aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

IndeproLVI-asiantuntija / -valvoja

Vaativista hankkeista ja vankasta ammattitaidostaan tunnettu rakennuttamisen konsulttitoimisto Indepro etsii nyt joukkoonsa uutta LVI-asiantuntijaa mielenkiintoisiin uudis- ja peruskorjausprojekteihin!

Tässä monipuolisessa roolissa pääset osallistumaan rakennushankkeisiin suunnittelusta rakennusvaiheen valvontaan. Ensisijaisesti etsimme henkilöä käynnissä olevaan arvorakennuksen vaativaan peruskorjaushankkeeseen. Pääset lisäksi työskentelemään monipuolisissa projekteissa muun muassa toimistorakennusten, liikerakennusten, päiväkotien ja koulujen parissa. Hankkeissa osallistut suunnittelunohjaukseen, jolloin voit hyödyntää asiantuntemustasi suunnitteluratkaisujen kehittämisessä yhdessä muun suunnittelutiimin kanssa. Rakentamisvaiheen aikana päävastuullasi on huolehtia LVI-valvonnasta työmaalla, mihin kuuluu erityisesti teknisen laadun valvonta sisältäen erilaiset katselmukset ja asennustapatarkastukset. Tehtävässä korostuu myös vastaanottovaiheen tehtävät sekä takuuaikainen toiminnan varmistus. Keskeistä roolissa on myös huolehtia asianmukaisesta dokumentoinnista. Toimit osana projektitiimiä, jossa toimitte yhdessä onnistuneen hankkeen toteutumiseksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vankka kokemus LVI-suunnittelusta tai/ ja - valvonnasta ja sinulta löytyy halua olla osana vaativia projekteja. Toivomme sinulla olevan hyvät kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot sekä jämäkkyyttä. Indepron kokenut ja ammattitaitoinen työyhteisö on aina tukenasi.

Hakijalta odotetaan:

 • LVI-alan koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri)

 • Vähintään kymmenen vuoden relevanttia työkokemusta

 • Itsenäistä ja jämäkkää työskentelyotetta

 • B-ajokorttia

 • Hyvää suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • LVI-suunnittelukokemus

 • Talotekniikan valvojan pätevyys

 • Hyvä englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

 • Työn arvostetussa ja matalahierarkisessa organisaatiossa

 • Mielenkiintoiset ja vaihtelevat projektit

 • Työpaikan, jossa aidosti välitetään työntekijöiden hyvinvoinnista

 • Mahdollisuuden syventää osaamista työssä oppimisen ja koulutusten avulla

 • Mahdollisuuden suunnitella työpäiviä joustavasti

 • Virike- ja lounasedun sekä työsuhdepyöräedun, laajan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden viettää hiihtoloma Rukan mökillä tai kesäkaudella käyttää huoneistoa Vierumäellä.

Mikäli tehtävä ja työskenteleminen arvostetussa yrityksessä herätti kiinnostusta, lähetä ansioluettelosi PDF-muodossa viimeistään 8.6. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Indepron palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula@atalent.fi).


Hae nyt

Indepro Oy on vuonna 1994 perustettu riippumaton ja itsenäinen rakennuttamisen, projektijohtamisen ja kiinteistöalan konsulttitoimisto. Yritys tarjoaa laadukasta palvelua ja asiantuntemusta, joka perustuu laajaan kokemukseen ja syvälliseen ymmärrykseen rakennusalasta. Indepron palvelukokonaisuuteen kuuluu rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden lisäksi työmaa- ja talotekninen valvonta. Indeprolla työskentelee noin 40 henkilöä, jotka keskittyvät pääasiassa pääkaupunkiseudulla sijaitseviin monipuolisiin uudis- ja korjausrakennushankkeisiin. Hankkeet painottuvat liike- ja toimitiloihin.

LVI-asiantuntija / -valvojaIndepro

SijainnitHelsinki

TyötehtäväLVI-asennus ja -suunnittelu

KokemusExperienced

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy08.06.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat