aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Vantaan EnergiaKaukolämpöverkkojen rakennuttajaharjoittelija

Kasvava kiertotalousenergiayhtiö Vantaan Energia etsii Kaukolämpöverkon rakennuttajaharjoittelijaa täysipäiväiseen työsuhteeseen kesän 2023 ajaksi!

Kaukolämpöverkon rakennuttajaharjoittelijana vastaat kaukolämpöverkkojen rakennuttamisesta aina suunnitteluvaiheesta toteutukseen yhdessä yhdessä kuuden hengen tiimisi kanssa. Suunnittelet taloliittymiä ja sovit urakoitsijan ja asiakkaan kanssa rakennutuksen ajankohdasta ja toteutuksesta. Lisäksi teet rakentamisen aikaista valvontaa, johon sisältyy maanrakennustyöiden ja rakennetun kaukolämpöverkon linjojen tarkastaminen. Vastuullesi kuuluu myös urakoitsijan töiden hyväksyntä. Olet päivittäin tekemisissä erilaisten sidosryhmien kuten urakoitsijoiden ja asiakkaiden kanssa. Työaikasi on liukuva välillä 06:30-17 ja osittainen etätyö on mahdollista, mutta työ edellyttää viikottain liikkumista rakennustyömaille, jotka sijaitsevat Vantaalla, Tuusulassa ja Järvenpäässä. Määräaikainen työsuhde kestää toukokuun alusta elokuun loppuun.

Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä oppimaan paitsi mielenkiintoisesta energia-alasta, myös kaukolämpöverkkojen rakennutuksen monipuolisista tehtävistä erilaisilla työmailla. Vantaan Energia on rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mikäli olet motivoitunut ja oppimishaluisella asenteella varustettu tekijä, jolta löytyy tarkka, rohkea ja itsenäinen työskentelytyyli, niin tämä paikka on sinua varten!

Vantaan Energia tarjoaa sinulle:

 • Paikan hiilinegatiivisuutta tavoittelevassa kasvavassa kiertotalousenergiayhtiössä

 • Työpaikan, jossa työntekijöistä välitetään ja hyvä tiimihenki on kaiken tekemisen perusta

 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisissa tehtävissä, ja kerryttää arvokasta työkokemusta kaukolämpöverkkojen rakennuttamisen parista

 • Kattavan perehdytyksen sekä tiimin jatkuvan tuen

 • Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä kattava työterveyshuolto

Odotamme sinulta:

 • Relevanttia koulutustaustaa tai keskeneräisiä opintoja, esimerkiksi energia- tai konetekniikan parista

 • MS Officen osaamista perustasolla

 • B-ajokorttia

 • Hyvää suomen kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti

Eduksi katsotaan:

 • Oma auto

 • Englannin kielen taito

 • Aiempi työkokemus esimerkiksi asiakaspalvelun, maarakennusalan tai kaukolämmön parista

 • Aiempi kokemus paikkatietojärjestelmien parista

Kiinnostuitko? Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 29.1.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Vantaan Energian palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Laura Rosendahl (+358 50 548 1876, laura.rosendahl@atalent.fi).

Tavoitat Lauran parhaiten:

 • ti 10.1. klo 9-11 ja pe 13.1. klo 12-14

 • ti 17.1. klo 9-11 ja pe 20.1. klo 12-14

 • ti 24.1. klo 9-11 ja pe 27.1. klo 12-14

Rekrytointiprosessi:

Hakuaika on ma 9.1.2023 - su 29.1.2023. aTalentin puhelinhaastattelut pidetään viikoilla 5 & 6, joten pidäthän puhelimen lähettyvilläsi. Vantaan Energian haastattelut pidetään helmikuussa viikoilla 7-10. Lopulliset päätökset tehdään viimeistään viikolla 12. Haethan mahdollisimman pian, sillä saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla.


Hae nyt

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä, joka tuottaa ja jakelee lämpöä ja sähköä, myy lämpö-, kylmä-, sekä kiertotalous ja energiatehokkuusratkaisuja. Energia-alalla on merkityksellinen rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja Vantaan Energia haluaa olla osa ratkaisua. Ollen kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa ilmastoystävällisten energiaratkaisujen löytämiseen. Vantaan Energia luopuu fossiilisista polttoaineista mahdollisimman nopeasti ja etenee kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030. Vantaan Energiaan pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa https://www.vantaanenergia.fi/

Kaukolämpöverkkojen rakennuttajaharjoittelijaVantaan Energia

SijainnitVantaa

TyötehtäväElectrical Engineering & Automation

KokemusEntry level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Määräaikainen, Summer job

Haku päättyy29.01.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat