Kyrö Distillery

Controller

Julkaistu 22.10.2021

Kyrö Distillery Company on useita kansainvälisiä palkintoja voittanut tislaamo, joka sai alkunsa saunan lauteilla vuonna 2012. Vajaassa vuosikymmenessä Kyrön tislaamo on kasvanut viiden kaveruksen villistä unelmasta menestystarinaksi ja rukiisten makujen mestariksi. Nykyään Kyröllä työskentelee jo lähemmäs 50 rukiin ystävää Isossakyrössä, Helsingissä sekä Berliinissä.

Kyrö Distillery etsii nyt numeroista ja analytiikasta innostunutta Controlleria liittymään osaksi iloista ja intohimoista “ruisperhettä” joko Helsingin tai Isonkyrön toimipisteelle! Tehtävä on määräaikainen, vuoden 2022 loppuun saakka kestävä äitiysloman sijaisuus, jonka jälkeen työsuhde voidaan mahdollisesti vakinaistaa. Sujuvan perehdyttämisen vuoksi toivoisimme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Controllerina työskentelet Finance & People Directorin oikeana kätenä kaikissa taloushallinnon tehtävissä, aina rutiineista isompiin kehitysprojekteihin. Tehtävässä vastaat konsernin kirjanpidosta, palkanlaskennasta, osto- ja myyntireskontrasta sekä kuukausien suluista yhdessä tilitoimiston kanssa. Roolissa pääset myös sukeltamaan syvemmälle numeroihin, sillä avustat Finance & People Directoria mm. raportoinnissa, ennustamisessa sekä budjetoinnissa. Kyrö Distillery on vuoden aikana ottamassa käyttöön BI-raportointijärjestelmän, ja halutessasi pääset myös ottamaan vetovastuuta uuden järjestelmän sekä prosessien käyttöönoton kehittämisestä. Tämä onkin hieno mahdollisuus syventää osaamistasi taloushallinnon tehtävissä, sillä kasvavassa yrityksessä tehtäväkenttäsi on aidon monipuolinen ja vaihteleva!

Saatat olla ruisperheen seuraava jäsen, mikäli olet toimeentarttuva ja myönteinen tiimipelaaja, joka omaksuu nopeasti uutta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää talouden prosessien ymmärrystä ja analyyttisyyttä, joten työskentelyotteeltasi olet tarkka, mutta tehokas. Olet jo kerryttänyt jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä, minkä lisäksi sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta. Omaat vahvat IT-taidot, ja esimerkiksi lukujen pyörittely Excelissä tai uuden järjestelmän opettelu sujuu sinulta ongelmitta. Tehtävässä työskentelet myös tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten kommunikoit ja viestit sujuvasti sekä suomeksi, että englanniksi.

Mitä odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa (amk / yliopisto)
 • Relevanttia työkokemusta vastaavista työtehtävistä esimerkiksi 1-3 vuoden ajalta
 • Ymmärrystä talouden prosessien hallinnasta sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä
 • Toimeentarttuvaa, myönteistä ja analyyttistä työskentelytyyliä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Mitä katsomme eduksi:

 • Aiempi kokemus BI-järjestelmien sekä NetSuiten parista
 • Kokemuksen kasvuyrityksessä työskentelemisestä

Mitä Kyrö Distillery tarjoaa sinulle:

 • Paikan kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä, jossa työskennellään yhteisten tavoitteiden eteen, hauskanpitoa unohtamatta
 • Vaihtelevat ja vastuulliset työtehtävät, joihin pääset myös itse vaikuttamaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisesti
 • Myönteisen, yhteisöllisen ja helposti lähestyttävän työyhteisön, joka viihtyy yhdessä myös erilaisten yhteisten tapahtumien merkeissä – Kyrö Distillery järjestää työntekijöilleen mm. virkistysmatkoja, koulutuksia ja vuosittaiset Kyröfestit!
 • Työskentelyäsi tukevan tiimin, jossa jokainen saa olla oma itsensä
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten normaalia laajemman työterveyden, mielen hyvinvoinnin palveluita sekä yhden “Kyrötunnin” viikossa, jonka voit käyttää oman hyvinvointinsa tukemiseen

Kiinnostuitko?

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 7.11. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Suosittelemme hakemaan mahdollisimman ripeästi, sillä etenemme hakuprosessissa tehtävään soveltuvien hakijoiden kanssa mahdollisesti jo hakuajalla. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan myös, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tutustu tarkemmin Kyrö Distilleryyn ja ruisperheeseen osoitteessa: https://kyrodistillery.com/region_FI/fi/ .Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (puh. +358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto@atalent.fi) to 28.10.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Kyrö Distilleryn palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Suomen nopeimmin kasvava kaupallisten kiinteistöjen neuvonantoyritys Reagle etsii nyt uutta monipuolista ja ennakkoluulotonta kiinteistöalan osaajaa Analystin rooliin. Pääasiallinen roolisi sisältää nykyisten asiakkaiden konsultointia transaktioprosesseissa, mutta tulet toimimaan myös muiden liiketoiminta-alueiden parissa. Olet mukana koko projektikaaressa myyntityöstä kauppojen klousaamiseen. Työtehtäväsi sisältävät materiaalien valmistamista, erilaisia valuaatio- ja kassavirtalaskemia sekä asiakastyötä ja -konsultointia. Valmiuksiesi mukaan pääset myös sijoittajarajapintaan tekemään kontaktointia sekä käymään neuvotteluita.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen