Energia-asiantuntija

Julkaistu 07.03.2019

Wega on itsenäinen energiapalveluyhtiö, joka tarjoaa täydenpalvelun energiahankintaa ja räätälöityjä konsultointipalveluita uusiutuvan energian, ympäristön ja merenkulun osalta. Toteutamme ja hallinnoimme erilaisia energiaprojekteja sekä niiden kaupallistamista. Olemme innovatiivinen toimija, joka pystyy nopeasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja asiakkaitamme ovat esimerkiksi teollisuusyritykset, energia- ja kaukolämpöyhtiöt, öljy- ja kaasuyritykset, varustamot, satamat, kuljetus- ja logistiikkayritykset sekä julkinen sektori. Laaja kotimainen ja kansainvälinen verkostomme, vahva osaaminen vaikuttajaviestinnässä ja kokemuksemme takaavat meille erityisaseman asiakkaidemme hyväksi.

 

Wega etsii motivoitunutta ja reipashenkistä energia-asiantuntijaa ensisijaisesti​ monipuolisiin LNG-infrastruktuuriprojekteihin. Wega tarjoaa asiakkailleen energianhankinnan ulkoistamisen tukipalveluita myöten, mikä mahdollistaa energiahankinnan ulkoistamisen lisäksi myös infrastruktuurin toteuttamisen. Toimit osana teollisuuden ja laivojen polttoainehankinta- sekä LNG-tiimiä. Laivapolttoainekauppaa käyt ensisijaisesti ulkomaisten toimittajien kanssa ja laivojen toiminta-alue on pääosin Itämeren alueella, Luoteis-Euroopassa ja Pohjanmerellä. Teollisuuden polttoaineet puolestaan hankitaan kotimaisille kaukolämpö- ja energiayhtiöille. LNG tiimissä tehtäviisi kuuluu LNG-infrastruktuuriprojektien hallinta, mikä sisältää asiakkaan avustamista teknistaloudellisessa päätöksenteossa. Lisäksi tiimin osana tehtäviisi kuuluu LNG-laitetoimittajien kilpailuttaminen ja kokonaisvaltaiset sopimusneuvottelut.   

Työotteeltasi olet analyyttinen, tarkka ja looginen päättelijä, joka osaa hoitaa työtehtäviä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, mutta ei pelkää pyytää muilta tiimiläisiltä apua tarvittaessa: tässä työssä ei ole ”vääriä” kysymyksiä. Olet utelias, suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin energiamuotoihin ja seuraat alalla tapahtuvia muutoksia. Pienessä tiimissä tehtäviä voi tulla myös oman vastuualueen ulkopuolelta, joten toivommekin sinulta muutosmyönteisyyttä, joustavuutta ja tehokkuutta.

Wegalla arvostetaan jokaisen työntekijän työpanosta ja uusia ideoita. Tässä tehtävässä pääset oppimaan monipuolisesti laajassa murroksessa olevasta energia-alasta osaavan tiimin tuella. Emme siis oleta sinun olevan valmis energia-asiantuntija, mutta sinun tulisi olla innostunut toimialasta sekä valmis kehittämään itseäsi ja Wegan kasvavaa liiketoimintaa. Vaihtuvuus on pienessä tiimissä vähäistä, joten siellä viihdytään ja rakennetaan mielellään pitkäaikaisia urapolkuja. Wegan toimitilat sijaitsevat Espoossa Länsiväylän varressa hyvien kulkuyhteyksien varrella.  

Wega edellyttää:

  • Aitoa kiinnostuneisuutta energia-alaa kohtaan
  • Tehtävään soveltuvaa opintotaustaa esimerkiksi energiatekniikan opintojen parista
  • Excelin hyvää hallintaa
  • Joustavuutta työtehtävien suhteen sekä valmiutta matkustaa
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa  

Eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi kokemus vastaavista energia-alan tehtävistä
  • Muu kielitaito

Wega tarjoaa:

  • Mahdollisuuden oppia laajasti murroksessa olevasta energia-alasta – unohtamatta liikenne- ja ympäristösektoreita
  • Rennon ja dynaamisen työyhteisön
  • Pitkäaikaisen työsuhteen ja hyvät kehittymismahdollisuudet

Kuulostaako hyvältä? Jos​ olet etsimämme energia-asiantuntija LNG-infrastruktuuriprojekteihin,​ lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa viimeistään keskiviikkona 20. maaliskuuta 2019 täällä:https://apply.atalent.fi/wega-energia-asiantuntija-3-2019. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt!

Lisää Wegasta voit lukea täältä: http://www.wega.fi/fi/. Työtehtävästä ja hakuprosessista saat lisätietoa aTalentin Recruitment Managerilta Mikaela Johanssonilta (​+358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi)​.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Outi Mäkinen ja Tommi Talja keskustelevat rekrytointikriteereistä ja siitä mikä tekee hyvän työpaikkailmoituksen.

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen