Accounting Specialist

Julkaistu 11.02.2019

Attendo on Pohjoismaiden johtava sosiaali- ja terveyspalveluyritys. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Arvomme ovat osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen, pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta.

Hoidamme ja hoivaamme suomalaisia operoimalla yli 80 terveydenhuollon yksikköä ja noin 350 hoiva- ja palvelukotia ympäri maan. Tuotamme seitsemän kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut kokonaisuudessaan. Ostopalvelulääkärimme ja -hammaslääkärimme täydentävät kuntien omia sosiaali- ja terveyspalveluja päivystämällä ja purkamalla vastaanottojonoja sekä tuottamalla erikoissairaanhoidon palveluja. Työllistämme Pohjoismaissa yli 22 000 ja Suomessa 10 000 alan ammattilaista. Olemme Suomen suurimpia uusien työntekijöiden työllistäjiä. Liikevaihtomme Suomessa vuonna 2017 oli 511 Meur.

Attendo etsii nyt Helsingin taloustiimiinsä kehittymishaluista ja positiivisella asenteella varustettua Accounting Specialistia! Tehtäväsi Accounting Specialistina koostuvat erilaisista kirjanpidon tehtävistä, kuten aineistojen viennistä järjestelmään ja tiliöinneistä. Ajoittain saatat myös avustaa ostoreskontratiimiä. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja kokonaiskuvan hahmottava tekijä, jolla on kirjanpidon perusteet hallussa, sekä hieman aiempaa käytännön kokemusta taloushallinnon tehtävistä esimerkiksi opintojen ohella työskentelystä tai kesätöistä.

Vastaat sinulle nimettyjen yhtiöiden kirjanpidosta, joten sinulta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Vaikka roolisi on itsenäinen, sinulla on käytettävissäsi koko tiimin tuki ja asiantuntemus. Työskentelet tiiviisti yhteistyössä esimerkiksi business controllereiden, Oulussa sijaitsevan kirjanpitotiimin, sekä muun taloustiimin kanssa. Kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen aloitat työssäsi joko operatiivisten yhtiöiden tai kiinteistöyhtiöiden parissa ja työssä oppiessasi pääset laajentamaan ammattitaitoasi.

Attendo-konserni on kasvanut – ja kasvaa ja kehittyy tulevaisuudessakin vauhdilla – joten etsimme tiimiimme muutoskykyistä henkilöä, joka innostuu myös työtehtävien ja toimintatapojen kehittämisestä ja haluaa olla osa Attendon kasvua ja kehitystä myös pidemmällä aikavälillä. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voit saada vastuuta esimerkiksi erilaisissa kehitysprojekteissa, joissa pääset laajentamaan ammattitaitoasi edelleen. Ennen kaikkea toivomme sinulta tiedonjanoista, aktiivista ja innokasta asennetta sekä valmiutta toimia muuttuvassa, kehittyvässä ja nopeatempoisessa ympäristössä.

Hakijalta odotamme:

  • Taloushallinnon / laskentatoimen opintoja (esim. KTM tai tradenomi)
  • Kirjanpidon perusteiden hallintaa ja yrityksen talouden kokonaisvaltaista ymmärrystä
  • Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, sekä positiivista ja muutosmyönteistä asennetta
  • Vahvaa Excel-osaamista
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi:

  • Aiemman työkokemuksen kirjanpidon tehtävistä

Tarjoamme sinulle:

  • Roolin, joka muokkautuu osaamistasosi mukaan: saat laajempaa vastuuta sitä mukaa kun haluat ja pystyt sitä kantamaan
  • Kehittyvän ja nopeatempoisen työympäristön, jossa pääset itsekin oppimaan ja kehittämään ammattitaitoasi, sekä osaamisesi mukaan vaikuttamaan työskentelytapojen kehitykseen
  • Perusteellisen perehdytyksen tehtäviisi ja koko taloustiimin tuen työssäsi
  • Joustavan etätyömahdollisuuden, mutta myös toimivat työskentelytilat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Ruoholahdessa (uudet tilat maaliskuun alusta alkaen osoitteessa Itämerenkatu 9)

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi tai tutkintotodistuksesi kopio, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 26. helmikuuta 2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/attendo-accounting-specialist-2-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman sinulle mahdollisen aloituspäivämäärän.

Attendosta voit lukea lisää osoitteessa https://www.attendo.fi/. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Laura Isosomppi (+358 44 5577 737, laura.isosomppi[at]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Attendon palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen myyntiprosessit ja alan modernit toimintamallit? Etsimme nyt Reaglen kasvavaan porukkaan Analystia, joka on valmis hyppäämään suoraan projekteihin!

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy myynnistä ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen