aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

RinheatMechanical Engineer

Prosessiteollisuuden haihduttamoihin ja haihdutinlaitteisiin sekä lämmöntalteenottoon erikoistunut Rinheat etsii nyt motivoitunutta mekaanista suunnittelijaa (Mechanical Engineer) Espooseen!

Mechanical Engineerinä olet keskeisessä roolissa metsä- ja prosessiteollisuuden suunnittelu- ja laitetoimitusprojekteissa aina tarjousvaiheessa avustamisesta lähtien. Vastaat lämmönvaihtimien sekä painelaitteiden mitoituksesta sekä suunnittelusta. Pääset myös mukaan uusien tuotteiden kehittämiseen ja vaikuttamaan Rinheatin suuntaan tulevaisuudessa. Roolissa työskentelet tiiviisti teknisen johtajan kanssa.

Sinulla on jo kokemusta laitesuunnittelusta ja olet motivoitunut suunnittelija, joka ymmärtää painelaitteiden sekä lämmönvaihtimien suunnittelua ja valmistusta. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten sinulla on hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot. Olet ongelmanratkaisukykyinen ja työskentelet oma-aloitteisesti toimeen tarttuvalla otteella. Tehtävä sisältää jonkin verran myös matkustamista, joten odotamme sinulta matkustusvalmiutta. Tehtävässä on mahdollista työskennellä ajoittain etänä mutta toivomme, että työskentelet mielelläsi myös Rinheatin viihtyisällä toimistolla, jotta työnteko ja tiedonvaihto on sujuvampaa.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa teknistä koulutusta, esim. konetekniikan insinööri/DI

 • Kokemusta laitesuunnittelusta

 • Lämmönvaihtimien ja painelaitteiden tuntemusta

 • SolidWorks, AutoCAD ja MS Office-työkalujen hallintaa

 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus lujuuslaskennasta

 • Kokemus konepajatyöstä, laitevalmistuksesta, valvonnasta sekä hitsaus- ja valmistusmenetelmistä

 • Kokemus putkisto-/teräsrakennesuunnittelusta ja tehdassuunnittelusta,

 • Muu kielitaito

Tarjoamme sinulle:

 • Haastavan ja merkityksellisen työn, jossa pääset ottamaan vastuuta ja kehittymään

 • Tiiviin työyhteisön, jossa jokainen saa olla oma itsensä ja työntekijöistä pidetään hyvää huolta

 • Mahdollisuuden työskennellä Rinheatin laadukkaiden tuotteiden parissa ja päästä mukaan kiinnostaviin ulkomaille suuntautuviin projekteihin

 • Joustavat työskentelyajat

 • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat työsuhde-edut

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 29.1.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

RInheatista voit lukea lisää osoitteessa: https://rinheat.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sara Juutinen (+358 44 302 3518, sara.juutinen(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Rinheatin palvelukseen.


Hae nyt

Rinheat Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen insinööritoimisto. Erikoisalaamme ovat prosessiteollisuuden haihduttamomodernisaatiot ja lämmöntalteenotto. Toimitamme omaan patentoituun teknologiaan perustuvia laitoksia sellutehtaille ja kuumahierreprosesseihin Suomeen ja muualle Eurooppaan.

Mechanical EngineerRinheat

SijainnitEspoo

TyötehtäväMekaniikkasuunnittelu

KokemusMid level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy29.01.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat