aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

CarunaMaankäyttöpäällikkö

Tulevaisuuden älykästä sähköjärjestelmää kehittävä Caruna etsii nyt joukkoonsa maankäyttöpäällikköä vastaamaan Carunan maankäytön kokonaisuudesta. Roolissa liityt osaksi tiivistä, HSEQ-teemoihin ja maankäyttöön erikoistunutta asiantuntijatiimiä, jonka tärkein tavoite on työturvallisuuden lisäksi vastata ympäristöön, kenttätöiden laadunhallintaan ja maankäyttöön liittyvistä kysymyksistä.

Maankäyttöpäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti Carunan maankäytön hallinnasta, aina maankäytön periaatteista erilaisiin ohjeistuksiin, kehitystehtäviin ja haastaviin maankäytön tilanteisiin. Roolisi on monipuolinen ja tehtäviisi kuuluukin myös esimerkiksi maankäyttö- ja sijoitussopimuksien ylätason hallinnointia, pysyvän haitan korvaustasoista huolehtimista sekä maankäyttölainsäädäntöön liittyvään edunvalvontaan osallistumista. Ohjaat sisäisesti muita maankäytön asiantuntijoita ja urakoitsijoita sekä tuet projektipäälliköitä ja urakoitsijoita erityisesti maankäyttöön liittyvissä haastavissa kysymyksissä. Tehtävässä vastaat lisäksi maankäytön kehittämisestä; osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voit myös toimia kehityshankkeissa projektipäällikkönä. Kaikkein tärkein tavoitteesi tehtävässä on kuitenkin varmistaa, että Carunan maankäytön prosessi toimii sujuvasti, tehokkaasti ja tavoitteiden mukaisesti.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli olet jo kerryttänyt relevanttia kokemusta maankäytön parista, etenkin infrarakentamisen puolelta. Ymmärrät maankäyttöä koskevaa lainsäädäntöä, tunnet kuntien toimintatapoja ja hallitset eri kaavatasoilla tapahtuvan maankäytön ohjauksen käytännössä. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinun olevan myönteinen ja aktiivinen tiimipelaaja. Maankäyttösopimusten volyymit ovat suuria, joten käsittelet ongelmitta isojakin tietomääriä ja priorisoit tekemistäsi jouhevasti. Ennen kaikkea toivomme kuitenkin, että olet aidon kiinnostunut maankäyttökysymyksistä energia-alalla ja haluat päästä osaltasi luomaan tehokkaampaa, toimivampaa ja älykkäämpää sähköjärjestelmää toimivan maankäytön avulla.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (amk / yliopisto) esimerkiksi maanmittaustekniikan parista

 • Aiempaa relevanttia työkokemusta maankäytöstä

 • Ongelmanratkaisukykyä ja järjestelmällistä työotetta

 • B-ajokorttia sekä käytettävissä olevaa autoa

 • Hyviä viestintä- ja tiimityötaitoja suomeksi

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Tuntemuksen Trimble NIS verkkotietojärjestelmästä sekä M-Files ja IFS-ohjelmistoista

 • Ruotsin ja englannin taidon

Caruna tarjoaa sinulle:

 • Kunnianhimoiset tavoitteet, joita kohti pyrkiä: Carunan missiona auttaa yhteiskuntaa ja asiakkaitaan energiamurroksen läpiviennissä

 • Paikan innovatiivisessa yrityksessä, jonka toimintaa määrittävät samaistuttavat arvot: rohkeus, hyvä energia sekä yhdessä tekeminen

 • Mahdollisuuden oppia alan parhailta, sillä Carunalta löytyy valtava osaamiskeskittymä, mitä tulee sähkönjakeluun. Erilaiset taustat ja osaamiset tukevat luontevasti toisiaan, ja työtä tehdään ylpeydellä - Carunalla sinulla onkin loistavat mahdollisuudet vaikuttaa sekä kasvaa ja kehittyä ammatillisesti!

 • Työpaikan, jossa on hyvä olla myös tutkitusti - tästä kertovat menestyminen muun muassa Great Place to Work-kilpailussa

 • Hyvän tiimihengen, matalan hierarkian sekä yhteishenkeä lisääviä tapahtumia ja runsaasti yhteisiä vapaa-ajan aktiviteetteja - Carunalla on esimerkiksi liuta kaikille carunalaisille avoimia vapaa-ajan harrastusryhmiä aina ratsastuskerhosta sählyjoukkueeseen ja House Bandiin

 • Monipuoliset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrelta Espoon Leppävaarassa. Carunan katolla aurinkopaneelit kuljettavat energiaa toimistoon ja toimistolta löytyy erilaisia tiloja moniin tarpeisiin, kuten äänekkäämpään yhteistyöskentelyyn, hiljaisempaan keskittymiseen tai virkistäytymiseen kesken päivän esimerkiksi kuntosalilla

Työpisteesi sijaitsee joko Carunan pääkonttorilla Espoossa tai joustavasti kotikonttorilla Carunan verkkoalueella tai sen läheisyydessä. Sijaintiasi tärkeämpää on se, että hommat hoituvat. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista kentälle, pääosin Etelä- ja Lounais-Suomessa.

Sinustako carunalainen?

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 3.4. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Carunaan pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa www.caruna.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Senior Recruitment Manager Sofia Latva-Koivisto (0503214473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Carunan palvelukseen.


Hae nyt

_Caruna on suomalainen sähköverkkoyhtiö. Turvaamme luotettavan sähkönjakelun asiakkaille – myös sähkönkulutuksen kasvaessa ja siirtyessämme fossiilisesta uusiutuvaan energiaan. Investoimalla sähköverkkoon varmistamme, että asiakkaamme voivat käyttää kotimaista, uusiutuvaa energiaa sekä toimia sähkön pientuottajina. Tuomme sähkön 726 000 asiakkaallemme Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa sekä Koillismaalla vastaten 20 % Suomen sähkönjakelusta.

_

MaankäyttöpäällikköCaruna

SijainnitEspoo

TyötehtäväConstruction & Civil Engineering, Energy, Chemical & Process engineering

KokemusMid level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy03.04.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat