aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

DaikinSupply Chain and Logistics Specialist

Daikin on maailman suurin alan toimija ja maailman johtava ilmastointi-, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien valmistaja kaupallisiin sekä asuin- ja teollisuussovelluksiin. Nyt Suomen Daikin etsii keskeiseen rooliin Supply Chain and Logistics Specialistia huolehtimaan yrityksen logistisen ketjun sujuvuudesta.

Supply Chain and Logistics Specialistina toimit toimitusketjun ja logistiikkakumppaneiden pää yhteyshenkilönä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa saatavuuden seuranta ja sen kommunikointi Daikinin Suomen yksikölle, yhteydenpito ulkoisiin sidosryhmiin, varastojen ja kuljetusten seuranta sekä viikottainen saatavuusraportointi. Näiden lisäksi laadit ja päivität operatiivista ennustetta kuukausitasolla. Huolehdit siis työssäsi siitä, että kuljetusten ja saatavuuden tila on on niin myynnin kuin muidenkin sisäisten sidosryhmien tiedossa ja hallinnassa. Tehtävässä toimit ongelmanratkaisijana ja tarvittaessa teetkin mahdollisten haasteiden osalta ehdotuksia toimenpiteistä koskien toimituksia. Työnkuva on monipuolinen ja tässä pääset kehittämään uutta roolia sekä itseäsi!

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy luovat ongelmanratkaisutaidot sekä kärsivällisyyttä pitkäaikaiseen toimintaan, sillä arjessa kohtaat paljon muuttuvia tilanteita. Tärkeimpiä työkalujasi tässä työtehtävässä ovat erilaiset järjestelmät, kuten SAP, Microsoft 360 ja muut yrityksen sisäiset järjestelmät, joten omaathan hyvät tekniset taidot sekä hyvää järjestelmien hallintaa. Tulet olemaan yhteydessä moniin sidosryhmiin, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja niin suomeksi kuin englanniksikin. Sinun ei tarvitse osata vielä kaikkea, vaan aito halu kehittyä logisitikan ja toimitusketjujen ammattilaiseksi on tärkeämpää. Tukenasi on pieni ja ammattitaitoinen 3 hengen back office- tiimi sekä koko Daikin Euroopan väki.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa esimerkiksi logistiikan tai kaupallisen alan parista

 • Muutaman vuoden soveltuvaa työkokemusta

 • Erinomaisia Microsoft 360-taitoja

 • Hyviä kommuniointitaitoja, sekä kärsivällistä työskentelyotetta

 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • SAP-osaaminen

Tarjoamme sinulle:

 • Työn Euroopan johtavassa talotekniikka-alan yrityksessä

 • Daikinin kanssa suunnitellun urapolun

 • Mahdollisuuden siirtyä kansainvälisiin tehtäviin

 • Työyhteisön, jossa kaikista pidetään huolta

 • Lisäkoulutuksia, jossa on mahdollista päästä tapaamaan työkavereita ympäri maailman

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 29.5. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Daikinin palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula(at)atalent.fi).


Hae nyt

Daikin on maailman suurin alan toimija ja maailman johtava ilmastointi-, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien valmistaja kaupallisiin sekä asuin- ja teollisuussovelluksiin. Daikin Suomen pääkonttori on Vantaalla, mutta palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa. Lähes sadan vuoden kokemuksella ilmastoinnista ja ilmanvaihdosta tiedämme, mitä sisäilma pidetään jatkuvasti laadukkaana ja terveellisenä. Daikin on sitoutunut tuottamaan kotitalouksille, yrityksille ja teollisuuteen kestävimmät ja sopivimmat ratkaisut, jotka täyttävät kaikki jäähdytys- ja lämmitystarpeesi nyt ja tulevaisuudessa. Ymmärrämme vastuumme ympäristön suojelusta ja kaiken toimintamme ytimessä onkin ympäristön kestävyys. Liiketoimintamme on ilmastolähtöistä, sillä se on ekologisesti ja taloudellisesti järkevää. Missiomme Daikinilla on tuottaa korkealaatuisia kokonaisratkaisuja luodaksemme hyvän ja kestävän sisäilman kaikille ihmiselle ympäri maailman.

Supply Chain and Logistics SpecialistDaikin

SijainnitVantaa

TyötehtäväKaupallinen (yleinen), Osto, hankinta & logistiikka

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy29.05.2022

Hae nyt