aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

OT tilintarkastusTilintarkastusasiantuntija

OT tilintarkastus Oy etsii Helsingin Arabiassa sijaitsevalle toimistolleen nyt motivoitunutta tilintarkastusasiantuntijaa monipuolisiin alan tehtäviin. OT Tilintarkastuksella pääset osallistumaan asiakasyritysten tilintarkastusprosesseihin alusta loppuun asti, ja syventämään asiantuntijuuttasi laaja-alaisesti.

Nyt etsimämme osaaja voi olla jo tilintarkastuksen parissa kokeneempi osaaja, joka haluaa jatkaa kehittymistä kohti auktorisointia tai vasta uransa alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden talentti. Tehtävässä sinua tukee relevantti koulutustausta esimerkiksi laskentatoimen, tilintarkastuksen ja/yritysjuridiikan opinnoista, joiden kautta hallitset kirjanpidon perusteet. Aiempi kokemuksesi taloushallinnon ja erityisesti kirjanpidon tehtävistä luetaan eduksi. Menestyt tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on itseohjautuva työote, paineensietokykyä sekä hyvät viestintätaidot kirjallisesti ja suullisesti - joiden lisäksi tärkeimpänä aito halu kehittyä tilintarkastuksen ammattilaiseksi!

Tehtävä on kokoaikainen, mutta vielä opintojaan viimeistelevälle opiskelijalle voimme tarjota osa-aikaisuutta opintojen ja työn yhteensovittamiseksi. Toivomme kuitenkin, että sesonkiaikana, arviolta maaliskuusta 2025 lähtien, pystyt työskentelemään täysipäiväisesti. Tehtävässä aloitusajankohta on joustavasti sovittavissa alkamaan syksyllä 2024, mieluiten syyskuun aikana.

“OT tilintarkastuksella pääsee tutustumaan tilintarkastusalaan kokonaisvaltaisesti, kun on mahdollisuus olla mukana tekemässä tarkastuksia alusta loppuun asti. Työnantaja myös tukee ammatillista kehittymistä ja työkaverit ovat erittäin kannustavia ja yhteistyöhaluisia. Arvostan erityisesti mahdollisuutta työskennellä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa, mikä on antanut hyvät eväät omalle oppimiselleni ja kehittymiselleni. Lisäksi työn joustavuus mahdollistaa sen, että työtä on helppo muokata omaan elämäntilanteeseen sopivaksi." -kuvailee tuleva kollegasi

OT tilintarkastus tarjoaa sinulle:

  • Monipuoliset työtehtävät, jossa pääset osallistumaan tilintarkastusprosessin kaikkiin vaiheisiin

  • Hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet. Tiimissä tuetaan ja kannustetaan myös alan tutkintojen suorittamiseen kokemuksen karttuessa

  • Kokeneen ja asiantuntevan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen

  • Lämminhenkisen, matalahierarkisen ja joustavan työympäristön, jossa mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn ja huolehditaan työntekijöiden työhyvinvoinnista

Sinulta odotamme:

  • Soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi laskentatoimen, tilintarkastuksen ja/tai yritysjuridiikan opinnoista

  • Aiempaa kokemusta tilintarkastuksen ja/tai taloushallinnon työtehtävistä, erityisesti arvostamme kokemustasi tilinpäätösten parista

  • MS Office työkalujen hallintaa ja teknistä näppäryyttä omaksua uusia ohjelmia

  • Itseohjautuvaa, aikaansaavaa ja joustavaa työskentelyotetta sekä paineensietokykyä

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kirjallisesti että suullisesti suomen kielellä. Englannin kielitaito luetaan eduksi.

Käytännön asiat:

Tässä vakituisessa ja kokoaikaisessa/osa-aikaisessa tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme OT tilintarkastus Oy:n palvelukseen. Tehtävässä aloitus on syksyllä 2024, sovitaan erikseen valittavan henkilön kanssa. OT tilintarkastuksen toimisto sijaitsee Helsingin Arabiassa, ja odotamme sinulta mahdollisuutta työskennellä toimistolla pääsääntöisesti varsinkin perehdytyksen aikana. Palkka tehtävässä neuvotellaan ehdokaskohtaisesti.

Kiinnostuitko?

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään keskiviikkona 29.5. aTalentin hakujärjestelmän kautta. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla niiden tulojärjestyksessä, joten toimithan nopeasti!

OT tilintarkastus Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.tilintarkastus.org/ . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi)


Hae nyt

OT tilintarkastus Oy on suomalainen vuonna 1997 perustettu, auktorisoitu tilintarkastusyhteisö. Yrityksellä on toimipisteet Arabianrannassa Helsingissä, Kuortissa, Lohjalla ja Turussa. OT tilintarkastus Oy tarjoaa tilintarkastuspalveluita yrityksille, yhdistyksille ja osuuskunnille. Yrityksen keskeinen toiminta-ajatus on asiakaslähtöisyys ja toiminnan perustana ovat tilintarkastuslaissa säädettyjen määräysten lisäksi hyvä tilintarkastustapa, riippumattomuus ja asiakastietojen luottamuksellisuus. OT tilintarkastus Oy:ssä työntekijöistä ja heidän hyvinvoinnistaan välitetään!

TilintarkastusasiantuntijaOT tilintarkastus

SijainnitHelsinki

TyöntekopaikkaHybridityö

TyötehtäväTaloushallinto ja tilintarkastus

KokemusMid level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy29.05.2024

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat