Business Development Manager

Julkaistu 12.03.2019

ReachMee tarjoaa markkinoiden johtavan SaaS -ratkaisun työntekijöiden löytämiseen ja rekrytointiin. Erilaiset organisaatiot käyttävät päivittäin ratkaisujamme rekrytoinnin tehostamiseksi ja oikean henkilön löytämiseksi oikeaan tehtävään. Nykypäivän tekniikalla, rekrytointiprosessien syvällä ymmärtämisellä ja intohimolla ratkaista asiakkaidemme haasteet olemme ottaneet vahvan roolin Pohjoismaiden markkinoilla.

ReachMeella on yli 650 eri kokoista asiakasta, jotka toimivat sekä yksityisellä, että julkisella sektorilla. Asiakkaita ovat mm. NCC, KPMG, Marimekko, Espresso House ja Viking Line. ReachMeellä on Tukholman pääkonttorin lisäksi toimistot Oslossa, Kiovassa ja Helsingissä.

Etsimme Business Development Manageria liittymään tiimiimme osaksi ReachMeen Suomen maaorganisaatiota. Mahtava porukkamme työskentelee Helsingin ytimessä upouusissa tiloissa ja yhteinen intohimomme on kasvattaa asiakkaidemme rekrytointia ja Talent Acquisitionia seuraavalle tasolle SaaS-työkalumme avulla.

BDM:na olet asiakasvastuullisessa roolissa markkinoiden johtavan rekrytointityökalun B2B-myynnissä aina prosessin alusta loppuun saakka. Näin ollen tehtäväsi koostuvat muun muassa liidien jalostamisesta aktiivisiksi asiakkuuksiksi, prospektoinnista, myyntitapaamisista ja kehitystyöstä. Ajoittain tulet osallistumaan myös tuotteemme käyttöönottoon ja koulutuksiin asiakkaille. Meillä et joudu ahtaaseen lokeroon, vaan matalahierarkkisessa tiimissämme sinulla on vapautta ja vaikuttamismahdollisuuksia kehittää ja muovata tehtävääsi omien vahvuuksiesi mukaiseksi. Me ReachMeella pyrimme laadukkaaseen myyntiin tekemällä pohjatyötä ja valmistautumalla tuottamaan asiakkaalle todellista arvoa, joten tavoitteesi eivät tule perustumaan sokeaan luukuttamismyyntiin. Tarjoamme sinulle turvallisen pohjapalkan (3000€/kk) ja myyntikatteeseen loogisesti perustuvan provision.

Tehtävässä voit hyötyä monenlaisesta korkeakoulutaustasta ja olet jo hankkinut kokemusta myynnillisissä tehtävissä. Kokemustaustaasi tärkeämpää on kuitenkin asenteesi, työskentelyotteesi ja kehittymishalusi. Tekemisessäsi näkyvät tavoitteellisuus, tiedonjano sekä halu kasvaa myyntityön ja toimialamme asiantuntijaksi. Pääset erityisen hyvin tehtävään kiinni, mikäli omaat kokemusta rekrytointien maailmasta, esimerkiksi rekrytointiprosesseista tai rekrytointityökaluista.

Saat vapauden käyttää luovuuttasi ja kompetenssejasi hyödyksesi päivittäisessä työssäsi ja haluamme tukea henkilökohtaista kasvuasi täysimittaisesti. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen alaamme ja työkaluumme, jotta pääset tuottamaan asiakkaillemme mahdollisimman paljon lisäarvoa. Pääset myös varsin kiinnostavassa vaiheessa organisaatioomme mukaan, sillä tavoitteenamme on jatkaa kasvua ja oletkin keskeisessä roolissa tiimimme rakentumisessa. Meillä kehittymismahdollisuudet eivät ole tyhjiä lupauksia, vaan näemme sinut tulevaisuudessa laajentamassa vastuutasi esimerkiksi tiimin vetovastuuta kohti.

Tarjoamme sinulle:

 • Erinomaisen palvelun myyntivastuun, joten voit olla aidosti ylpeä edustamastasi ratkaisusta  
 • Vapauden ja vaikuttamismahdollisuuden kehittää työtehtävääsi vahvuuksiesi mukaiseksi
 • Modernin organisaatiokulttuurin sekä työhön intohimolla suhtautuvat kollegat, joiden kanssa järjestämme myös vapaa-ajan aktiviteetteja
 • Tiiviin startup -henkisen tiimin, jolla on kansainvälisen organisaation tuki taustalla
 • 3000€/kk pohjapalkan sekä tuloksen mukaan muodostuvan provision

Hakijalta odotamme:

 • Koulutustaustaa esimerkiksi kaupallisten opintojen parista (yliopisto tai AMK)
 • Kokemusta myyntitehtävistä
 • Kiinnostusta HR-alaa ja rekrytointiprosesseja kohtaan
 • Innostusta myyntiä kohtaan ja halua kehittyä tehtävissäsi
 • Suomen ja englannin sujuvaa kielitaito

Lisäksi eduksi katsomme:

 • Aiemman kokemuksen HR-alasta, rekrytointiprosesseista tai rekrytointityökaluista

Mikäli kiinnostuit Business Development Managerin tehtävästä ReachMeella, lähetä CV:si,  hakemuskirjeesi ja opintosuoriteotteesi viimeistään 26.3.2019 seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/reachmee-business-development-manager-3-2019. Mainitsethan hakudokumenteissasi sinulle sopivan aloitusajankohdan. Toivomme, että lähetät tiedostot pdf-muodossa.

Tehtävään valittu työntekijä työllistyy suoraan ReachMeelle.

Käy tutustumassa ReachMeehen osoitteessa https://reachmee.com/fi/. Lisätietoja tehtävästä, hakuprosessista ja aikataulusta voit kysyä aTalentin Recruitment Manager Mikko Lahdelta (puh. 0400 495 946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).

* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen