuoden analyytikkona sekä Business Controllerina. Paluu taloushallinnon tehtävistä myynnin pariin kiinnosti ja kertynyt liiketoimintaymmärrys onkin nyt antanut hänelle loistavan startin.

Ennen aTalentille tuloa Olli oli jo vakuuttunut siitä, että uusien myyjien koulutus on kattava ja ensimmäiset päivät vahvistivat käsitystä. “Koulutukset ovat olleet hyviä ja perehdytys mielenkiintoista, vaikka varmasti kaiken tiedon omaksuminen vie aikaa”. Ollilla on paljon odotuksia tulevalle työsuhteelle ja halu kehittyä B2B- huippumyyjäksi on kova. Intohimoinen penkkiurheilijamme, joka muuten seuraa urheilua hiihdosta snookeriin aikoo päästä tavoitteisiin seuraamalla muita aTalentin kokeneita myyjiä sekä omaksumalla heiltä parhaat mahdolliset opit. Lisäksi Olli haluaa päästä tutustumaan asiakkaisiin sekä heidän monipuolisiin liiketoimintoihinsa ja totta kai – myydä mahdollisimman paljon.

Pääsee oppimaan jatkuvasti lisää kokeneilta kollegoilta

Pauliina oli niin ikään pitkään seuraillut aTalentin menoa sosiaalisessa mediassa ja haaveillut liittyvänsä joukkoon. Tämä ilopilleri onneksi laittoikin heti hakemusta tulemaan ja vakuutti meidät alusta alkaen hyvällä draivilla. Tässä sitä nyt siis ollaan, uudessa Sales Coordinator -roolissa. Pauliinalta löytyy taustalta monipuolista työkokemusta mm. kuntosalin myyntipäällikkönä työskentelemisestä aina lasten leikittämiseen asti.

Pauliinan ensimmäiset työpäivät sisälsivät muiden kanssa yhteisiä koulutuksia. “Pääsin myös heti ekoina päivinä mukaan aTalentin kick-offiin, mikä oli mahtavaa, että me uudet päästiin heti vaikuttamaan asioihin ja tutustumaan koko organisaatioon paremmin”. Odotuksena on, että hommia painetaan rennosti, mutta tosissaan ja hän odottaa, että pääsee oppimaan jatkuvasti lisää kokeneilta kollegoilta. Vaikka Pauliina saattaa omien sanojen mukaan olla nukkuessaan paha suustaan, niin toimistolla hänet nähdään aina positiivisella ja energisellä asenteella!

“Täältä huokui hyvä tekemisen meininki ja rento ilmapiiri”

Rekrytointiharjoittelijamme Iida aloitti uusien myyjien kanssa samaan aikaan vuoden alussa. Iida opiskelee kolmatta vuotta sosiaalipsykologiaa Helsingin yliopistolla ja häneltä löytyikin jo aiempaa kokemusta rekrytoinnista. aTalentille Iidan houkutteli rekrytointien kohderyhmä, joka tuntui itselle juuri oikealta. Iida haluaa päästä mukaan auttamaan nuoria osaajia työllistymään sekä auttamaan heitä ottamaan seuraavia askeleita työuralla. “Täältä huokui hyvä tekemisen meininki ja rento ilmapiiri!”.

Kuten muidenkin, myös Iidan ensimmäiset työpäivät olivat täynnä uusia ihmisiä ja koulutusta, mutta jo ekoina päivinä pääsi tekemään myös ensimmäisiä työtehtäviä. Lisäksi kick-offissa pääsi tutustumaan vielä paremmin uusiin kollegoihin. aTalentilta ja roolilta Iida odottaa monipuolisia työtehtäviä sekä mielenkiintoisia rekrytointitoimeksiantoja. Tämä pizzaa karsastava tuleva rekrytoinnin ammattilainen odottaa innolla myös haasteita sekä uusia mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa.

Jäämme jännityksellä odottamaan miten hyvin pystymme lunastamaan uusien tähtiemme odotukset – parhaamme tulemme satavarmasti ainakin tekemään!

Haluaisitko sinäkin liittyä osaksi porukkaamme?

Haemme tällä hetkellä lisää uusia Account Managereita aloittamaan kevään 2020 aikana, jonka lisäksi etsimme joukkoomme myös Content Coordinator / Specialistia. Mikäli juuri nyt ei ole sinulle tähän tilanteeseen sopivaa paikkaa auki, voit myös jättää avoimen hakemuksen.

Lisätietoja avoimista tehtävistämme antaa mieluusti Talent Acquisition Specialistimme Laura Seppä (laura.seppa[at]atalent.fi tai 040 557 93 89). Koko henkilöstömme yhteystiedot löytyvät myös nettisivuiltamme!

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Olen työnhakija
Olen työnantaja